Nieuwsflits week 21

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 21 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 19 mei:

Den Haag - Op de Erasmusweg, tussen de Beresteinlaan en de Vrederustlaan, botsten rond vijf uur twee auto's achterop elkaar. De schade was fors, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De Erasmusweg was in de richting van de Troelstrakade tijdelijk afgesloten. (Foto's: Dean de Bood)

PnUS60.jpeg

WdQDHA.jpeg

wLqgac.jpeg

aA3F9K.jpeg

Woensdag 20 mei:

Wassenaar - In de Bloemluststraat schatte de bestuurder van een vuilniswagen van Avalex vanmorgen de hoogte van zijn voertuig verkeerd in en ramde een stenen poort. Deze raakte daardoor, met als de vuilniswagen, beschadigd. Er vieken gelukkig geen gewonden. (Foto's: Herman van der Woude)

eeXAn1.JPG

54nXZr.JPG

CBUQRg.JPG

izmlGN.JPG

Donderdag 21 Mei

Wateringen – Voorbijgangers belde donderdagavond de brandweer omdat er een stier te water was geraakt aan de Zwetkade Noord. Brandweerlieden van de post Wateringen kwam met de nodige materialen het weiland inlopen, op dat moment maakte de stier een snelle beslissing, stapte de sloot uit en nam de benen. De brandweerlieden konden dan ook niets anders dan weer huiswaarts keren. (Foto’s: Tim de Kleijn)

otcTO0.JPG

VhvrNG.JPG

FOvM4T.JPG

nZRseh.JPG

FBz7fz.JPG

Den Haag - Een geparkeerd voertuig heeft zojuist in brand gestaan op de Swanenburgstraat in Den Haag. Brandstichting is de vermoedelijke oorzaak. (Foto's: Dean de Bood)

RXST4E.jpeg

Cw41YA.jpeg

Vrijdag 22 mei:

Den Haag - Vanavond om even na half twaalf is een personenauto in botsing gekomen met Randstadrail 3 op de kruising van de Laan van Meerdervoort met de Appelstraat. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar er hoefde niemand te worden vervoerd. (Foto's: Herman van der Woude en Sebastiaan Barel)

2iGe3o.JPG

XfiXUR.JPG

GBm1ZG.JPG

xp0Zfl.JPG

Zaterdag 23 mei:

Leidschendam - Op de Prinsensingel (vlakbij zwembad De Fluit) kwam een 14-jarige jongen met zijn voet klem te zitten in de spaken van de fiets. De brandweer knipte een paar spaken door, waardoor hij weer los kwam. Ambulancemedewerkers hebben hem onderzocht en daarna meegenomen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Daar bleek dat de jongen niets had gebroken, maar slleen wat kneuzingen en schrammen had overgehouden aan het ongeval. (Foto's: Rene Hendriks)

Zwfu4B.JPG

I3whaP.JPG

0wtw7Q.jpeg

Zoetermeer - Vanmiddag rond twee uur is een automobiliste op de Akkerdreef, ter hoogte van de Radijsakker, de macht over het stuur verloren en is van de weg geraakt. De auto kwam uiteindelijk op z'n kant tot stilstand. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar de bestuurster kwam met de schrik vrij. (Foto's: Jeroen van Egmond en Reggy Jaheis)

yNWYnt.jpeg

UqwP78.jpeg

NowOEW.jpeg

Zondag 24 mei:

Den Haag - Om even na middernacht stond er in de Grote Marktstraat een scooter in brand. De tankautospuit van kazerne Centrum is hiervoor gealarmeerd en de brandweerlieden hebben de brand geblust. (Foto's: Danny Botman)

KQro5e.JPG

3eUKHM.JPG

LkBMF1.JPG

Z07YJU.JPG

80CU5o.JPG

Den Haag - Op het Jacob van Campenplein stond rond kwart voor één vannacht een scooter in brand. Het zou mogelijk gaan om een 'Felyx'-(huur)scooter. De scooter brandde geheel uit. (Foto's: Danny Botman)

Q1FcoN.JPG

QBeryO.jpeg

FmVYlw.jpeg

LgDb7D.JPG

LgT9DW.jpeg