Nieuwsflits week 32

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 32 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 3 augustus:

De Lier - Vanmiddag rond kwart over twee zijn een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Burgemeester van Doornlaan/N223 en de Jogchem van der Houtweg. Het verkeer ondervond daar veel hinder van. De automobilist is onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. (Foto's: Jim Scheffers)

FQGmu2.jpeg

71CVaL.jpeg

R99v0n.jpeg

ahKF86.jpeg

eJDhOl.jpeg

Zoetermeer - Vanavond rond kwart over zes kwamen een personenauto en een bestelwagen met elkaar in botsing op de kruising van de Zuidweg met de Zilverstraat. De bestelwagen is daarbij op z'n kant terecht gekomen. Eén persoon is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De Zuidweg was enige tijd afgesloten in de richting van Mahatma Gandhisingel. (Foto's: Rick Juffermans)

Bf3Dp3.jpeg

hJmgHG.jpeg

xdZCSs.jpeg

Dinsdag 4 augustus:

Den Haag - Rond half één vannacht heeft in de Datheenstraat een scooter in brand gestaan. De komst van de brandweer kon niet verhinderen dat de scooter uitbrandde. De politie heeft foto's gemaakt van de scooter en doet onderzoek. (Foto's: Dean de Bood)

MPcZ0V.jpeg

2ThZyr.jpeg

Nd97Ro.jpeg

Den Haag - Politie, ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam zijn vanavond rond zes uur ingezet bij een medische noodsituatie in een woning aan de Zwolsestraat. De traumahelikopter is geland bij de keerlus van de tram, nabij het Zwarte Pad. De patiënt is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is niet met de ambulande meegereden. (Foto's: Dean de Bood)

7Ai4v1.jpeg

mhWAnL.jpeg

dJQCOz.jpeg

sG951T.jpeg

NGz2Lc.jpeg

Woensdag 5 augustus:

Den Haag - Het was vanmiddag rond één uur even schrikken, op de kruising van de Melis Stokelaan met de Loevesteinlaan. Een tramstel van lijn 16 kwam daar in botsing met een fietser. Het viel echter gelukkig mee: na verzorging in de ambulance bleek dat de fietser niet naar het ziekenhuis vervoerd hoefde te worden. (Foto's: Sander Paardekooper)

E1ONoO.JPG

C05ON1.JPG

peHB4b.JPG

8DkbCR.JPG

Zoetermeer - De brandweer werd vanmiddag rond kwart voor drie gealarmeerd voor een melding 'gebouwbrand' bij een bedrijf aan de Newtonstraat. Ter plaatse bleek het gelukkig mee te vallen; een korf met bladeren/tuinafval naast het bedrijfspand was in brand gevlogen. Het brandje was snel geblust. (Foto's: Daan van den Ende)

D5ZoJQ.JPG

XbI6U0.JPG

9Bpmu2.JPG

i2FrwU.JPG

Den Haag - Vanmiddag rond tien over vijf is brand ontstaan in een schuurtje bij een woning aan de Wim Kanstraat. De brandweer heeft het brandje geblust en ook een gasfles uit het schuurtje gehaald en afgekoeld. Minimaal vijf woningen moesten tijdelijk worden ontruimd in verband met de brand. Er vielen geen gewonden. (Foto's: Daan van den Ende)

da4dt2.JPG

JmBrFe.JPG

8Wpa1B.JPG

7d1Bw8.JPG

1q5S4m.JPG

fhk5IG.JPG

Den Haag - Om even over half zeven werd een 'scheepvaartbrand' gemeld op de Verheeskade. De tankautospuit van kazerne Laak werd hier met spoed heen gestuurd. Ter plaatse bleek dat een buitenboormotor van een bootje in brand stond. De brandweer heeft het brandje geblust. Door dit alles is er een kleine hoeveelheid olie in de Laakhaven gestroomd. (Foto's: Sander Paardekooper)

v5xo89.JPG

kheiWI.JPG

DNPrCR.JPG

DDCyif.JPG

Donderdag 6 augustus:

Den Haag - Vannacht rond half vier heeft een geparkeerde auto in brand gestaan op een parkeerplaats aan de Meppelweg. Door de hitte heeft ook een ernaast geparkeerde auto schade opgelopen. Er wordt brandstichting vermoed. (Foto's: Piet de Ruyter)

mmomud.JPG

FAa67d.JPG

ltUtls.JPG

dGJTzT.JPG

Den Haag - In het water langs de New Yorksingel is donderdag aan het begin van de avond een huurscooter aangetroffen. De brandweer werd gealarmeerd voor een mogelijk persoon te water en heeft rond de vindplaats in het water gezocht. Geen drenkeling aangetroffen in het water, maar wel enkele andere goederen. (Foto's: Tim de Kleyn)

eNbAef.JPG

Gvhj8M.JPG

t4iGny.JPG

viBhJ8.JPG

Vrijdag 7 augustus:

Den Haag - Vanmorgen rond half elf is op het George Maduroplein een tramstel van lijn 9 op een brommobiel gebotst. Voor zover bekend is daarbij niemand gewond geraakt. Het tramverkeer was enige tijd gestremd. (Foto's: Dean de Bood)

TzKiim.jpeg

4HXf30.jpeg

5zCkJe.jpeg

hHEC1Z.jpeg

Zoetermeer - Even na het middaguur kwamen twee personenauto's met elkaar in botsing op de kruizing van de Zuidweg met de Kleurlaan. Voor zover bekend hoefde niemand naar jhet ziekenhuis te worden vervoerd. De Zuidweg was enige tijd afgesloten in de richting van de Oostweg. (Foto's: Fred Wolters)

dwOvzd.JPG

wwGK26.JPG

TRXXxS.JPG

BadinM.JPG

Pijnacker - Op de kruising van de Zijdeweg met de Lange Campen ontstond om even voor half twee een kop-staart botsing met drie voertuigen. Enkele inzittenden zijn door het ambulancepersoneel onderzocht. Eén van hen is naar het ziekenhuis vervoerd. De Zijdeweg is enige tijd afgesloten geweest in de richting van de Katwijkerlaan. (Foto's: Jim Scheffers)

sa87cx.jpeg

0RItTr.jpeg

K4D5YO.jpeg

fBumJ1.jpeg

s3mfUD.jpeg

Den Haag - Zaterdagavond omstreeks kward voor elf is een overstekende fietser aangereden door een automobilist op de Soestdijksekade ter hoogte van de Renswoudelaan. Politie en ambulance kwamen ter plaatse en na onderzoek ter plaatse is de fietser met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

eYvcPv.JPG

emSTNW.JPG

v8pEkA.JPG

Zaterdag 8 augustus:

Den Haag - Brandweervoertuigen van een aantal kazernes, waaronder de tankautospuit van Laak en de duikers van kazerne Delft, werden rond half tien gealarmeerd omdat op de Moerweg, ter hoogte van de Jan Luykenlaan, in de sloot een scooter was aangetroffen. Enkele brandweerlieden in waadpak en een brandweerduiker zijn de sloot in gegaan om te zoeken naar een eventuele opzittende. Gelukkig werd er niemand in het water aangetroffen en konden de brandweerlieden terug naar hun kazernes. De politie heeft zich over de scooter ontfermd. (Video en foto's: Sander Paardekooper)

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

hc38U2.JPG

rebmfk.JPG

h0GXw2.JPG

7jZmTU.JPG

jpXkDd.JPG

Y4V39V.JPG

Den Haag - Zaterdagmiddag omstreeks half twee vond er een kop-staart aanrijding plaats tussen 3 personenauto's op de Loevesteinlaan. Vanwege het ongeval was de rijbaan richting Melis Stokelaan afgesloten en werd het verkeer (komende vanaf de Vreeswijkstraat) rechtsaf De Luttestraat ingestuurd. Ambulancepersoneel heeft 1 inzittende uit de voorste auto ter plaatse nagekeken, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de beide zwarte auto's weg te slepen. (Foto's: Sander Paardekooper)

Xir1DU.JPG

GsSdTW.JPG

5Qqavy.JPG

mjuGbG.JPG

4DyRG6.JPG

Den Haag - Aan het einde van de zaterdagmiddag zocht de "jeugd" wat verkoeling in de Schilderswijk. In de van der Neerstraat werd een brandkraan open gedraaid waar de kinderen lekker konden afkoelen. (Foto's en video: Sander Paardekooper)

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

57BaRd.JPG

rFCgFT.JPG

maWZzV.JPG

esSSKL.JPG

4IEzHp.JPG

Den Haag - Omstreeks kwart voor twaalf vanavond kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de Gevers Deynootweg. Eén van deze auto's heeft daarna nog een geparkeerde auto geraakt. Twee inzittenden zijn onderzocht maar niet vervoerd. Het tramverkeer richting Zwarte Pad was tijdelijk gestremd. (Foto's: Herman van der Woude)

e8EKHP.jpeg

CmpOYI.jpeg

rfSbX1.JPG

YufA8N.jpeg