Nieuwsflits week 50

kop nieuwsflitsthumb-50

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 50 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Dinsdag 12 december:

Den Haag - De brandweer werd vandaag ter plaatse gevraagd bij een woning in de Fultonstraat, alwaar zij een meting moesten verrichten. Tezamen met de brandweer werden ook twee motorambulances ter plaatse gevraagd. Het is verder onbekend wat er precies aan de hand was.

Foto's: Marco Mattheijer

IMG_2450

IMG_2455

Voorburg - Om 16.40 uur vandaag werd er melding gemaakt van een binnenbrand aan de Prins Bernhardlaan. Ter plaatse bleek de brand al uit te zijn en was er voor de brandweer (gelukkig) niets anders te doen dan het uitvoeren van een nacontrole. Het nader bericht was dan ook 'kleine brand geweest'.

Foto's: Ruben van Essen en Lucien de Vries

IMG_9951

DSC_2831

DSC_2837

Woensdag 14 december:

Den Haag - Om 12.00 uur werden brandweereenheden van de kazernes Den Haag-Archipel en Den Haag-Scheveningen gealarmeerd voor een binnenbrand in een pand aan de Van Alkemadelaan. Na aankomst van deze eenheden bleek er sprake te zijn van een kleine brand, die snel onder controle was. Wat er precies gebrand heeft is onbekend.

Foto's: René Hendriks

IMG_3313

IMG_3321

IMG_3322

Donderdag 15 december:

Den Haag - Op het Veluweplein zijn vanavond even na half negen een auto en een fietser met elkaar in botsing gekomen. De automobilist, komende vanaf de De La Reyweg en rijdende richting Moerweg, wilde het Veluweplein oversteken en werd daarbij onaangenaam verrast door de fietser, die opeens achter afzettingsblokken van de wegwerkzaamheden vandaan kwam. De fietser verklaarde dat hij dacht dat de De La Reyweg niet in gebruik was en was dus zonder te kijken de weg overgestoken. Overigens reed de fietser ook nog eens zonder werkend voorlicht. Voor de automobilist was er geen ontwijken meer aan en een aanrijding was het gevolg. De fietser kwam door de klap tegen de voorrruit van de auto terecht. Een ambulance heeft de man meegenomen naar het ziekenhuis voor controle. Zowel de auto als de fiets hadden behoorlijke schade opgelopen.

Foto's: Maurice Schotman

DSCF6642

DSCF6645

DSCF6649

Vrijdag 16 december:

Zoetermeer - Politieagenten van het Regionaal Milieu Team (RMT) troffen vandaag om 10.00 uur in een bedrijfspand aan de Industrieweg een grote hoeveelheid illegaal vuurwerk aan. De vermoedelijke huurder van het pand, een 45-jarige Zoetermeerder, werd aangehouden. Bij de politie was een tip binnengekomen dat in het bedrijfspand vuurwerk lag opgeslagen. In het pand troffen agenten knal- en siervuurwerk aan dat niet voldeed aan de gestelde eisen. In totaal werd ruim 1.000 kg vuurwerk inbeslaggenomen. De man zit nog vast.

W-JFA052k

W-JFA095

Zaterdag 17 december:

Zoetermeer - Kort na 16.00 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de kruising Mahatma Gandhisingel/Madame Curiesingel. Een fietsster werd op een oversteekplaats door een auto geschept. Hierbij raakte de fietsster gewond. Een ambulance kwam ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer ter plaatse behandeld en naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Foto's: Martijn Roggeveen

DSC_7365

DSC_7385