Nieuwsflits week 44

kop nieuwsflitsthumb-44

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 44 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Maandag 31 oktober:

Den Haag - Vanmiddag rond 15.00 uur werden de ambulancedienst en de AMON gealarmeerd voor een aanrijding met letsel op de Paul Krugerlaan. Daar bleek een bestuurder van een scootmobiel door onbekende oorzaak in botsing te zijn gekomen met een automobilist. De bestuurder van de scootmobiel raakte hierbij gewond en moest worden vervoerd naar het ziekenhuis.

Foto's: Peter Galjaard

w-pklaan

w-pklaan2

W-pklaan3blur_w-pklaan3

Dinsdag 01 november:

Den Haag - Op de Zuid-Hollandlaan wisselde rond 12.00 uur een bestuurder van een auto van rijstrook, maar zag daarbij een stilstaande auto over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg. Niemand raakte gewond. Beide voertuigen moesten door een berger worden weggesleept.

Foto's: Paul Pronk

001-4

003-2

004-2

Donderdag 03 november:

Den Haag - Op de Lobelialaan, kruising Laan van Meerdervoort, kwamen een lijnbus van de HTM en een voertuig van Randstadrail met elkaar in botsing. Twee gealarmeerde ambulances hoefden uiteindelijk niet ter plaatse te komen, aangezien er geen gewonden waren. Het Randstadrail-voertuig kon op eigen kracht verder; de bus is onder begeleiding van de HTM-verkeersongevallendienst naar de remise gereden.

Foto: Nick van der Toorn

IMG-20111103-00173

Vrijdag 04 november:

Den Haag - Rond 22.50 uur is brand ontstaan in een flatwoning aan het Vlamenburg, in de wijk "Mariahoeve". Brandweereenheden van de kazernes Leidschendam-Voorburg en Den Haag-Haagse Hout zijn ter plaatse gegaan. Wat er precies gebrand heeft is ons niet bekend, maar het is in elk geval bij een klein brandje gebleven. Eén van de bewoners is in een ambulance onderzocht op rookinhalatie, maar hoefde niet te worden vervoerd.

Foto's: Machiel Janssen

WMJ-IMG_4838

WMJ-IMG_4840

WMJ-IMG_4846

Rijswijk - Even voor 23.00 uur werd in het plantsoen bij de Minister Aalberselaan/Prinses Irenelaan een speeltoestel, de zogenaamde 'speelboot', in brand gestoken. De brandweer van Rijswijk heeft het brandje geblust met één straal hogedruk. Het speeltoestel raakte zwaar beschadigd. Vermoedelijk moet de oorzaak gezocht worden bij de hangjeugd, die zich daar regelmatig ophoudt.

Update 08-11-2011: het speeltoestel is zo zwaar beschadigd, dat het moet worden afgebroken. De gemeente is op zoek naar de daders.

Foto's: Danny Botman

WDB-DSC_9029

WDB-DSC_9037

Zaterdag 05 november:

Op de Dedemsvaartweg, nabij de sportvelden, raakte omstreeks 03.15 uur een automobiliste te water met haar voertuig. De dame trapte in plaats van de rem het gaspedaal in, schoot door een hek en belandde uiteindelijk in de sloot. Bij dit ongeval raakte geen van de inzittenden gewond. De auto is door een bergingsbedrijf afgesleept en is vermoedelijk total loss.

Foto's: Paul Pronk

w-dedemsvaart1

w-dedemsvaart2