Nieuwsflits week 22

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 22 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 25 mei:

Wassenaar - Bij de oversteekplaats voor (brom)fietsers op de kruising van de N44 en de Zijdeweg kwamen vanmiddag rond kwart voor drie een auto en een fietser met elkaar in botsing. De fietser is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Enkele rijstroken van de afslag naar Leeidschendam werden enige tijd afgesloten. (Foto's: Arthur van Wezel)

MX4TTt.jpeg

69O6qE.jpeg

GjHkAx.jpeg

fUNRyH.jpeg

Den Haag - Vanavond rond kwart voor zeven werden twee ambulances en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning in de Amerongenstraat. De traumahelikopter is voor deze gelegenheid geland in het Zuiderpark, waar de heli gelijk veel bekijks had. De patiênt is door de brandweer uit de woning gehesen en naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

dTs7Zh.jpeg

8WYObH.jpeg

b9nQG9.jpeg

nDiV0F.jpeg

c3CLBv.jpeg

Dinsdag 26 mei:

Leidschendam - Een personenauto en een scooter kwamen vanmiddag met elkaar in botsing op de kruising van de Noordsingel met de Burgemeester Banninglaan. De scooterrijder raakte gewond en is zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Herman van der Woude)

5rUu0p.jpeg

jL01r6.jpeg

vfkSWI.JPG

Woensdag 27 Mei:

Wateringen – De brandweer moest woensdagavond in actie komen aan de Bakkershof. Aldaar dreef een opblaasbootje op zijn kop in het water. Omdat onduidelijk was of er mogelijk een kind te water lag, heeft de brandweer een zoekslag in het water gemaakt. Hierbij is niemand aangetroffen. (Foto’s: Tim de Kleijn)

WdGLP2.JPG

ryn8MI.JPG

zhNoXz.JPG

Donderdag 28 Mei:

Wateringen - Aanrijding tussen een auto en een snorscooter op de Herenstraat kruising Het Tolland. De bestuurster van de snorscooter raakte hierbij gewond. Zij is zonder spoed (A2) en voor extra controle naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de auto mocht zijn rijbewijs inleveren. Deze is ingevorderd op grond van artikel 130 WVW. (Foto’s: Ivar Gieles)

36ugu7.jpeg

O3Sr06.jpeg

NGw8dx.jpeg

fxonL5.JPG

Den Haag- Even voor één uur brak er een brandje uit in een portiekwoning aan de Mient. De bewoners wisten de woning met hun huisdier veilig te verlaten in afwachting tot de hulpdiensten. De brandweer had het brandje met één straal hoge druk snel onder controle, waarna het brand 'kleine brand' kon worden gegeven. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. Een ambulance kwam ter plaatse om de bewoners te controleren op mogelijke rookinhalatie. (Foto's: Nick v/d Toorn)

yXYoXq.JPG

AsUarR.JPG

a1KOcM.JPG

wYPHGq.JPG

6fMzjB.JPG

Den Haag- De bestuurder van de blauwe Volkswagen kreeg vanavond de schrik van zijn leven. Het voertuig waarin hij reed vloog namelijk tijdens het rijden in brand. Ondanks dat de brandweer snel ter plaatse was, konden ze niet voorkomen dat het voertuig total loss raakte. De oorzaak van de brand betreft vermoedelijk een technisch defect. (Foto's: Dean de Bood)

JjkZI2.jpeg

ViwnUL.jpeg

Vrijdag 29 mei:

Den Haag - Op de A12 'stad uit' komt vlak na het Prins Clausplein een personenauto dwars voor een vrachtwagen te staan. Door deze aanrijding is er nog maar 1 rijstrook open, wat een forse file oplevert. De gewaarschuwde brandweer hoeft de auto niet open te knippen en kan al snel weer door (foto's: Rene Hendriks)

M23Tkt.JPG

PRwUOY.JPG

Zaterdag 30 mei:

Den Haag - In recreatiegebied Madestein hadden BOA's het vanmiddag aan de stok met een aantal personen die met een groep aan het barbecuen waren bij de vijver bij de Madepolderweg. De BOA's wilden een aantal bekeuringen uitdelen in verband met de grootte van de groep en/of de onderlinge afstand. Dat leidde tot een woordenwisseling en de komst van de politie. Toen zijn alsnog enkele processen-verbaal uitgereikt. (Foto's: Danny Botman)

fDIm7F.jpeg

eTTpdm.jpeg

T31tCO.jpeg

1lH0UU.jpeg