Nieuwsflits week 12 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 12

kop nieuwsflitsthumb-12

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 12 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.



Dinsdag 22 maart:

Den Haag - Op de kruising van de Stadhouderslaan met de President Kennedylaan vond vanmiddag een aanrijding plaats tussen een auto en een fiets. De fietser moest op de wervelplank en met een nekkraag om vervoerd worden naar een ziekenhuis. Omdat de toedracht van de aanrijding duidelijk was, hoefde de verkeerspolitie niet ter plaatse te komen voor een onderzoek.

Foto's: Erwin van der Lem

WEL-kennedy1

WEL-kennedy4

Woensdag 23 maart:

Wassenaar - Een aanrijding tussen twee personenauto's, vanmorgen rond vijf uur op de Rijksstraatweg, veroorzaakte de nodige verkeersoverlast. Vanwege het ongeval en het onderzoek van de VOA was namelijk de Lange Kerkdam afgesloten en dat zorgde dus ook op de Rijksstraatweg voor de nodige problemen. Eén van de inzittenden is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.

Video: Robbie 

De politie rond 06.45 uur op het fietspad langs de N44, welke onderweg is naar een melding en aan het eind van de video bovengenoemde ongevalslocatie passeert.

Foto's: Marofer

WMRF_5334

WMRF_5335

Zoetermeer - Een 'medische noodsituatie' zoals dat heet, zorgde vanmorgen even na 07.00 uur voor de inzet van de nodige hulpdiensten op het Hardsteen. Twee ambulances en een motorambulance waren daar ingezet, ten behoeve van een bewoner van een woning aldaar. De brandweer was aanwezig met de hoogwerker en de tankautospuit om te assisteren bij het naar beneden brengen van de patiënt. Ook het Mobiel Medisch Team is ingezet en de arts van het MMT is met de ambulance meegereden naar het ziekenhuis. Het vervoer van de patiënt naar het ziekenhuis vond plaats onder motorbegeleiding van de politie.

Foto's: Thomas Pos

WTP-DSC_3600

WTP-DSC_3601

Honselersdijk - Bij een aanrijding tussen een personenauto en een scooter op de Veilingroute, ter hoogte van de rotonde bij het Jupiter, is de opzittende van een scooter lichtgewond geraakt. Hij is ter plaatse door de ambulancedienst behandeld. Of het slachtoffer vervoerd is naar het ziekenhuis, is onbekend.

Foto’s: Tim de Kleyn

DSC_3130

DSC_3133

DSC_3135

Den Hoorn - In een woning aan de Voordijkshoorn heeft vanmiddag een kleine brand gewoed. Tijdens kookwerkzaamheden sloeg de vlam in de pan. De bemanning van de tankautospuit van Den Hoorn kon door snel optreden erger voorkomen.

Foto’s: Tim de Kleyn

TDK_0966

TDK_0975

TDK_0976

Donderdag 24 maart:

Den Haag - Op het Paletplein ontstond vanochtend rond 10.00 uur een kop-staart aanrijding tussen twee voertuigen. De schade was gering, maar de bestuurster van de voorste auto is voor alle zekerheid toch nagekeken door de verpleegkundige van de motorambulance. Zij hoefde gelukkig niet te worden vervoerd.

Foto's: Marco Mattheijer

WMM-IMG_6651

WMM-IMG_6658

Rijswijk - Bij een ongeval op de Sir Winston Churchilllaan is vanmorgen een scootmobiel aangereden. De vrouw in de scootmobiel is tijdens het oversteken aangereden door een automobiliste. Medewerkers van de ambulancedienst hebben de vrouw ter plaatse gecontroleerd; zij hoefde echter niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Foto's: Tim de Kleyn

TDK_0983

TDK_0992

TDK_0994

Den Haag - Vanmiddag zijn twee fietsers met elkaar in botsing gekomen op het fietspad naast de rotonde op de Groen van Prinstererlaan, nabij de Albardastraat. Een oudere fietser zag waarschijnlijk een andere fietser over het hoofd, waarop beiden ten val kwamen. Toevallig passerende agenten van bureau Scheveningen hebben eerste hulp verleend en de ambulancedienst voorzien van informatie. De ambulancedienst heeft in eerste instantie een ambulancemotor ter plaatse gestuurd. Na onderzoek door de AMON-verpleegkundige is een ambulance met spoed ter plaatse gekomen en deze heeft het slachtoffer naar een ziekenhuis vervoerd.

Foto's: Dejan Jeremic

WDJ-CIMG2007

WDJ-CIMG2019

Vrijdag 25 maart:

Den Haag - In een woning aan het Vlierboomplein heeft vanavond korte tijd brand gewoed. De brand ontstond vermoedelijk in de keuken van de woning. De brandweer heeft de deur van de woning moeten forceren. In huis troffen ze, behoudens een hond, niemand aan. De hond is opgevangen en naar het politiebureau gebracht, alwaar hij door medewerkers van een dierenambulance is opgehaald. Zij zullen zorg dragen voor verdere opvang van de hond, die overigens op het eerste oog niets mankeerde. Hoe groot de schade aan de woning is, is onbekend.

Video: Marco Mattheijer

Foto's: Marco Mattheijer

IMG_6781

IMG_6784

Den Haag - Een aanrijding tussen een scooter en een taxibusje, vanavond rond de klok van 22.15 uur, op de kruising van de Fahrenheitstraat met de Laan van Meerdervoort. De toedracht van de aanrijding is nog onbekend. De bestuurder van de scooter is in de ambulance nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefde uiteindelijk niet te worden vervoerd.

Video: Shane Alders

Foto's: Marco Mattheijer

WMM-IMG_6793

WMM-IMG_6802

Zondag 27 maart:

Den Haag - Op de A4 Rechts is een auto bij een eenzijdig ongeval in de vangrail terechtgekomen. De bestuurder is door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Ferrie van der Geer

w-2011-03-27A4Rechts1

w-2011-03-27A4Rechts3

Leidschendam - De brandweer rukte zondagavond rond 22.30 uur uit naar de Westboschlaan, voor een auto in brand. Ter plaatse bleek er inderdaad een auto te branden. Met een straal hoge druk was de brandweer het vuur snel de baas. De oorzaak van de brand is vermoedelijk brandstichting.

De politie stelt dan ook een nader onderzoek in en roept eventuele getuigen op om zich te melden op nummer 0900-8844.

Foto: Lucien de Vries

w-DSC_1625