Nieuwsflits week 29

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 29 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 13 juli:

Naaldwijk - Op de Galgeweg, ter hoogte van de Monnikenlaan, kwamen vanmorgen rond half twaalf een vrachtwagen en een politievoertuig met ekaar in botsing. Het politievoertuig was op weg naar een melding. Een agent is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Tim de Kleyn)

9kzbda.jpeg

cZGpau.jpeg

ZFqKyv.jpeg

MrR6Ck.jpeg

Pijnacker - Op de Etty Hillesumsingel is vanmiddag een jongetje bekneld geraakt in een speeltoestel. De vader heeft met olijfolie geprobeerd het jongetje op die manier te bevrijden, maar dat bleek geen oplossing. Hierop is de brandweer gewaarschuwd en de tankautospuit van kazerne Pijnacker-Nootsorp is daarop ter plaatse gekomen. De brandweermannen lukte het uiteindelijk wel om het jongetje te bevrijden. Hij kwam met de schrik vrij. (Foto's: Olav Spa)

04EhpC.jpeg

1AHyrr.JPG

IMVUoz.jpeg

RcQIab.jpeg

jAhCkG.JPG

m9kFya.JPG

Den Haag - Vanavond rond kwart over tien is in de 2e Schuytstraat afval in brand geraakt dat vlakbij een woning lag. De rook trok daarbij de woning in. De brandweer werd gealarmeerd voor een mogelijke woningbrand, maar had de brand snel geblust en heeft daarna de woning geventileerd. Er is een persoon in de ambulance onderzocht op rookinhalatie. (Foto's: Dean de Bood)

UawSDs.jpeg

cTWMVe.jpeg

yjrwi0.jpeg

RG3cQt.jpeg

ASoynf.jpeg

Dinsdag 14 juli:

Voorburg - In een woning aan de Westenburgstraat zou rond het middaguur een gasexplosie hebben plaatsegevonden. Eén persoon is gewond geraakt en is naar het ziekenhuis vervoerd. Team Brandonderzoek verricht onderzoek naar het incident. (Foto's: Sebastiaan Barel)

8m6huY.JPG

7cUJFk.JPG

Zoetermeer - Vanmiddag rond half vier vond er op de Europaweg, ter hoogte van de Aziëweg, een kop-staart aanrijding plaats tussen vier voertuigen. Politie, brandweer en ambulancedienst zijn ter plaatse gegaan. Er zijn twee personen in de ambulance onderzocht; beiden zijn zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Sebastiaan Barel)

01dGq0.JPG

7yBREH.JPG

DHyEV8.JPG

bY6dCB.JPG

MQ5iPc.JPG

uWX54H.JPG

Woensdag 15 juli:

Wassenaar - Op de rijbaan richting Den Haag van de N44 vond omstreeks half vijf vanmiddag een kop-staart aanrijding plaats waarbij twee personenauto's en een bedrijfsbusje van Liander waren betrokken. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht en is zonder spoed vervoerd. Eén rijstrook moest tijdelijk worden afgesloten. (Foto's: Herman van der Woude)

6ACdJC.JPG

4ZgEml.JPG

6S34cu.JPG

KESxxp.JPG

i2zUuJ.JPG

M0BUsx.JPG

Zoetermeer - Een spontaan kampvuur, al dan niet met BBQ, van enkele bouwvakkers op een terrein aan de Voorweg liep enigzins uit de hand toen het vuur toch groter bleek dan gedacht. Op een gegeven moment was er geen sprake meer van een kampvuurtje maar van een stevige buitenbrand. De tankautospuit van kazerne Leidschendam-Voorburg mocht het vuur gaan blussen, maar dat had meer voeten in de aarde dan gedacht. Op een gegeven moment moest ook de tankautospuit van kazerne Leidschenveen ter plaatse komen. Uiteindelijk is het gelukt om de brand met blusschuim te blussen. (Foto's: Sebastiaan Barel)

sLlfgt.jpeg

ieHTt3.jpeg

EXhIhz.jpeg

FQvR9R.JPG

vxHtis.JPG

Donderdag 16 juli:

Den Haag - Politie- en brandweerpersoneel hebben vanmiddag twee scooters gevist uit het water langs de Laakkade. Het gaat vermoedelijk om twee gedumpte gestolen scooters. De politie heeft beide scooters meegenomen naar het bureau. (Foto's: Dean de Bood)

zjNuTG.jpeg

eTlcn8.jpeg

MNxR95.jpeg

xVEdHp.jpeg

10WUKw.jpeg

Vrijdag 17 juli:

Den Haag - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT werden vanmiddag rond half vijf gealarmeerd voor een medische noodsituatie op de Pier op Scheveningen. De traumahelikopter is op het strand naast de Pier geland en trok uiteraard veel bekijks. (Foto's: Dean de Bood en Erwin Sadloe)

X5p9FP.jpeg

nDYxaW.jpeg

KSspLh.jpeg

nnpSI5.jpeg

Zaterdag 18 juli:

Wassenaar - Vanmiddag rond kwart voor drie is op de N44 richting Amsterdam een motorrijder achterop een busje gebotst. De motorrijder raakte daarbij gewond en is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Er moest tijdelijk een rijstrook worden afgesloten en dat leverde voor het verkeer hinder op. (Foto's: Arthur van Wezel)

FRaO9P.jpeg

xp9GEZ.jpeg

XCGnyI.jpeg

IK0MYS.jpeg

Den Haag - Vanwege de onwelwording van een kindje in de Megastores aan de van der Kunstraat werden vanmiddag de ambulancedienst en de traumahelikopter 'Lifeliner 2' met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam gealarmeerd. De heli is naast de Megastores geland. Het kindje is naar een ziekenhuis vervoerd en het MMT is na de inzet teruggevlogen naar de thuisbasis. (Foto's: Nick van Mourik)

BceTeA.jpeg

ACw1pX.jpeg

MBCgZp.jpeg

QewK3G.jpeg

b02n1Q.jpeg

Zoetermeer - Vanavond heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's op de Afrikaweg, ter hoogte van de fly-over naar de Amerikaweg. Beide auto's kwamen tegen de vangrail tot stilstand. Er is 1 gewonde vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Rick Juffermans)

ztVh4z.jpeg

jHWb8q.jpeg

iVvYtE.jpeg

wIx07C.jpeg

MZ3IYH.jpeg

Zondag 19 juli:

Den Haag - Rond 1 uur vannacht werd de tankautospuit van kazerne Centrum gestuurd naar een woning aan de Frederik Ruyschstraat, waar brand zou zijn geweest in de keuken. Ter plaatse aangekomen bleek dat er inderdaad een korte maar felle brand had gewoed in de keuken. De brandweer heeft onder andere onderzocht of de brand niet was doorgeslagen in het plafond en heeft de woning geventileerd. Een bewoner is met klachten van rookinhalatie naar het ziekenhuis verveord. (Foto's: Dean de Bood)

GudtRe.jpeg

U8hNLb.jpeg

skdhDo.jpeg

QVTBT0.jpeg

jjsdPE.jpeg

Den Haag - Rond kwart voor twee kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de kruising van de Laan van Wateringse Veld en de Dublinweg. De schade aan beide voertuigen was fors. Een van de auto's is tegen een geparkeerde auto tot stilstand gekomen en die liep lichte schade op. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar voor zover bekend is niemand vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Nick van Mourik)

FlJbnu.jpeg

f80OQC.jpeg

JpxoOw.jpeg

X9fmHj.jpeg