Nieuwsflits week 28

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 28 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 7 juli:

Zoetermeer - Vanmorgen werden de ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team ingezet ten behoeve van een medische noodsituatie in een woning. Er is één persoon met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden en bij het ziekenhuis weer opgepikt door de heli. (Foto's: Martin van Oostveen)

4b3t6G.JPG

Au4DXV.JPG

IsPaf2.JPG

Leidschendam - Rond kwart over zeven vanavond werd de tankautospuit van kazerne Leidschendam-Voorburg naar het Oude Veenpad gestuurd. Daar stond een koe in de sloot en die kon er niet meer op eigen gelegenheid uit komen. De brandweermensen is het gelukt de koe met behulp van touw en brandweerslang uit het water te krijgen. (Foto's: Sebastiaan Barel)

xbSunJ.JPG

17x2Yh.JPG

kLjubC.JPG

dq4bK8.JPG

KrZFPf.JPG

UIHMIf.JPG

Donderdag 9 juli:

Den Haag - Bij een eenzijdig ongeval aan de Kostverlorenweg kwam vanmorgen vroeg een personenauto op zijn dak terecht in een greppel. Voor zover bekend raakte er bij het ongeval niemand gewond. Het voertuig is door bergingsbedrijf Vreugdenhil uit het water gehaald en meegenomen naar het depot. (Foto's Nick vd Toorn)

ZL0oq3.JPG

8ILQCy.JPG

dBqwcS.JPG

DeHVWn.JPG

Gepcn8.JPG

Delft - Eenzijdig ongeval op de Ruys de Beerenbrouckstraat in Delft. Auto op zijkant terecht gekomen. Inzittenden nagekeken, maar niet vervoerd naar ziekenhuis. Weg in beide richtingen dicht. (Foto's Donny Kooistra)

nqNEb9.JPG

ak665S.JPG

DzIjJo.JPG

PqZufq.JPG

106T44.JPG

0jgbpa.JPG

Vrijdag 10 juli:

Rijswijk - Ongeval op de A4 richting Amsterdam zorgde voor flinke verkeershinder. Een auto botste daar met een vrachtwagen.(Foto's: Daan van den Ende)

KgUJfa.JPG

vQtNdj.JPG

CbOKAF.JPGDen Haag -Op het Ijzerwerf botste een auto met een busje. Inzittenden zijn onderzocht door ambulancedienst maar niet vervoerd. De schade was groot. (Foto's: Daan van den Ende)

9Nx8oY.JPG

sVXLQs.JPG

VWrZkZ.JPG

uxJZVr.JPG

Y1xuCi.JPG

45By7I.JPG

qTFBpV.JPG

Zondag 12 juli:

Den Haag - Op de Vaillantlaan is vannacht een personenauto op een geparkeerde auto gebotst. Beide voertuigen liepen daardoor veel schade op. Er vielen gelukig geen gewonden bij het ongeval. Berger Vreugdenhil heeft de auto(s) afgevoerd. (Foto's: Dean de Bood)

qRokHn.jpeg

sgartz.jpeg

qjigkG.jpeg

tGEYWe.jpeg

wOQWKV.jpeg

Den Haag - Omstreeks kwart voor drie vanmiddag is in de Nicolaas Tulpstraat een jongetje van vijf jaar uit een raam op de eerste etage van een woning naar beneden gevallen en op straat terecht gekomen. Politie, ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team zijn in verband hiermee gealarmeerd. De traumahelikopter is geland op een veldje aan de Mient. Het jongetje is met spoed en onder motorbegeleiding vervoerd naar een ziekenhuis. Hoe zijn toestand momenteel is, is niet bekend (Foto's: R.v.d. Linden en Dean de Bood)

XTn7YB.jpeg

SPNC25.jpeg

b5IJ2S.jpeg

jroJDs.jpeg