Nieuwsflits week 43

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 43 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 19 oktober:

's-Gravenzande – Vanmiddag rond tien over twee is brand ontstaan in een woning aan de Gasthuislaan. Op de eerste verdieping van de woning was brand ontstaan in een thuissauna. Na de alarmering gingen voertuigen van kazernes 's-Gravenzande, Monster en Naaldwijk ter plaatse. De brand werd geblust en de woning is door de brandweer geventileerd. Er vielen geen gewonden. Het nader bericht was 'kleine brand'. Vanwege de schoolvakantie trok de brand veel bekijks van kinderen. (Foto's: Gabi Gonzalez)

jucsWZ.JPG

1dVNjI.JPG

7PJj8p.JPG

G7FO39.JPG

UjJjGI.JPG

Den Hoorn - Vanmiddag rond kwart over twee is een medewerker onwel geworden tijdens werkzaamheden op een autotransporter op de Vrij-Harnasch. De man werd buiten bewustzijn boven op de autotransporter aangetroffen. Omdat er rekening werd gehouden met een mogelijke beknelling, werd behalve politie, brandweer en ambulancedienst ook de traumahelikopter met het MMT gealarmeerd. Deze is in de nabijheid geland. Het slachtoffer is door het medisch personeel gestabiliseerd en daarna met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. De arts van het MMT is niet met de ambulance meegereden. (Video en foto's: Sebastiaan Barel)

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

B5qw3Y.jpeg

PLzVcU.jpeg

mPQ47f.jpeg

vY70R8.jpeg

Pijnacker - Vanmiddag riond kwart over vijf is een wielrenner gewond geraakt bij een ongeval op de Nieuwkoopseweg. In verband met het ongeval werden politie, twee ambulances en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team gealarmeerd. Hoe de wielrenner gewond is geraakt is niet helemaal duidelijk. Mogelijk is er een aanrijding met een scooterrijder aan vooraf gegaan, maar dat is nog niet bevestigd. (Foto's: Remco F. Gerritsen)

UDX4B9.jpeg

IrLSOZ.jpeg

0Z3ydQ.jpeg

y1Issw.jpeg

2ygiws.jpeg

Dinsdag 20 oktober:

Wassenaar - Rond kwart over elf vanavond is een personenauto achterop een vrachtwagen gebotst voor de verkeerslichten op de A44 (richting Den Haag) met het Rozenplein. Dit leverde veel schade op aan de voertuigen. Een inzittende van de personenauto is in de ambulance onderzocht, maar is niet vervoerd. Berger BRL heeft de auto afgevoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

A3j5qe.JPG

lhxoIL.JPG

sXm6MR.JPG

XYlfxn.JPG

vVbk6w.JPG

Cp7I2y.JPG

Woensdag 21 oktoiber:

Berkel en Rodenrijs - Vanavond rond tien voor half twaalf kwam er bij de hulpdiensten een melding binnen dat er op de Groendalseweg een auto in de sloot zou liggen. Hierop zijn politie- en brandweereenheden en een ambulance, onder andere uit Haaglanden, gealarmeerd. Ter plaatse aangekomen bleek dat er niemand bij het voertuig aanwezig was. Wel waren er sporen op het wegdek te zien waaruit op te maken viel dat de inzittenden er vandoor waren gegaan. Hierop zijn de meeste hulpverleners weer teruggekeerd naar hun post c.q. kazerne. De politie onderzoekt van wie de auto is en wie de bestuurder was. (Foto's: Remco F. Gerritsen, Dean de Bood en Calvin de Kleijn)

sDl9Nw.jpeg

b7VWf0.jpeg

avjaVc.jpeg

thqIJ9.jpeg

BGQbvh.jpeg

UhHnMD.jpeg

Donderdag 22 oktober:

Den Haag - Vanavond is er brand ontstaan in een kelderbox van een appartementencomplex aan de Hildebrandstraat. De brandweer heeft het brandje geblust en heeft de kelder geventileerd. Wat er precies heeft gebrand is niet bekend. (Foto's: Calvin de Kleijn)

iY1jkR.jpeg

MvAjhx.jpeg

Kb4ey8.jpeg

gyHpl2.jpeg

Zaterdag 24 oktober:

Naaldwijk - Op de Secretaris Verhoeffweg met de Patijnenburg kwam een scooter vanmiddag rond kwart over één in botsing met een afslaande auto. De scooterrijder raakte licht gewond. Een voorbijganger heeft eerste hulp verleend. Omdat de ambulancedienst het zeer druk had en geen ambulance beschikbaar had, is het slachtoffer door een voorbijganger naar het ziekenhuis dan wel huisartsenpost gebracht (Foto's: o.a. Lucien de Vries)

aLJjz9.jpeg

KmvJxq.jpeg

tC2un0.jpeg

Den Haag - Omsreeks half twee ontstond er voor de verkeerslichten op de kruising van de Zuid-Hollandlaan met de Koningskade een kop-staart aanrijding tussen drie voertuigen. Eén inzittende is door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. Berger BRL heeft enkele voertuigen afgevoerd. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

luZ74a.jpeg

IlahqK.jpeg

HcMaFa.jpeg

iwqobX.jpeg 

Rijswijk - Een automobiliste is vanmiddag rond kwart over vijf op de Nassaukade de macht over het stuur verloren. Zij schoot de weg af en botste op een geparkeerde auto bij een woning. Beide auto's liepen flinke schade op, maar er vielen geen gewonden. (Foto's: Calvin de Kleijn)

MOS1kA.jpeg

PcQUa0.jpeg

QQIPyf.jpeg

EzXp7S.jpeg

Zondag 25 oktober:

Den Haag - In de Johan Gramstraat zijn enkele stenen uit een gevel gevallen en dreigde een nog groter deel naar beneden te vallen. Brandweer heeft tijdelijk met hout de gescheurde muur ondersteund, de gemeente (bouw en woning toezicht) zorgt voor de verdere afhandeling. (Foto's: Sander Paardekooper)

e6c7oU.JPG

4y57j3.JPG

XRSu3G.JPG

Vrijdag 30 oktober:

Den Haag - Rond drie uur vanmiddg zijn een scooter en een fiets met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Laan van Meerdervoort en de Conradkade. De fietser raakte daarbij gewond en is na onderzoek in de ambulance zonder spoed vervoerd. Een bekend gezicht was ter plaatse bij de politie: politievlogger Jan-Willem, die dit weekend twee diensten meedraait met het personeel van bureau Segbroek. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

zzyYO2.jpeg

NSaJSS.jpeg

amUvnr.jpeg

baZlRk.jpeg

cXO2AF.jpeg