Nieuwsflits week 30

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 30 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 20 juli:

Den Haag - De brandweer werd vanavond rond half elf gestuurd naar de Jan Blankenstraat, voor een melding 'gebouwbrand woning'. Nadat brandweerlieden de voordeur hadden geforceerd kwam de rook hen al tegemoet. Het bleek dat in de keuken een pannetje op het vuur was blijven staan. Het pannetje is naar buiten gebracht en de woning is geventileerd. (Foto's: Dean de Bood)

Q8Vnex.jpeg

cSDWgj.jpeg

Uauo9q.jpeg

n2QrOw.jpeg

Dinsdag 21 juli:

Voorburg - De brandweer werd vanavond rond elf uur gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Koningin Julianalaan. Van een brand was gelukkig geen sprake. In en rond een parkeergarage aan het Corbuloplein hing wat rook, wat mogelijk afkomstig was van verbrand rubber na aanleiding van een burnout. Het nader bericht was 'brandgerucht'. (Foto's Bob van Keulen en Sebastiaan Barel).

wLP90c.JPG

GgUsCu.JPG

voOeu4.JPG

lJpM0X.JPG

Zoetermeer - Op het Rakkersveld werd vanavond een onbeheerde rollator vlakbij een sloot aangetroffen. Om niets aan het toeval over te laten kwamen politie, brandweer en ambulance ter plaatse en is de sloot doorzocht. Toen daar niets werd aangetroffen zijn de hulpdiensten weer vertrokken. (Foto's: Olav Spa)

52eQ1l.jpeg

jzbyMo.jpeg

Dbahcq.jpeg

ZZL8Mi.jpeg

AvKKve.jpeg

Donderdag 23 juli:

Zoetermeer - Onbekenden hebben vanmiddag rond kwart over twee een speeltoestel in brand gestoken op een schoolplein aan de Irisvaart. De brand veroorzaakte veel zwarte rook die tot in de verre omgeving was te zien. De brandweer heeft de brand geblust, maar het speeltoestel moet als verloren worden beschouwd. (Foto's: Wouter de Waal en Fred Wolters)

5SaP1A.jpeg

Bi7tZu.jpeg

3cWvgv.jpeg

OF8Ism.jpeg

4RYWpk.jpeg

Zaterdag 25 juli:

Naaldwijk - Vanmorgen rond zes uur heeft er een brandje gewoed in een woning aan de Duiventorenstraat. De bewoners hebben waarschijnlijk wierook gebrand en de restanten in een kunststof prullenbak gedeponeerd. Dat is gaan branden en hierdoor is ook de vloer gaan smeulen. Een en ander veroorzaakte veel rook. De brandweer heeft de woning geventileerd. De bewoners zijn tijdelijk door de buren opgevangen. Een bewoner is door de ambulancedienst onderzocht op rookinhalatie. Stichting Salvage zal de bewoners ondersteunen bij het regelen van de schade. (Foto's: Gabi Gonzalez)

njciH4.JPG

gwl1Rr.JPG

zMy4Ad.JPG

Gy0y3W.JPG

YWemRm.JPG

EHStB6.JPG

Pijnacker - In een kwekerij aan de Meloenstraat heeft vanmiddag een brandje gewoed. Twee personeelsleden zijn in de ambulance onderzocht op rookinhalatie, maar zijn niet vervoerd. (Foto's: Jim Scheffers)

o4dYOD.jpeg

ZOAXkV.jpeg

3w61nR.jpeg

Zondag 26 juli:

Zoetermeer - Vanmiddag rond half zes kwamen een wielrenner en een personenauto met elkaar in botsing op de Prismalaan. De wielrenner kwam daarbij tegen de voorruit van de auto terecht en raakte gewond. Hij is zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Fred Wolters)

I1zh9n.JPG

kAnEJ0.jpeg

rAbtTn.JPG

qcVw2L.JPG