Nieuwsflits week 46

kop nieuwsflitsthumb-46

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 46 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Maandag 14 november:

Den Haag - Omstreeks 10.55 uur vond er op de kruising van de Leyweg met de Volendamlaan een botsing plaats tussen een bestelbusje en een scootmobiel. De bestuurder van de scootmobiel raakte gewond en werd door de ambulance met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd.

Video: Marco Mattheijer

Foto's: Marco Mattheijer

w-Mattheijer-leyweg-volendamlaan_2

w-Mattheijer-leyweg-volendamlaan_6

Den Haag - Omstreeks 13.30 uur vond er een kop-staart aanrijding plaats op de Rijswijkseweg, ter hoogte van de Neherkade. Aanvankelijk werd ook de brandweer meegestuurd voor een mogelijke beknelling, maar al snel bleek het allemaal mee te vallen. Eén persoon is vanwege nekklachten per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto's: Maurice Schotman

w-DSCF5922

w-DSCF5925

Den Haag - Maandagmiddag zijn op het Prins Bernhardviaduct een personenwagen en een bus met elkaar in botsing gekomen. Een inzittende uit de personenwagen is door ambulancepersoneel vervoerd naar het ziekenhuis voor verdere behandeling van zijn verwondingen. Het Prins Bernhardviaduct was enige tijd afgesloten voor het verkeer. Nadat de weg door de politie was vrijgemaakt, is deze weer opengesteld. Beide voertuigen hebben flinke schade opgelopen door de aanrijding.

Foto's: Machiel Janssen

w-IMG_4889

w-IMG_4891

w-IMG_4894

Dinsdag 15 november:

Den Haag - Om 11.55 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding met letsel op de Rijswijkseweg. Een auto komende uit de Lyonnetstraat botste tegen een auto die over de Rijswijkseweg reed. Eén van de bestuurders is ter plaatse onderzocht in de ambulance. De politie heeft geholpen met het invullen van het schadeformulier.

Foto: Sander Paardekooper

w-SanBar_Rijswijkseweg_IMG_0855

Woensdag 16 november:

Den Haag - Op de kruising van de Van Alkemadelaan met de Waalsdorperweg vond even na 14.00 uur een aanrijding plaats tussen een scooter en een bestelauto. Toevallig passerende leden van de Koninklijke Marechaussee hebben eerste hulp verleend en het verkeer geregeld. De opzittende van de scooter is onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd.

Foto's: Danny Botman

WDB-DSC_9186

WDB-DSC_9188

Den Haag - Op het parkeerterrein van het winkelcentrum aan de Theo Mann-Bouwmeesterlaan kwamen woensdagmiddag rond half vijf een automobilist en een voetganger met elkaar in botsing. De voetganger kwam tussen een bossage vandaan en liep het parkeerterrein op. Zij zag hierbij een auto over het hoofd, welke over het parkeerterrein reed. De vrouw raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto's: Danny Botman

w-DB_Bouwmeester_DSC_9191

w-DB_Bouwmeester_DSC_9198

Vrijdag 18 november:

Den Haag - Op de Van Zeggelenlaan is omstreeks 17.00 uur een kleine keukenbrand geweest. De bewoonster van de woning is bij een bluspoging gewond geraakt en naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto's: Maurice Schotman

Zeg1

zeg2

's-Gravenzande - Bij een ongeval in de Langestraat is een kind gewond geraakt. Het kind zou op zijn fiets, tussen een aantal auto's door, plots vanuit een zijstraat de weg opgereden zijn. Een automobilist kon het kind niet meer ontwijken en reed hem aan. Het slachtoffertje is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De VOA heeft een onderzoek ingesteld naar de aanrijding.

Foto's: Fred van der Ende

18112011 004

18112011 006

Zaterdag 19 november:

Rijswijk - Even voor half vijf kwam een kindje in de problemen op de Generaal Spoorlaan, hoek Huis te Landelaan. Het kindje zat in een busje en verslikte zich in een snoepje. Het dreigde daardoor te stikken. Ambulance en politie waren snel ter plaatse en deze hulpverleners hebben eerste hulp verleend en de luchtweg vrijgemaakt van het obstakel. Het kindje is nog even onderzocht in de ambulance, maar mocht daarna met moeder mee naar huis. De inzet van de hulpdiensten veroorzaakte enige verkeersoverlast op de Generaal Spoorlaan, maar dat was vrij snel weer opgelost.

Foto's: Sander Paardekooper

WSP-IMG_1205

WSP-IMG_1207

Den Haag - Vanwege een overval en een daaropvolgende aanhouding met waarschuwingsschoten, was de kruising van de Laan van Meerdervoort met de Regentesselaan enige tijd afgesloten. Verkeer baande zich een weg door omliggende straten. Zo ook een vrachtwagen, die de afzetting probeerde te omzeilen door via de Obrechtstraat te rijden. Daar raakte de vrachtwagen echter een boom; deze werd ontworteld en kwam boven op een auto terecht. Daarbij vielen gelukkig geen gewonden. De brandweer heeft zich verder over de boom bekommerd.

Foto's: Shane Alders

WSA-IMG_5785

WSA-IMG_5794

Leidschendam - Op de Veursestraatweg kwam vandaag een scooterrijder in botsing met een auto. Mogelijk hebben beiden elkaar niet op tijd gezien door de op dat moment aanwezige dichte mist. De bestuurder van de scooter is met onbekend letsel naar ziekenhuis Antoniushove vervoerd.

Foto's: Lucien de Vries

w-DSC_2746

w-DSC_2767