Nieuwsflits week 1 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 1

thumb-1Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 1 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.



Maandag 03 januari:

Den Haag - Rond kwart over zeven 's avonds vond er een aanrijding plaats op het Stationsplein, ter hoogte van station Den Haag-Hollands Spoor. Een voetganger, die over het zebrapad overstak, werd aangereden door een automobilist. De voetganger raakte gelukkig niet zwaargewond en werd na een korte behandeling/controle in de ambulance door diezelfde ambulance thuisgebracht.

Foto's: Sander Paardekooper

w-sanbar_img_3546

w-sanbar_img_3548

Dinsdag 04 januari:

Rijswijk - Op de Hoornbrug, op het fietspad naast de rijbaan vanaf de snelweg richting Den Haag, botsten een fietser en een scooter op elkaar. Door deze aanrijding kwamen de scooter en de fietser ten val en kon een automobilist de scooter niet meer ontwijken. De bestuurster van de scooter werd in de gealarmeerde ambulance door het ambulancepersoneel nagekeken, maar bleek gelukkig slechts lichtgewond. Na het invullen van de schadeformulieren konden alle bestuurders hun weg weer vervolgen. De scooter werd met een aanhanger opgehaald.

Foto's: Sander Paardekooper

w-sanbar_img_3562

w-sanbar_img_3564

Voorburg - Op de Veurselaan heeft er brand gewoed in de sauna van een sportschool. De brandweer was snel ter plaatse en wist de brand te beperken. De aanwezige kinderen werden tijdens de bluswerkzaamheden opgevangen op het nabijgelegen hockeyveld.

Video: René Hendriks

{flv}20110104{/flv}

Woensdag 05 januari:

Zoetermeer - Bij een bedrijfsongeval aan de Chroomstraat is vanmiddag ten minste één persoon gewond geraakt. Aan de zijkant van het bedrijf was een vorkheftruck bezig met het laden of lossen van een vrachtwagen. Door nog onbekende oorzaak is hierbij vermoedelijk iets misgegaan. Het personeel van de ambulancedienst heeft in elk geval één persoon met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto's: Ricardo Bonsang

2011-01-05-r007

2011-01-05-r010

Donderdag 06 januari:

Den Haag - De brandweer kreeg even na 16.00 uur de melding dat er een motorvoertuig in de brand zou staan bij politiebureau Overbosch aan het Vlaskamp. Hierop werd de tankautospuit van Leidschendam-Voorburg gealarmeerd. Eenmaal ter plaatse bleek dat agenten de beginnende brand reeds hadden geblust. Voor de brandweer restte slechts de nacontrole en daaruit bleek dat er niets meer brandde. De schade is in elk geval beperkt gebleven.

Foto: Machiel Janssen

wmj-img_1748

Voorburg - Op het kruispunt van de Prins Bernhardlaan met de Laan van Nieuw Oosteinde zijn om 18.45 uur twee voetgangers (30 en 31 jaar) aangereden door een personenauto, die werd bestuurd door een 61-jarige automobilist. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend, maar het mindere zicht vanwege de regen zal vermoedelijk wel een rol gespeeld hebben. Beide personen zijn door de ambulancedienst ter plaatse nagekeken, maar hoefden niet vervoerd te worden.

Foto's: Lucien de Vries en Sander Paardekooper

dsc_1382__2_

w-sanbar_img_3679

w-sanbar_img_3683

's-Gravenzande - Vanavond om 19.50 uur kwamen twee personenauto's met elkaar in botsing op de Vreeburghlaan. Een bestuurster van een Audi kwam vanuit een uitrit op de Vreebrughlaan en wilde linksaf haar weg vervolgen op de Vreeburghlaan. Zij zag hierbij een personenauto over het hoofd, een BMW, die ook over de Vreeburghlaan reed, richting de Albert Schweitzerlaan. De BMW raakte de Audi in de zijkant en liep hierbij forse schade op. Ook de airbags kwamen in werking van de BMW. De Audi liep kleine schade op en kon zijn weg vervolgen. De BMW is weggesleept door een bergingsbedrijf. Er zijn geen gewonden gevallen.

Foto's: Danny Botman

img_4054

img_4056

img_4064

Den Haag - Rond 22.00 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een binnenbrand in een woning aan de Paets van Troostwijkstraat, vanwege rookontwikkeling in de meterkast. Ter plaatse aangekomen bleek er een klein smeulbrandje te woeden in de meterkast, die snel geblust was door de brandweer.

Foto's: Maurice Schotman

w-dscf1621

w-dscf1625

Vrijdag 07 januari:

Voorburg - Op de kruising van de Rodelaan met de Klaverweide zijn vanmiddag twee fietsers aangereden door een personenauto. Een ambulance en motorambulance kwamen ter plaatse; beide fietsers hoefden echter niet vervoerd te worden.

Foto's: Lucien de Vries

dsc_1386

dsc_1387

Den Haag - Op de Rijslag, in het stadsdeel 'Scheveningen', zagen omwonenden vlammen achter de ramen van de basisschool. De gealarmeerde brandweer constateerde uiteindelijk dat het ging om een stapel brandende kerstbomen op het schoolplein. Het nader bericht was hier dan ook 'kleine brand'.

Video: Shane Alders

Zaterdag 08 januari:

Den Haag - Rond 11.00 uur vanmorgen vond er een aanrijding plaats op het Prins Clausplein. Op de verbindingsweg vanaf de A4 (vanuit Delft) richting de A12 (naar Zoetermeer) botsen 2 voertuigen op elkaar. Bij deze aanrijding was 1 persoon gewond geraakt, waarvoor een ambulance ter plaatse is gekomen. Het slachtoffer is ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel, maar bleek gelukkig slechts lichtgewond. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen weggesleept.

Foto: Nancy van Rijswijk

w-clausplein

Voorburg - Omstreeks kwart voor drie moest de tankautospuit van Leidschendam-Voorburg uitrukken voor een hulp/dienstverlening op de Hoekenburglaan. Bij aankomst ging het om een tak, welke van een boom was gewaaid door de forse wind. Deze tak is van het wegdek verwijderd, waarna met behulp van de hoogwerker diverse andere gevaarlijk hangende takken konden worden verwijderd.

Foto’s: Lucien de Vries

wlv-dsc_1395

wlv-dsc_1400

Den Haag - Rond 23.00 uur kwam bij de meldkamer van de politie een melding binnen van een aanrijding mogelijk met letsel op de A4, ter hoogte van de afslag Ypenburg/Rijswijk. Bij een aanrijding tussen 2 voertuigen was één van de voertuigen gespind en stond met zijn neus de verkeerde kant op. Bij de aanrijding bleek gelukkig niemand gewond geraakt te zijn. Na het invullen van het schadeformulier kon één voertuig weggesleept worden.

Foto's: Sander Paardekooper

w-sanbar_img_3822

w-sanbar_img_3831