Nieuwsflits week 45

kop nieuwsflitsthumb-45

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 45 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Woensdag 09 november:

Zoetermeer - Voor een melding van een binnenbrand in een flat aan de Dunantstraat rukten vanavond rond 19.15 uur diverse voertuigen van de brandweer Zoetermeer uit. Ter plaatse bleek er sprake te zijn van een brandende winkelwagen in de kelder van het flatgebouw. De brandweer wist de brand snel te blussen en gaf het sein 'kleine brand' door aan de meldkamer. Na ventilatie van de kelder is de brandweer retour kazerne gegaan.

Foto's: Martijn Roggeveen

DSC_5272

DSC_5289

DSC_5303

Donderdag 10 november:

Den Haag - Vanavond om 18.40 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een binnenbrand aan de Olieslagerslaan (Ypenburg). Hier bleek een "kleine" brand te woeden in een woning. De brand is vermoedelijk veroorzaakt door een omgevallen oliestelletje. De brandweer had de brand snel onder controle.

Foto's: Ferrie van der Geer

w-20111110Olyslagerlaan1

w-20111110Olyslagerlaan2

Vrijdag 11 november:

Den Haag - Even voor 21.30 uur is een bestuurder op de Westvlietweg, bij de Groene Zoom, uit de bocht gevlogen en rechtdoor tegen een boom gereden. De bestuurder is met een vermoedelijke beenbreuk naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn auto is door een berger afgesleept. Zoals u op de foto's kunt zien, kan de auto als verloren worden beschouwd.

Foto's: Paul Pronk

WPP-005

WPP-007

Zaterdag 12 november:

Wateringen - Op de Heulweg heeft rond 15.00 uur een aanrijding tussen twee fietsers en een scooter plaatsgevonden. Eén van de fietsers (de veroorzaker) heeft hierbij het ongeval verlaten. Er zijn bij de aanrijding twee lichtgewonden gevallen. Doorgereden is een man met grijs haar, van ongeveer 65 jaar oud, met een blauwe spijkerbroek en een opvallend blauw, sportief jack. Hij is na de aanrijding weggefietst richting het centrum van Wateringen, zonder zich te bekommeren om de twee gewonden. Getuigen kunnen zich melden bij bureau Westland, op het telefoonnummer 0900-8844.

Foto: Cees de Kleyn

WCK-DSC_8427

Zoetermeer - Op de Zuidweg kwam deze avond ter hoogte van het station een motorrijder bij een eenzijdig ongeval ten val en raakte daardoor gewond. Een ambulance is ter plaatse geweest en heeft het slachtoffer na onderzoek zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De motor raakte zwaar beschadigd en moest worden afgesleept.

Video: Danny Botman

Foto's: Ruben van Essen

IMG_0171

IMG_0172

IMG_0173

Zondag 13 november:

Leidschendam - Op de Stompwijkseweg werd vanmiddag rond 13.45 uur een amazone van haar paard geworpen en enkele meters meegesleurd. Zij raakte hierbij gewond. Op grond van de binnengekomen meldingen werd op voorhand het Mobiel Medisch Team gealarmeerd. De inzet van het MMT bleek uiteindelijk niet nodig en deze is dan ook niet ter plaatse geweest. Het slachtoffer is in de ambulance gestabiliseerd en daarna onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd.

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Ruben van Essen

w-IMG_9763

w-IMG_9768

Den Haag - Omstreeks 17.40 uur kwam er een melding binnen bij de brandweer, waarbij mogelijk (teveel) CO in een woning aan de Hoefkade zou zijn. De brandweer kwam ter plaatse en heeft inderdaad een te hoge concentratie CO gemeten. De Hoefkade werd deels afgesloten door de politie, om zo een veilige werkruimte te creëren voor de brandweerlieden. Een ambulance is ter plaatse gekomen om een persoon na te kijken, maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Foto's: Sander Paardekooper

w-SanBar_Hoefkade_IMG_0832

w-SanBar_Hoefkade_MVI_3636

Wassenaar - Even voor 18.30 uur kwam bij de brandweer een melding binnen van een schoorsteenbrand in een woning aan de Wittenburgerweg. Hierop zijn eenheden van kazernes Wassenaar en Leidschendam-Voorburg met prio 1 ter plaatse gegaan. De schoorsteenbrand ging gepaard met de nodige rook. De brandweer heeft het nader bericht 'kleine brand' gegeven en vanuit het bakje van de hoogwerker is hierna het schoorsteenkanaal geramoneurd.

Foto's: Machiel Janssen

WMJ-IMG_4871

WMJ-IMG_4881