Nieuwsflits week 34

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 34 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 17 augustus:

Den Haag - Omstreeks 11 uur is een machinist met zijn hoogwerker tegen een lantaarnpaal aangereden. Dit gebeurde terwijl de hoogwerker van de trailer van een vrachtwagen werd gereden. (Foto's: Dean de Bood)

gSBgIK.jpeg

eT9unc.jpeg

Zoetermeer - De brandweer werd rond kwart over elf vanmorgen gebeld met de mededeling dat er en paard in de sloot zou liggen in een sloot aan de Voorweg. Toen het niet met spierkracht lukte om het paard op te kant te krijgen, is de kleine kraan van de brandweer te hulp gekomen. Hierna kon het paard uit de sloot worden getakeld. (Foto's: Roy Wolters)

vUSvCe.JPG

bYSQW1.JPG

Ki8wQ9.JPG

McaRnb.JPG

fPD5KA.JPG

Den Haag - Op de Hyacintweg vloog even na vijf uur een scooter in brand. Ondanks de snelle inzet van de brandweer kon niet worden voorkomen dat de tweewieler volledig werd verwoest door de brand. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. (Foto's: Nick v/d Toorn)

el7XO2.jpeg

zSowom.jpeg

noPIDv.jpeg

zplJAL.jpeg

Den Haag - Een automobilist is vanavond op de Loevesteinlaan, nabij de Marie Heinenweg, tegen een lantaarnpaal gebotst. Hij is in de ambulance onderzocht, maar is niet vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

ZMvtzD.jpeg

Jf0l7u.jpeg

dW9lKF.jpeg

rMq3Vn.jpeg

Dinsdag 18 augustus:

Delfgauw - Vanavond rond kwart over toen werden politie, brandweer en ambulancedienst naar de Delftsestraatweg gestuurd, waar een persoon te water zou zijn geraakt. Ter plaatse troffen agenten een man aan die met zijn fiets te water was gereden, maar inmiddels alweer uit de vaart was gekropen, inclusief de fiets. De fietser weigerde aanvankelijk ale hulp, maar is later toch onderzocht in de ambulance. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd, maar moest wel mee met de politie onder verdenking van het rijden onder invloed. (Foto's: Olav Spa en Jim Scheffers)

n4Puj6.JPG

Ja449W.JPG

r0O3E9.jpeg

UgmoP5.JPG

XSMRsD.jpeg

Woensdag 19 augustus:

Den Haag - Omstreeks acht uur vanmorgen ontstond er in de Goudenregenstraat, voor de verkeerslichten op de kruising met de Segbroeklaan, een kop-staart aanrijkding tussen twee personenauto's. De bijrijdster van de achterste auto heeft hoofdletsel opgelopen en is in de ambulance onderzocht. Daarna is zij zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Tramlijn 12 was enige tijd gestremd door het ongeval. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

OObQSe.jpeg

PTov73.jpeg

UAtkuc.jpeg

jAEbbA.jpeg

441msn.jpeg

N7pUtw.jpeg

Den Haag - Rond kwart over zeven vanavond werd de tankautospuit van kazerne Scheveningen naar de Fahrenheitstraat gestuurd, waar iemand een mobiele telefoon in een ondergrondse container had laten vallen. De eigenaar kon het kostbare kleinood namelijk niet zelf uit de container vissen. De brandweermensen boden, zoals zo vaak, uitkomst. Er werd een ladder in de container gezet en een brandweerman is afgedaald. Na wat zoeken en wroeten is de telefoon gevonden en aan de gelukkige eigenaar teruggegeven. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

gjWOGO.jpeg

L1MUG8.jpeg

6GYBFy.jpeg

FGazgS.jpeg

Vrijdag 21 augustus: 

Den Haag - Vanavond om even voor half acht kwamen drie auto's met elkaar in botsing op de Sportlaan, ter hoogte van de Nachtegaallaan. Eén inzittende is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De Sportlaan was enige tijd gestremd voor het verkeer. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

QBaZki.jpeg

DfoaMr.jpeg

M7xzqJ.jpeg

dXVLKS.jpeg

Zaterdag 22 Augustus:

Wateringen – Zaterdagavond raakte twee voertuigen fors beschadigd bij een ongeval op de kruising Noordweg / Kwaklaan. Medewerkers van de ambulancedienst hebben twee inzittende van een van de voertuigen gecontroleerd op verwondingen. Na controle bleek verdere behandeling in het ziekenhuis niet noodzakelijk te zijn.
Een bergingsbedrijf heeft beide voertuig afgesleept. (Foto’s: Tim de Kleijn)

bdT0s2.jpeg

kMU3az.jpeg

3gf9TF.jpeg

lT0eI1.jpeg

Den Haag - Een fiets stond vastgeketend aan een beweegbaar hek van het marktterrein aan de Herman Costerstraat. Hierdoor kom het hek niet open of dicht worden geschoven. De brandweer heeft vanavond het slot van de fiets opengeknipt, zodat het hek weer open kopn. (Foto's: Sander Paardekooper)

3i8WWM.JPG

RUy2OD.JPG

TdzAL5.JPG

XdPT4J.JPG

Den Haag - Vanavond rond elf uur werd de brandweer gestuurd naar de Goeverneurlaan, waar brand zou zijn in een restaurant. Ter plaatse bleek de vlam in de afzuiger in de keuken te zijn geslagen. De situatie was snel onder controle en de brandweer heeft daarna het pand geventileerd. (Foto's: Dean de Bood)

yf0jSp.jpeg

cRuRXi.jpeg

4qXwg3.jpeg

TIcAnB.jpeg

Zondag 23 augustus:

Den Haag - Vanmorgen rond zeven uur werden politie, brandweer en ambulancedienst naar de Lozerlaan gestuurd voor een melding 'auto te water'. Ter plaatse bleek dat er van een 'zwemauto' geen sprake was maar dat er een auto tegen een lantaarnpaal was gebotst. Een inzittende is onderzocht in de ambulance en is daarna vervoerd naar het ziekenhuis. De Lozerlaan was vanwege het ongeval in één richting afgesloten. (Foto's: Ferdinand de Groot)

9xxmXK.jpeg

wmodnU.jpeg

kqRD8j.jpeg

ZBVgVV.jpeg

nZZtUd.jpeg