Nieuwsflits week 52

kop nieuwsflitsthumb-52

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 52 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Maandag 26 december:

Den Haag - Rond 13.00 uur vond er een aanrijding plaats tussen een bestelauto en een personenauto op de kruising van de Dr. H.E. van Gelderlaan en de Escamplaan. De bestelauto kwam vanaf de Dr. H.E. van Gelderlaan en gaf vermoedelijk geen voorrang aan de Opel Zafira die over de Escamplaan reed, vanuit de richting van de Lozerlaan. Er was flink veel schade en er is een ambulance ter plaatse geweest. Het is echter niet bekend of er iemand is vervoerd. Enkele jonge inzittenden van de personenauto waren flink geschrokken, maar gelukkig niet gewond. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf afgesleept.

Foto's: Remco Meiners

WRM-IMG 5179

WRM-IMG 5187

Dinsdag 27 december:

Den Haag - Rond één uur vannacht is er op de Roeleveenseweg door nog onbekende oorzaak te water geraakt. Hierbij is niemand gewond geraakt. Een berger heeft het voertuig uit het water gehaald en afgevoerd.

Foto's: Ruben van Essen

w-autowater IMG 0318

w-autowater IMG 0336

w-autowater IMG 0343

Delft - Groot alarm, vanmiddag even na half drie, voor een aanrijding op de N470/Kruithuisweg, vlak voor de A13. Op de rijbaan richting Zoetermeer was een vrachtwagen in botsing gekomen met een personenauto. Er werd rekening gehouden met een beknelling, dus de brandweer rukte met meerdere voertuigen uit, waaronder de grote kraan. Eenmaal ter plaatse bleek het gelukkig mee te vallen. De vrachtwagen had weliswaar de auto in de flank geraakt, maar de inzittenden konden zelf de auto verlaten. Na onderzoek in de ambulance hoefde er ook niemand te worden vervoerd.

Foto's: René Hendriks

WRH-IMG 3438

WRH-IMG 3444

WRH-IMG 3448

Delft - Op de Voorhofdreef, kruising Bosboom-Toussaintplein zijn rond 15.30 uur twee fietsers aangereden door een automobilist. Deze verleende geen voorrang aan de fietsers. Eén van de fietsers is na onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto's: Ferrie van der Geer

WFG-DSCN5353

WFG-DSCN5356

Den Haag - Aan het begin van de avond is op de kruising Beeklaan/Loosduinseweg een scooterbestuurster ten val gekomen en hierbij gewond geraakt. Dit gebeurde nadat zij in botsing was gekomen met een voetganger. Het slachtoffer is door de ambulancedienst vervoerd naar het ziekenhuis. De voetganger is bij dit ongeval niet gewond geraakt.

Video: Marco Mattheijer

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Foto's: Marco Mattheijer

w-Mattheijer-Zevensprong 5

w-Mattheijer-Zevensprong 9

Woensdag 28 december:

Den Haag - Op de Bezuidenhoutseweg, ter hoogte van de beroemde snackkar "De Vrijheid", kwamen even na het middaguur een auto en een scooter met elkaar in botsing. Het is onduidelijk wat tot de aanrijding heeft geleid, maar het eindresultaat was wel dat de bestuurder van de scooter naar het ziekenhuis moest worden vervoerd. De verkeerspolitie onderzoekt de aanrijding.

Foto's: Machiel Janssen

WMJ-IMG 5387

WMJ-IMG 5391

WMJ-IMG 5393

Donderdag 29 december:

Zoetermeer - Bij een ongeval, vermoedelijk bij de bodyboardbaan, bij het wildwatersportcomplex "Dutch Water Dreams" is een persoon dusdanig gewond geraakt, dat het Mobiel Medisch Team (MMT) vanmorgen vlak voor het middaguur haar hulp heeft moeten verlenen. Wat er precies is voorgevallen, is onbekend. Het slachtoffer is echter wel met A1 (dus met spoed) naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is niet met de ambulance meegegaan. Hoe het met het slachtoffer gesteld is, is onbekend.

Foto's: Roy Wolters en Wilbert Tintel

WRW-IMG 5530 (1280x853)

WWT-DSC07007

WRW-IMG 5541 (1280x853)

Den Haag - Vanavond omstreeks 17.15 uur kwamen een scooter en personenauto door onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Bij de aanrijding raakte de bestuurder van de scooter gewond. Deze werd naar het ziekenhuis vervoerd. Als gevolg van deze aanrijding was een gedeelte van de Volendamlaan afgesloten voor al het verkeer.

Foto's: Remco Meiners

w-heilostraat IMG 5222

w-heilostraat IMG 5224

Vrijdag 30 december:

Nootdorp - De brandweer heeft aan het eind van de middag een scooter uit de sloot aan de Kruisweg gevist. Een jongen vond de scooter compleet met helm en identiteitspapieren in de sloot. Nadat zijn moeder de politie had gebeld, werd ook de brandweer ter plaatse geroepen. Zij hebben de sloot doorzocht op eventuele drenkelingen, maar gelukkig werd niets aangetroffen. Naar verluidt stond de scooter al meerdere dagen op de kant en is hij vannacht in de sloot gegooid.

Foto's: Jonathan de Bruin

WJB-scooter te water kruisweg nootdorp 001

WJB-scooter te water kruisweg nootdorp 007

WJB-scooter te water kruisweg nootdorp 017

Oude Leede - Onverlaten hebben rond middernacht een aanhangwagen vol brandbaar materiaal in brand gestoken. Door de brand was Oude Leede slecht bereikbaar.

Foto's: Jonathan de Bruin

WJB-oude leede brand 001

WJB-oude leede brand 010

WJB-oude leede brand 015

Zaterdag 31 december:

Den Haag - Op de kruising van de Oude Haagweg met de Walnootstraat ontstond vanmiddag een brandje in een leegstaand pand. De brandweer was er snel bij en had het brandje snel onder controle. Het nader bericht was 'kleine brand'.

Foto's: Ferrie van der Geer

WFG-DSCN5373

WFG-DSCN5378

Zondag 01 januari:

Den Haag - Rond kwart voor twee nieuwjaarsochtend brak er brand uit in een opslag/verdeelpunt voor reclamefolders aan de Ingenhouszstraat. De brandweer had de brand snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat het gebouw forse schade opliep door de brand.

Foto's: Danny Botman

w-DB-Ingenhouszstr DSC_0666

w-DB-Ingenhouszstr DSC_0677