Nieuwsflits week 25

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 25 in de regio hebben afgespeeld.

Zaterdag 20 juni:

Delft - In de vaart bij het Kerstanjepad werd rond half acht vanmorgen een scooter half in het water aangetroffen. Omdat het nog niet duidelijk was of er nog iemand in het water lag, is een brandweerduiker het water in gegaan. Die heeft daar echter niemand aangetroffen. Later bleek dat de scooter de afgelopen nacht was gestolen. Er is contact geweest met de eigenares. De scooter is door de hulpverleners op de kant gezet en meegenomen. (Foto's: Daan van den Ende)

MlO0HX.JPG

v1kw72.JPG

Rew26H.JPG

BcLZv1.JPG

H1rrmh.JPG

Zondag 21 juni:

Rijswijk - In de Vliet langs de Huis te Hoornkade is zondagmorgen een gezonken bootje aangetroffen. Aanvankelijk was het plan om het bootje door de kleine kraan van brandweerkazerne Leidschenveen uit het water te laten takelen, maar na hun aankomst is alsnog besloten om het gezonken bootje over te dragen aan de Provincie en/of het Hoogheemraadschap. Een duiker heeft nog wel even een afzetlint vastgebonden aan het bootje, zodat deze wat beter zichtbaar is voor passerend vaarverkeer. (Foto's: Sander Paardekooper)

 hTr7dO.JPG

iRhl4L.JPG

HkBfwd.JPG

naXBfC.JPG

LISiez.JPG