Nieuwsflits week 35

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 35 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 24 augustus:

Rijswijk - Een vrachtwagen en een personenauto kwamen vanmidag rond kwart over twaalf met elkaar in botsing op de Prinses Beatrixlaan met de Laan van het Haantje. Twee inzittenden van de auto zijn door het ambulancepersoneel onderzocht en daarna zonder spoed vervoerd. (Foto's: Rene Hendriks)

IC9KC4.JPG

P438F7.JPG

3xne5B.JPG

6SOp7N.JPG

LWrcaH.JPG

Dinsdag 25 augustus:

Pijnacker - Op het Spaerwoude is vanmiddag een auto op twee geparkeerde auto's gebotst. Waarschijnlijk ging er iets mis bij het in-/uitparkeren. De automobilist is in de ambulance onderzocht en is daarna naar het ziekenhuis vevroerd. (Foto's: Sam Treewood)

JkoxNM.JPG

ivbMiZ.JPG

wAiiL3.JPG

8nUxOY.JPG

Woensdag 26 augustus:

Den Haag - Vannacht is brand ontstaan in een geparkeerde bestelbus aan de Fruitweg. De brandweer heeft de brand geblust, maar de schade aan het voertuig is groot. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. (Foto's: Dean de Bood)

eWmYmZ.jpeg

IDsXre.jpeg

q10jvJ.jpeg

E7dcwT.jpeg

MGHB1n.jpeg

Den Haag - Vannacht werd brand gemeld bij een flat aan het Calandplein. Bij aankomst van de brandweer bleek een scooter in brand te staan bij de ingang van de flat. De brandweer heeft de brand geblust. Het nader bericht was 'kleine brand''. Door de brand is ook een deel van de brievenbussen van de flat beschadigd. (Foto's: Nick van der Toorn)

f3e8E8.JPG

A0XOWs.JPG

5XNkPB.JPG

Z6jbsv.JPG

iTllyH.JPG

Rijswijk - Vanmiddag omstreeks half vier zijn twee personenauto's met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Schaapweg met de Generaal Spoorlaan. Beide bestuurders zijn door het ambulancepersoneel onderzocht. Of zij zijn vervoerd is niet bekend. (Foto's: Nick van der Toorn)

ovQiob.jpeg

5AaGwT.jpeg

9gitKK.jpeg

5e1sUH.jpeg

Den Haag - Twee auto's zijn vanavond rond kwart voor negen met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Statenlaan met de Frankenslag. Beide auto's liepen veel schade op. Er is een inzittende door het ambulancepersoneel onderzocht, maar die is niet vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

Kv2To0.jpeg

JZuhcd.jpeg

Nd7ryK.jpeg

ATom5z.jpeg

HtJCMT.jpeg

Vrijdag 28 augustus:

Delft - Vanmiddag werd een fietser op de kruising van de Van Foreestweg met de Teding van Berkhoutlaan aangereden door een afslaande auto. De fietser raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Danny Botman)

jdgf7O.JPG

6h03ur.JPG

3W6qAb.JPG

0RmrmN.JPG

CyvB1E.JPG

Zaterdag 29 augustus:

Den Haag - Op de kruising van de Loevesteinlaan met de Hengelolaan is vanmoprgen rond kwart over tien een motorrijder achterop een 45 km/u wagentje gebotst. De bestuurder van dat wagentje is in de ambulance onderzocht en is daarna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

GXewpW.jpeg

5IBKgf.jpeg

BHh8C0.jpeg

QK3yds.jpeg

Den Haag - Omstreeks kwart over twaalf vanmiddag zijn een tramstel van lijn 16 en een personenauto met elkaar in botsing gekomen op de Laan van Wateringse Veld. Vermoedelijk heeft de automobiliste geen voorrang verleend aan de tram. De automobiliste is in de ambulance onderzocht en is daarna zonder spoed vevroerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Gabi Gonzalez)

osX4lc.jpeg

gxiNUg.jpeg

xx3fRX.jpeg

pFytkv.jpeg

URiXcu.jpeg

Zondag 30 augustus:

Honselersdijk - Een visser die vanmorgen zijn geluk wilde beproeven in een vijver aann de Broekpolderlaan, trof bij aankomst op zijn stek wel een heel vreemde vis in het water aan. Daar lag aan de overkant namelijk een auto in het water. Meteen werden de hulpdiensten gebeld, maar die constateerden al snel dat er zich niemand in of rond het voertuig bevond. De brandweer heeft de auto snel op de kant weten te trekken. De politie verricht onderzoek naar de bestuurder. (Foto's: Nikolai Overbeeke en Fred van der Ende)

lUvIaL.jpeg

180zuE.jpeg

2QfrBw.jpeg

iJt6lC.jpeg