Nieuwsflits week 10 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 10

kop nieuwsflitsthumb-10

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 10 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.



Dinsdag 08 maart:

Den Haag - Bij een aanrijding tussen een personenwagen en een scooter is vanmiddag een vrouw ten val gekomen. Ambulancepersoneel heeft de vrouw ter plaatse behandeld aan haar verwondingen. Het was echter niet nodig om de vrouw naar het ziekenhuis te vervoeren.

Foto’s: Tim de Kleyn

DSC_3023

DSC_3026

DSC_3028

Woensdag 09 maart:

Den Haag - De bestuurder van een personenwagen had vanmorgen rond 10.00 uur niet in de gaten dat er een poller op de Lutherse Burgwal stond en reed er vol tegenaan. Door de klap werden de airbags geactiveerd, maar de inzittenden raakten niet gewond. Naast de schade die de poller veroorzaakt heeft, hield de auto er ook twee lekke voorbanden aan over. De auto is vermoedelijk total loss afgesleept door een berger.

Foto's: Cedric Both

w-boem1

w-boem3

Wateringen - Op de parkeerplaats van de BP aan de Wippolderlaan is woensdag tegen het eind van de middag een man onwel geworden in zijn auto. Meerdere politie-eenheden kwamen ter plaatse. De ambulancedienst heeft de man ter plaatse nagekeken. Onbekend is of hij naar het ziekenhuis vervoerd is.

Foto: Mark de Kleyn

DSC_6727

Honselersdijk - Aan de Molenlaan zat al enkele dagen een katje in de boom. Buurtbewoners hebben woensdagavond de brandweer gebeld. Deze kwam ter plaatse met de tankautospuit van Honselersdijk en de hoogwerker uit Monster. Met behulp van de hoogwerker is de kat opgejaagd, waarna het dier naar beneden in de jas van een brandweerman viel.

Foto’s: Cees en Tim de kleyn

DSC_6736

DSC_6740

DSC_6753

Rijswijk - Op de Van Vredenburchweg is even na 22.00 uur een scooterrijder met zijn tweewieler onderuit gegaan. Dit gebeurde ter hoogte van de Burgemeester Elsenlaan. Voor de bestuurder is een ambulance ter plaatse gekomen. Ambulancepersoneel heeft de man onderzocht en vond het beter om even met hem naar het ziekenhuis te gaan. De man moest van de politie eerst echter nog even een blaastestje ondergaan en die pakte voor de man negatief uit. De blaastest gaf namelijk aan dat hij teveel gedronken had. De scooter van de man is door een politiebusje meegenomen.

Foto: Maurice Schotman

DSCF2530

Donderdag 10 maart:

Den Haag - Een aanrijding tussen een personenauto en een scooter zorgde ervoor dat politie en ambulance vanmorgen met de nodige spoed naar het kruispunt van de Theresiastraat met de Mariastraat werden gestuurd. Uiteindelijk bleek de aanrijding plaats te hebben gevonden op de Theresiastraat, ter hoogte van de Koningin Mariannelaan. De verwondingen van de scooterbestuurder bleken gelukkig wel mee te vallen; nadat hij ter plaatse door ambulancepersoneel was onderzocht, werd geconstateerd dat hij niet mee naar het ziekenhuis hoefde.

Foto: Machiel Janssen

IMG_2289

Den Haag - In de Wagenstraat werd vanmiddag rond 14.00 uur vermoedelijk een persoon aangereden. Deze werd door medewerkers van de ambulancedienst vervoerd naar een ziekenhuis. De Wagenstraat was vanwege het voorval een tijdje afgesloten voor het verkeer.

Foto: Gera Nieland

WGN-Wagenstraat2

Den Haag - Langs het fietspad aan de Jan Le Griepstraat is vandaag omstreeks vijf uur een 58-jarige fietsster door nog onbekende oorzaak te water geraakt. De gealarmeerde brandweer hoefde echter niet in actie te komen, daar het slachtoffer voor hun aankomst al uit het water was gehaald door een 25-jarige scooterbestuurder. Deze was gelijk in het water gesprongen, toen hij de vrouw in het water zag liggen. De ambulancedienst heeft de vrouw naar haar woning gebracht.

Foto’s: Cees en Tim de Kleyn

DSC_6756

DSC_6771

Rijswijk - Op de Burgemeester Elsenlaan is even voor half zeven vanavond een scooter aangereden door een personenauto. Voor de bestuurster van de scooter werd een ambulance ter plaatse gevraagd. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer in de ambulance nagekeken. Onduidelijk is echter of zij ook vervoerd is.

Foto's: Robert John Henderson

DSC_0218

DSC_0221

Vrijdag 11 maart:

Zoetermeer - Op de Van der Hagenstraat zijn twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Hoe dit precies heeft kunnen gebeuren, is onbekend. Een ambulance is ter plaatse geweest, maar uiteindelijk hoefde niemand vervoerd te worden. Beide bestuurders moesten wel even blazen; de uitslag hiervan is onbekend. Tenminste één voertuig is afgesleept.

Foto's: Roy Wolters

IMG_9708

IMG_9714

IMG_9718

Den Haag - Op de Rochussenstraat werd een luide knal en glasgerinkel gehoord. Men dacht aan een explosie, maar de herrie bleek veroorzaakt te zijn doordat een ruit met grof geweld vernield was. Uiteindelijk bleek het om een poging inbraak te gaan.

Foto's: Robert John Henderson

w-DSC_0369

w-DSC_0370

w-DSC_0373

Zaterdag 12 maart:

Den Haag - In een portiekwoning aan de Vrederustlaan heeft zaterdag tegen het middaguur een kleine brand gewoed. De bemanning van de tankautospuit had het vuur snel onder controle.

Foto’s: Tim de Kleyn

DSC_6849

DSC_6852