Nieuwsflits week 39

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 39 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 21 september:

Wateringen - Op de Poeldijkseweg met de kruising Groenepad is rond tien voor half elf een man op een scootmobiel aangereden door een personenauto. De opzittende van de scootmobiel raakte hierbij gewond. In verband met de ernst van de melding werd behalve de politie en ambulancedienst ook de traumahelikopter opgeroepen. Deze bleek niet (meer) nodig, dus de inzet daarvan werd al weer snel geannuleerd. De opzittende van de scootmobiel is door het ambulancepersoneel onderzocht en daarna zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Pieter van der Beek)

jPqqJx.JPG

Ayjzn8.JPG

jEkhPm.JPG

Dinsdag 22 september:

Wateringen - Twee personenauto's kwamen vanmorgen rond half tien in de mist met elkaar in botsing op de 's-Gravenzandseweg. De schade aan beide voertuigen was fors. Meerdere inzittenden zijn door het ambulancepersoneel onderzocht, maar er hoefde niemand te worden vervoerd. (Foto's: Pieter van der Beek)

R963bw.JPG

GnGAH7.JPG

VMuxPq.JPG

AibR2q.JPG

R4t7u6.JPG

MHVvrz.JPG

Donderdag 24 september:

Den Haag - Vannacht rond half één werd de brandweer gealarmeerd voor een melding 'voertuigbrand' op de Houtrustlaan. Ter plaatse bleek een scooter volledig in brand te staan. De brandweermensen konden de brand snel blussen, maar de scooter is uitgebrand. (Foto's: Dean de Bood en Calvin de Kleijn)

y3xIXx.jpeg

P8fHAb.jpeg

LJsvQT.jpeg

ybsu8F.jpeg

ZOHJDT.jpeg

Naaldwijk - Omstreeks tien voor twaalf vanmorgen zijn een fietser en een fietsster met elkaar in botsing gekomen op de Pijle Tuinenweg. De fietser raakte hierdoor gewond aan het hoofd. Enkele voorbijgangers hebben eerste hulp verleend en dat is later overgenomen door het ambulancepersoneel. Het slachtoffer is daarna vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Lucien de Vries)

nQX9Ah.jpeg

6dU34D.jpeg

21jEFS.jpeg

Zaterdag 26 September:

Delft - Een bestuurder bedacht zich iets te laat dat hij op de A13 bij Delft de afrit wilde nemen. Net voorbij het uitbord stuurde de automobilist alsnog richting de afrit, waardoor hij over het begin van de vangrail heen vloog. Een getuige dacht gezien te hebben dat de auto ook over de kop was gegaan, waardoor de meldkamer ook de brandweer ter plaatse stuurde. Het bleek minder ernstig dan gedacht, dus de brandweer kon na aankomst direct weer door. De bestuurder is ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel, maar bleek meer geschrokken dan gewond. Vanwege het ongeval en het aansluitende herstel van de vangrail is de afrit enkele uren afgesloten geweest. Richting Rotterdam was ook de meest rechter rijstrook afgesloten voor een veilige werkruimte. De auto werd weggesleept door een bergingsbedrijf. (Foto's: Sander Paardekooper)

f0wsaa.JPG

uGM2pi.JPG

DLljD5.JPG

4jmsPy.jpeg

48BFCa.JPG

Zondag 27 september:

Den Haag - Vanavond rond zes uur werd brand gemeld in een woning aan de Kockstraat. Toen de brandweer ter plaatse kwam, bleek er een brandje te zijn uitgebroken in een wasmachine. Het brandje is geblust en de wasmachine is buiten gezet. Een bewoner is onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Calvin de Kleijn)

BqEKxl.jpeg

9LDJbA.jpeg

AaCDql.jpeg

Den Haag - Vanavond rond kwart voor zeven vond er een aanrijding tussen drie auto's plaats op de kruising van de Troelstrakade en de Moerweg. De auto's hebben daarbij flinke schade opgelopen. Behalve politie en ambulancedienst was ook de brandweer gealarmeerd. Er bleek echter niemand bekneld te zitten. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht en zonder spoed vervoerd. De Verkeerspolitie heeft onderzoek verricht. Een bergingsbedrijf heeft de auto's afgevoerd. (Foto's: Calvin de Kleijn)

uv42b4.jpeg

9Uj3xu.jpeg

C7gc6j.jpeg

t5R0uz.jpeg

PGVPCI.jpeg

MhNNLt.jpeg