Nieuwsflits week 27 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 27

kop nieuwsflitsthumb-27

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 27 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 04 juli:

Voorburg - Op de Sint Martinuslaan is vandaag een scooter in brand geraakt. De brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet meer voorkomen dat de scooter gereduceerd werd tot een "druipkaars"

Foto's: René Hendriks

w-IMG_1513

w-IMG_1512

Dinsdag 05 juli:

Voorburg - De brandweer werd aan het begin van de avond naar de Heeswijkstraat gestuurd voor een brand op het dak. Bij aankomst bleek er geen brand op het dak te zijn. Wel heeft de brandweer het dak uit voorzorg nat gemaakt.

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Ferrie van der Geer

heeswijkstraat-1

heeswijkstraat-2

Woensdag 06 juli:

Maasland - De brandweer werd vanochtend naar sporthal 'De Hofstede' gestuurd voor een binnenbrand in een gymzaal. In de gymzaal heeft korte tijd brand gewoed in een frituurpan; dit ging gepaard met flinke rookontwikkeling. De brandweer gaf het nader bericht 'kleine brand' en heeft de gymzaal geventileerd.

maasland-1

maasland-2

Donderdag 08 juli:

Den Haag - Op de kruising van de Hobbemastraat met het Paletplein kwamen rond 14.45 uur een scooter en een auto met elkaar in botsing. De beide opzittenden werden nagekeken door ambulancepersoneel, maar hadden enkel wat schaafwonden en kneuzingen. Zij hoefden dan ook niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden

Foto's: Robert John Henderson

DSC_0008

DSC_0013

DSC_0016

Vrijdag 09 juli:

Den Haag - Bij een aanrijding tussen een scooter en een auto is vanmiddag op Neherkade de bestuurder van de scooter gewond geraakt. Het slachtoffer is na onderzoek door ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren is onbekend. De Neherkade is enige tijd afgesloten geweest, vanaf het Leeghwaterplein richting Rijswijkseweg.

Foto's: Robert John Henderson

DSC_0021

DSC_0042

Zoetermeer – Vanavond werd de brandweer naar de Piet Bakkerhove gestuurd, in verband met een melding over een vreemde lucht. Bij aankomst van de tankautospuit werd al snel duidelijk dat de lucht het sterkst was in het portiek van een flat aldaar. Diverse brandweermannen die het portiek betraden kregen last van hun ogen en luchtwegen. Hierop is gelijk de Officier van Dienst Brandweer gealarmeerd. De OvD heeft samen met de bevelvoerder van de tankautospuit geprobeerd achter de herkomst van de lucht te komen, maar dat is niet gelukt. Uit voorzorg zijn 2 woningen in het portiek ontruimd. Uiteindelijk is de Adviseur Gevaarlijke Stoffen van de brandweer ter plaatse geweest en die heeft metingen gedaan. Het bleef onduidelijk wat de lucht had veroorzaakt. Het portiek is ten slotte geventileerd, waarna de brandweermensen retour kazerne konden.

Foto's: Roy Wolters

WRW-IMG_2381 (1280x853)

WRW-IMG_2382 (1280x853)

WRW-IMG_2383 (1280x853)

Zaterdag 09 juli:

Den Haag - Een erg pijnlijk ongeval voor een fietsster, vanmiddag rond 13.45 uur. Op de Steijnlaan kwam zij met het voorwiel van haar fiets in de tramrails terecht. Als gevolg daarvan kwam zij ongelukkig ten val en liep zij ernstig knieletsel op. Om het been recht te kunnen krijgen en te kunnen spalken, moest het slachtoffer zelfs in slaap worden gebracht. Nadat het been gespalkt was, is het slachtoffer per ambulance onder A1 naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto's: Marco Mattheijer

WMM-steijnlaan 2

WMM-steijnlaan 11

WMM-15

Den Haag - Op de Beeklaan is een fietser vandaag in aanraking gekomen met een autoportier. De fietser kwam hierdoor ten val en raakte lichtgewond. Hij is zonder spoed overgebracht naar het ziekenhuis voor controle. De fiets en het autoportier raakten beiden licht beschadigd.

Foto's: Marco Mattheijer

w-mattheijer-Fietsster vs autodeur beeklaan 5

w-mattheijer-Fietsster vs autodeur beeklaan 1

Schipluiden - Op de Dorppolderweg vond vanavond rond 18.50 uur ter hoogte van de Total een aanrijding plaats tussen een automobilist en een racefietser. Het ongeval gebeurde toen de auto afsloeg en daarbij vermoedelijk de fietser over het hoofd zag. De racefietser is door ambulancepersoneel onderzocht en onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto's: Ferrie van der Geer

DSCN5066

DSCN5067

DSCN5068

Zondag 10 juli:

Den Haag - Even na drie uur vannacht ontstond er een brandje in een woning aan de Coevordenstraat. De brandweer rukte uit met twee tankautospuiten en een hoogwerker. Het brandje kon snel worden geblust en wat restte was het ventileren van de woning. Het is niet duidelijk wat er precies heeft gebrand.

Foto's: Mike Boer

WMB-Coevordenstraat_IMG_4337

WMB-Coevordenstraat_IMG_4338

WMB-Coevordenstraat_IMG_4347