Nieuwsflits week 42

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 42 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 12 oktober:

Den Haag – De brandweer werd vanmiddag rond kwart voor één gealarmeerd omdat enkele glazenwassers in hun bakje in problemen verkeerden bij een kantoorgebouw op het Zuid-Hollandplein. Er zat namelijk geen beweging meer in het bakje en om nu zo de hele dag te blijven hangen, dat zagen de heren niet zitten. Het leed was al snel geleden, want met hulp van de hoogwerker van de brandweer konden de mannen via een openstaand raam het kantoorgebouw in. Niemand raakte gewond bij dit incident. (Foto's: Sebastiaan Barel)

yTiATm.jpeg

7Gssmf.jpeg

spPNwP.jpeg

4ucf5d.jpeg

n0NsiV.jpeg

Dinsdag 13 oktober:

Den Haag - Vanavond rond half elf kwamen twee personenauto's met elkaar in botsing op de Erasmusweg met de Betje Wolffstraat. Eén van de auto's botste daarop tegen een geparkeerde auto. Hierdoor ontstond er veel schade aan de drie auto's. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht, maar deze hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Calvin de Kleijn)

3zffxH.jpeg

Wcdavb.jpeg

ia82fN.jpeg

TxnTU1.jpeg

J20ywR.jpeg

Woensdag 14 oktober:

Maasdijk - Politie en brandweer werden rond zeven uur met spoed gestuurd naar de Blauwhek, alwaar een auto te water ziou zijn geraakt. Ter plaatse aangekomen bleken de zaken iets anders te liggen: het inciddent had op de Maasdijk plaatsgevonden en er lag gelukkig geen auto in het water. Een automobilist was door een ongelukkige manoeuvre bijna de Maasdijk afgereden en hing 'op het randje'. De bestuurder van een bestelbus heeft de situatie gered door een sleepkabel vast te maken aan de auto. Mede met hulp van de brandweer is de auto weer met vier wielen op het asfalt getrokken. Er raakte niemand gewond. (Foto's: Gabi Gonzalez)

lTLhjI.JPG

XcwO9o.JPG

H4o4Ou.JPG

ILeQt7.JPG

Donderdag 15 oktober:

Den Haag - Een automobilist schrok zich vanavond rond acht uur een hoedje toen nabij de kruising van de Segbroeklaan met de Conradkade opeens rook onder de motorkap van zijn auto vandaan kwam. De auto werd op de Conradkade in alle haast geparkeerd en de brandweer werd gebeld. Deze was er snel, maar het kwaad was al geschied: de auto liep veel schade op door de brand. Hoe de brand precies is ontstaan is niet bekend. (Foto's: Karel de Groot)

aPS2lT.jpeg

zUzto8.jpeg

usGHdF.jpeg

T5SXEY.jpeg

gs1ti3.jpeg

vVrsKM.jpeg

Vrijdag 16 oktober:

Den Hoorn - Op de Wippolderlaan/N211 is vanmiddag rond kwart voor twee, ter hoogte van de Laan van Wateringseveld, een aanhanger achter een busje gekanteld. Hierdoor waren beide rijstroken in de richting van Den Haag gestremd. Dat leidde achter het ongeval tot veel verkeershinder. Op de A4 op de afrit Den Haag Zuid stond al een file. Gelukkig vielen er geen gewonden bij het ongeval. (Foto's: Gabi Gonzalez)

29mcQ8.JPG

5sf2W6.JPG

GHLmml.JPG

Rijswijk - Een meisje is vanmiddag rond kwart voor drie gewond geraakt bij een ongeval op de kruising van de Schaapweg met de Sir Winston Chuchilllaan. Volgens getuigen kwam zij op haar fiets in botsing met een scooter. Omstanders verleenden eerste hulp. Het meisje is overgebracht naar het ziekenhuis (Foto's: Lucien de Vries)

s2AgED.jpeg

wRH5TB.jpeg

rWkwcF.jpeg

Zaterdag 17 oktober:

Den Haag - Vanmiddag rond half vijf werd de brandweer gealarmeerd voor een 'gebouwbrand' op de Nieboerweg in Duindorp. Er kwam inderdaad rook uit de ramen van een woning. Wat er precies in brand had gestaan is niet bekend. De bewoners hebben zich tijdig in veiligheid kunnen brengen. Het nader bericht was 'kleine brand'. Er zijn geen gewonden gevallen. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

YgOT7Q.jpeg

24nYKH.jpeg

4HiGB6.jpeg

3qnCne.jpeg

FowxBY.jpeg

Zoetermeer - Vanavond rond kwart voor acht werden politie en brandweer gestuurd naar het Zuidlaardermeer voor een melding 'persoon te water'; er was een onbeheerde fiets aangetroffen langs de waterkant. Brandweerlieden hebben het water doorzocht, maar er is niemand in het water aangetroffen. Hierna keerden de brandweerlieden terug naar hun kazernes. De politie heeft zich bekommerd om de fiets. (Foto's: Martin van Oostveen)

8H6mX2.JPG

N5b3Se.JPG

Zondag 18 oktober:

Den Haag - Om even over half drie werd de bemanning van de tankautospuit van kazerne Archipel gealarmeerd voor een voertuigbrand op het Sweelinckplein. Ter plaatse aangekomen bleken (delen van een) fiets en een scooter in brand te staan. De brans was snel geblust, maar beide tweewielers zijn niet meefr te gebruiken. (Foto's: Dean de Bood)

KlE6bP.jpeg

3iZQ0S.jpeg

PZGUPK.jpeg

A6nl9z.jpeg

Ejxy6d.jpeg

Leidschendam - Vanavond om even over half elf werden politie, brandweer en ambulancedienst gealarmeerd nadat in een sloot bij het Schadeken een brommer was aangetroffen. De brommer zag er niet uit alsof ie lang in het water had gelegen, dus men hield er rekening mee dat er een persoon het water in was gereden. Brandweermensen hebben daarom in de sloot enkele zoekslagen gemaakt, maar er werd niemand aangetroffen. Het vermoeden is dat het om een gestolen brommer gaat die daar is gedumpt. (Foto's: Sebastiaan Barel)

CEXrTU.jpeg

rZxjlf.jpeg

HSpP6C.jpeg

8uOwmu.jpeg

Den Haag - Een brand in een kelderbox van een appartementencomplex aan de Hasebroekstraat werd opgeschaald naar 'middelbrand'. De boosdoener bleek een elektrische fiets. De brand was snel onder controle. Niemand raakte gewond. (Foto's: Calvin de Kleijn, Donny Kooistra)

HVvESH.jpeg

oJXtai.jpeg

m4hMA5.JPG

22y6Cd.JPG

KhHpas.JPG