Nieuwsflits week 36

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 36 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 31 augustus:

Wassenaar - Omstreeks half negen vanavond werden de ambulandedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team gealarmeerd voor een gewonde na een valpartij in de van Hogendorpstraat. Het bleek te gaan om een jongen die onderaan de helling van een parkeergarage ten val was gekomen. Of hij te voet was of gepprobeerd heeft op skates/skateboard naar beneden te rijden is niet bekend. Na aankomst van de ambulance bleek dat de komst van het MMT niet codig was; deze heeft daarom rechtsomkeert gemaakt. Het slachtoffer is daarna zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Herman van der Woude)

B3QLAb.jpeg

m7sv2V.JPG

Woensdag 2 september:

Den Haag - Vanmorgen rond half zeven werd brand gemeld bij een appartement aan de Groot Hertoginnelaan. Bij aankomst van de brandweer kwam er inderdaad rook vanaf een balkon van een woning. Omdat de brandweer rekening hield met een eventuele ontruiming, werd opgeschaald naar 'middelbrand'. Al gauw bleek echter dat er een brandje woedde in een plantenbak op het balkon van de woning. Hierna was het brandje snel onder controle. Er was een ambulance gealarmeerd, maar die is niet ingezet. (Foto's: Via WhatsApp)

w0bO7D.jpeg

VbWChE.jpeg

A3gchE.jpeg

Den Haag - Omstreeks tien over vier werden brandweervoertuigen van kazernes Centrum, Laak en Loosduinen gestuurd naar de Soestdijksekade na een melding woningbrand. In de woning bleek door onbekende oorzaak een klein brandje te zijn ontstaan. Dat brandje was snel geblust. Het nader bericht van de brandweer was 'kleine brand'. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

51NM2v.jpeg

5vcEww.jpeg

t77BEc.jpeg

FKSNmv.jpeg

pNa5lf.jpeg

GjfCTy.jpeg

Den Haag - Brandweer en ambulancedienst kregen om even voor zes uur vanavond een melding van een onwelwording in een woning aan de Stuyvesantstraat. Mogelijk zou dat het gevolg zijn van koolmonoxide in de woning. Er is één bewoonster naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Rene Hendriks)

McL1o5.JPG

bPhNt2.JPG

BlGSlZ.JPG

Den Haag - Rond kwart over zeven vanavond zijn een auto en een scooter met elkaar in botsing gekomen op de Prins Clauslaan, ter hoogte van het Prins Bernhardviaduct. Medewerkers van een ernaast gelegen pand hebben eerste hulp verleend aan de gewonde scooterrijder. Deze is daarna nog onderzocht door het ambulancepersoneel, maar is niet vervoerd. (Foto's: Herman van dser Woude)

BmcuPm.jpeg

4ZPLHg.JPG

gNUsne.JPG

fJyst7.jpeg

Donderdag 3 september:

's-Gravenzande - Om even voor drie uur vanmiddag werden de ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team gealarmeerd in verband met een medische noodsituatie in een bedrijfspand aan de Nobelstraat. Er werd gesproken over een persoon die van de trap zou zijn gevallen. De traumahelikopter is op een nabijgelegen sportveld geland. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Fred van der Ende)

N6WxBG.jpeg

rB8qDd.jpeg

pecRbI.jpeg

75D7GJ.jpeg

WgPKKM.jpeg

gcBWD7.jpeg

Vrijdag 4 september:

Den Haag - De brandweer werd vanavond rond half acht gestuurd naar de Dedemsvaartweg, alwaar een scootmobiel onbeheerd op het trottoir stond naast een sloot. Twee brandweermannen hebben de sloot in hun waadpak doorzocht, maar hebben daar niets aangetroffen. Nadat de hulpdiensten waren vertrokken, kwam de eigenaar van de scootmobiel opdagen. Hij vertelde dat de scootmobiel een lekke band zou hebben gehad en dat deze was gerepareerd en daar daarna was neergezet. De man stapte op de scootmobiel en is vervolgens weggereden. (Foto's: Dean de Bood)

w79ZIt.jpeg

4B41xB.jpeg

08cj8J.jpeg

QPJVnr.jpeg

NLYFT3.jpeg

Ir2dAn.jpeg

Den Haag - Vanavond rond tien uur is in de Elandstraat een hond aangereden door een auto. Het diertje overleefde de klap helaas niet. Het baasje was ontroostbaar. De Dierenambulance heeft de hond meegenomen. (Foto's: Dean de Bood)

LR5zXO.jpeg

TExzX2.jpeg

b0XQPw.jpeg

5tMlYb.jpeg

Zaterdag 5 september:

Pijnacker - Een surveillancevoerrtuig van de politie kwam vanmiddag rond half vijf in problemen op een grasveld nabij de Ade. Het voertuig bleef steken op een heuveltje en dreigde in een greppel terecht te komen. Brandweerlieden van de kleine kraan van kazerne Leidschenveen hebben het voertuig uit zijn benarde positie bevrijd. Het is niet bekend om welke reden de agenten daar aanwezig waren. (Foto's: Jim Scheffers)

obKyyc.jpeg

YpXoWa.jpeg

teK16W.jpeg

u1P4eq.jpeg

X5ZI2J.jpeg

Den Haag - Vanavond rond tien over tien vond op de kruising Leyweg/Hengelolaan een aanrijding tussen twee auto's plaats. Eén van de auto's kwam tot stilstand tegen de betonnen voet van een reclamebord. De andere bestuurder is er vandoor gegaan, maar diens auto is door de politie elders aangetroffen. Eén inzittende van de auto die tegen de betonnen voet was gebotst is zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Sander Paardekooper)

SS078L.JPG

ZHNrkt.JPG

mX32Ma.JPG

zQZAGc.JPG

Zondag 6 september:

Den Haag - Vanmiddag rond kwart over drie ontstond een kop-staart botsing tussen twee auto's op de Laan van Wateringse Veld, ter hoogte van de Santiagosingel. Een inzittende van de voorste auto is in de ambulance onderzocht, maar is uiteindelijk niet vervoerd. (Foto's: Tim de Kleyn)

xfjxxT.jpeg

pMVt6l.jpeg

dfAXEc.jpeg

kuDxs1.jpeg

Kwintsheul – Een fietser is zondagavond gewond geraakt nadat hij in de Kerkstraat ten val kwam. Het slachtoffer fietste omstreeks half acht met zijn fiets tegen een voertuig wat met de band deels op het fietspad geparkeerd stond.
Omdat de melding dermate ernstig bij de meldkamer van de ambulance binnen kwam is naast de ambulance ook het Mobiel Medische Team met de traumahelikopter ter plaatse gekomen.
Na aankomst van alle hulpdiensten bleek het letsel gelukkig mee te vallen, de ambulancedienst heeft het slachtoffer voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.De traumahelikopter kreeg direct een vervolg inzet elders in het land. (Foto’s: Tim de Kleijn)

GE4cG1.jpeg

I2wje4.jpeg

YLCnrH.jpeg

6YXvGf.jpeg

w7a4qM.jpeg