Nieuwsflits week 24

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 24 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 9 juni:

Wassenaar - Een fietser is vanmiddag zwaargewond geraakt bij een val op de Wassenaarseslag. De fietser kwam vanuit de richting van het strand en kwam ter hoogte van de Vleysmanlaan door onbekende oorzaak ten val. Meteen werden politie, ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT gealarmeerd. De traumahelikopter is in de nabije omgeving geland. Het slachtoffer is verzorgd en is daarna met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. De arts van het MMT is niet met vde ambulance meegereden. (Foto's: Hrman van der Woude)

cSGbYB.JPG

e8zEos.jpeg

mgIOii.JPG

Tkw1H4.JPG

Yip689.JPG

Woensdag 10 juni:

Den Haag - Rond kwart over vijf vanmiddag vond er op de kruising van de Westvlietweg met de Groe Zoom een aanrijding plaats tussen een personenauto met een vrachtwagen. De auto is na de botsing tegen een lantaarnpaal op de middenberm gebotst. In de auto zaten een vrouw en een paar kinderen. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar er is niemand gewond geraakt. (Foto's: Sebastiaan Barel)

5wO0Ug.JPG

XLtRHj.JPG

b67hKA.JPG

8FlM8s.JPG

Ou0vNx.JPG

Donderdag 11 juni:

Pijnacker - Twee auto's zijn vanmiddag rond kwart over drie met elkaar in botsing gekomen op het Tolhekplein/N470. Er vielen bij de aanrijding geen gewonden. Berger vreugdenhil heeft beide voertuigen afgevoerd. (Foto's: Olav Spa)

CbtVq2.jpeg

hnTeTH.jpeg

xRur2L.jpeg

tucUqw.jpeg

9587xA.jpeg

Vrijdag 12 juni:

Den Haag - Omstreeks tien uur vanavond is een fietser ten val gekomen op de Burgemeester Patijnlaan. Ambulance en Mobiel Medisch Team (met de auto) zijn ter plaatse gekomen. De fietser is verzorgd en daarna met spoed vervoerd. De arts van het MMT is niet met de ambulance meegereden. (Foto's: Herman van der Woude en Dean de Bood)

6imSRd.jpeg

nKlZX0.jpeg

iogwle.JPG

xbPfGd.JPG

Zaterdag 13 juni:

Pijnacker - Rond drie uur vanmiddag is brand ontstaan onder de motorkap van een auto die stond geparkeerd in een garagebox aan de Noordweg. Het brandje is vermoedelijk ontstaan in een acculader. De tankautospuit van kazerne pijnacker-Nootdorp is ter plaatse gekomen en het brandje is geblust. (Foto's: Jim Scheffers)

OpatWe.jpeg

QV3jma.jpeg

VHzSEi.jpeg

AemPOS.jpeg