Nieuwsflits week 33

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 33 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 11 augustus:

Nootdorp - Op de Molenweg werd vanavond een fiets vlakbij het water gemeld. De brandweer liet niet aan het toeval lover en heeft met enkele manschappen het water doorzocht. Er werd niemand in het water aangetroffen. (Foto's: Herman van der Woude)

ePILOC.JPG

AsBHqg.JPG

RMdjEk.JPG

e9wRae.JPG

Wassenaar - Op het Wilhelminaplein werd om even voor middernacht brand in een woning gemeld. Er was inderdaad wat rook te zien, maar niet bekend is wat er precies in brand heeft gestaan. (Foto's: Herman van der Woude)

d4WiaO.JPG

DtbLxz.JPG

PNkhur.JPG

vMnopP.JPG

Woensdag 12 augustus:

's-Gravenzande - De brandweer kreeg rond half elf de melding dat het zou branden in een strandhuisje op het strand van 's-Gravenzande. Ter plaatse bleek er inderdaad rook te komen uit één van de strandhuisjes. Brandweerlieden hebben de deur geforceerd en de brand geblust. De brand is vermoedelijk ontstaan door een BBQ die in het huisje was gezet en waarvan het vuur nog niet helemaal was gedoofd. (Foto's: Fred van der Ende)

j94vv0.jpeg

sAM8Nq.jpeg

kCoO0k.jpeg

92KUqp.jpeg

nPjxzm.jpeg

Donderdag 13 augustus:

Wassenaar - Vanmorgen rond half elf botsten een personenauto en een voertuig van DPD op elkaar op de N44 richting Amsterdam, ter hoogte van de Bijhorst. Volgens getuigen reed de personenauto op de rechter rijstrook en kreeg een klapband. Bij de stuurcorrectie die daarop volgde is de personenauto op de bestelbus gebotst. Er vielen geen gewonden bij het ongeval. Een rijstrook moest tijdelijk worden afgesloten. (Foto's: Machiel Janssen en Arthur van Wezel)

vkTwkg.jpeg

ugAOBj.jpeg

9yzmZm.jpeg

yzxDVG.jpeg

VexFne.jpeg

Den Haag - Omstreeks kwart voor twaalf vanmorgen zijn twee auto's op elkaar gebotst op de kruising van de Houtrustweg met de Sportlaan. Beide voertuigen liepen flinke schade op. Eén inzittende is naar het ziekenhuis vervoerd. Beide auto's zijn door een berger afgevoerd. (Foto's: Dean de Bood)

s8vECM.jpeg

wAdkla.jpeg

y2NzlZ.jpeg

MIzW7t.jpeg

Den Haag - De inzittenden van een personenauto keken vanmiddag raar op toen tussen de voorstoelem opeens een heuse slang verscheen. Hoewel slangetje wellicht een betere omschrijving was voor het dier. De automobilist parkeerde zijn auto op de Stationsweg. Politiemensen en een medewerkster van Dierenambulance Den Haag hebben geprobeerd het slangetje te pakken, maar die hield zich verscholen in de rails van de passagiersstoel. Nadat de automobilist een paar schroeven van de stoel had losgedraaid, kwam de slang uiteindelijk tevoorschijn. Het bleek te gaan om een ringslang, een soort die niet giftig is en veel in Nederland voorkomt. De Dierenambulance heeft de slang meegenomen en zou 'm weer loslaten in de natuur. (Foto's: Jim Scheffers)

PbmI63.jpeg

hph5b7.jpeg

2bwSvh.jpeg

tE8S9u.jpeg

OiwmBf.jpeg

Vrijdag 14 augustus:

Den Haag - De brandweer kreeg rond tien voor elf vanmorgen melding van een brand in een woning aan de Robijnhorst. Agenden, die als eerste ter plaatse kwamen, troffen in de keuken van de woning een waterkoker op het vuur aan; deze had daardoor vlam gevat. De agenten hebben de brand geblust. Eén van de agenten liep daarbij een brandwondje aan zijn hand op. Deze is buiten gekoeld door de inmiddels gearriveerde brandweer. Brandweerlieden hebben daarna een nacontrole gedaan. (Foto's: Rene Hendriks)

Yy1nNs.JPG

YK9DQW.jpeg

CFOl9Q.JPG

VtmsEX.JPG

Zaterdag 15 augustus:

Leidschendam - De ambulandedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden vanavond gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Burgemeester van Duyvendijklaan. De traumahelikopter is geland op het President Kennedyplein. (Foto's: Sebastiaan Barel)

E5vOP4.JPG

18Uepf.JPG

sH7nki.JPG

V6eFR2.jpeg

CqOtrI.jpeg

Zondag 16 augustus:

Den Haag - Op de Waldorpstraat nabij de Rijswijkseweg heeft zondagmorgen rond half twee een aanrijding plaatsgevonden tussen 3 personenauto's. De politie kwam ter plaatse en trof de 3 betrokken auto's aan, waarbij 1 persoon lichtgewond was geraakt. Een ambulance is ter plaatse geweest om deze persoon ter plaatse na te kijken. Niemand is vervoerd naar het ziekenhuis. Politie heeft vervolgens nog even geholpen met het invullen van de schadeformulieren. (Foto's: Sander Paardekooper)

klFbTm.JPG

lh7sHD.JPG

Wassenaar - Op de Stoeplaan is vanavond tijdens een onweersbui een dikke tak afgebroken van een boom en bovenop een auto gevallen. De auto liep daarbij veel schade op. De brandweer heeft de tak in stukken gezaagd. (Foto's: Herman van der Woude en Sebastiaan Barel)

v7qD8M.JPG

wn36v3.JPG

z4pEPw.jpeg

RWdMz4.jpeg

Bklblc.JPG