Nieuwflits week 23

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 23 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 1 juni:

Den Haag
- Vannacht rond half drie heeft er een vuilcontainer in  brand gestaan op de Valkenboslaan. De brandweer heeft de brand geblust. In de omgeving hadden sommige bewoners last van de rooklucht. Men gaat uit van brandstichting. (Foto's: Olav Spa)

Q8wKuA.jpeg

LtzBZ4.jpeg

k3hoF2.jpeg

S1pPqT.jpeg

oWQGh6.jpeg

Pijnacker - Een wielrenner raakte vanmiddag gewond bij een ongeval op de Oude Leedeweg. De wielrenner is rond kwart over vier tegen een openstaand portier gebotst van een Albert Heijn voertuig. De wielrenner liep daarbij onder andere armletsel op. Hij is in de ambulance verzorgd en is daarna naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Olav Spa)

ZqRxWM.jpeg

lLsEwC.jpeg

3losjR.jpeg

CG4bdK.jpeg

ZLtGmG.jpeg

Dinsdag 2 juni:

Den Haag - In verband met de vermissing van een persoon hebben brandweerduikers om even na middernacht een stuk water afgezocht bij de Krabbescheerkade. Er waren redenen om aan te nemen dat de vermiste persoon mogelijk in het water zou liggen. Onderzoek wees echter uit dat er niets in het water lag. Hierop is de zoekactie beëindigd. (Video en foto's: Nick van der Toorn en Piet de Ruyter)

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

uNdtzI.JPG

5VwrB7.JPG

bVF8Rz.JPG

I20Lvi.JPG

bostre.JPG

0mDPQS.JPG

Woensdag 3 juni:

Den Haag - Op de kruising van de Statenlaan met de Frederik Hendriklaan vond vanavond een aanrijding plaats tussen een bezorgscooter en een personenauto. De maaltijdbezorger is in de ambulance onderzocht, maar is niet vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

cb3Rwm.jpeg

RgLLpY.jpeg

mtnjb6.jpeg

Donderdag 4 juni:

Den Haag - Vanmiddag rond twee uur is er een auto over de kop geslagen bij een ongeval op de A12 richting Utrecht, ter hoogte van Voorburg. In verband met het ongeval is de gehele rijbaan afgezet. Dit leidde tot een fikse file achter het ongeval. Er zijn voor zover bekend geen gewonden gevallen. Een deel van het verkeer achter het ongeval werd van de snelweg af geleid door tegendraads de oprit bij Voorburg af te laten rijden. (Foto's: Sebastiaan Barel)

ooPLyl.jpeg

KwQKg8.JPG

P9eaoP.JPG

LCPN3z.JPG

Nootdorp - Om even voor vier uur vanmiddag heeft op de Laan van Nootdorp een ongeval plaatsgevonden waarbij drie auto's waren betrokken. Volgens getuigen sloeg de bestuurder van een Tesla linksaf bij verkeerslichten, maar werd geraakt door een Peugeot die vanuit de tegemoetkomende richting kwam. De Tesla werd daardoor over de middenberm geslingerd en kwam tegen een passerende BMW aan. Er was veel schade bij dit ongeval, maar er raakte niemand gewond. (Foto's: Sebastiaan Barel)

PXJiVF.jpeg

rN4ygl.jpeg

yJ0xln.jpeg

M0elS3.jpeg

Den Haag - Vanmiddag rond vier uur kwamn een personenauto en een HTM-bus met elkaar in botsing op het Bernhardviaduct, ter hoogte van het busplatform van station Den Haag CS. De auto had flinke schade en ook de bus liep schade op; deze was geraakt bij de middelste deuren. Er vielen ook hier geen gewonden bij het ongeval; er was weliswaar iemand onderzocht, maar die is niet vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

pLGUz6.jpeg

NoNOeq.jpeg

sD9rPH.jpeg

qWZZpo.jpeg

Qfdfuo.jpeg

Vrijdag 5 juni:

Leidschendam - Rond half zes vanmiddag kreeg de brandweer de melding dat op De Star een boom zou zijn omgewaaid. Hierop is de tankautospuit van kazerne Leidschendam-Voorburg ter plaatse gestuurd. De boom bleek precies tussen twee geparkeerde auto's te zijn gevallen. De boom lag ook precies voor de in- en uitrit van een bedrijf. Brandweerlieden hebben de boom in kleine delen gezaagd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

RfWsb6.jpeg

aj8DFe.jpeg

kN1Jiv.jpeg

zJxKEq.jpeg

H9hh2L.jpeg

Den Haag - Omstreeks acht uur vanavond vond er op de Calandstraat met de Waldorpstraat een aanrijding plaats waarbij drie auto's waren betrokken. De schade was groot. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht en is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

DXbgrM.jpeg

Bb7BQ4.JPG

27WxPR.JPG

1d3NSS.JPG

Zondag 7 juni:

Rijswijk - Op verzoek van een huisarts zijn aan het einde van de avond ambulancedienst en brandweer ter plaatse gekomen bij een woning in de Petronella Voutestraat. Daar bleken de bewoners onwel te zijn geworden door de aanwezigheid van koolmonoxide. Twee personen zijn uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Arnold Sneeuw)

Z3QdNS.jpeg

HdwPqA.jpeg

QQh2WJ.jpeg