Nieuwsflits week 29 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 29

kop nieuwsflitsthumb-29

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 29 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Dinsdag 19 juli:

Den Haag - Op de Herman Costerstraat werd vandaag een steekpartij gemeld. Eenmaal ter plaatse bleek dat een man met een schroevendraaier had staan dreigen, maar dat er niet daadwerkelijk gestoken was.

Video: Marco Mattheijer

Foto's: Marco Mattheijer

WMM-w-mattheijer-steekpartij herman costerstraat 6

WMM-w-mattheijer-steekpartij herman costerstraat 7

Woensdag 20 juli:

Rijswijk - Een fietsster raakte vanmiddag rond 12.20 uur gewond, nadat zij op de kruising van de Schaapweg met de Generaal Spoorlaan was aangereden door een personenauto. De fietsster reed over de Schaapweg en wilde richting de Generaal Spoorlaan rijden. Een automobilist die op de Schaapweg reed en het fietspad kruiste, verleende de fietsster daarbij echter geen voorrang. Zij werd vervolgens geschept en kwam met haar schouder tegen de voorruit van de auto. De gewonde fietsster is op een wervelplank gelegd en per ambulance naar het HagaZiekenhuis, locatie Leyweg vervoerd.

Foto's: Mark de Kleyn

WMK-DSC_3776

WMK-DSC_3783

Den Haag - Op de Drebbelstraat is een man op zijn hoofd geslagen met een bierflesje. Een ambulance kwam ter plaatse en het personeel daarvan behandelde het slachtoffer aan een hoofdwond.

Foto's: Robert John Henderson

w-DSC_0483

w-DSC_0491

Donderdag 21 juli:

Den Haag - Op de kruising Johan de Wittlaan/President Kennedylaan heeft vandaag een kop-staart aanrijding plaatsgevonden. Minstens één inzittende is onder A1 naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto's: P.A. Verheem en Ruben van Essen

WPAV-IMG_2197

w-IMG_2819

w-IMG_2826

Den Haag - In het kartcentrum van "De Uithof" zijn vanavond tijdens het karten twee personen gewond geraakt, waarvan één ernstig. Naast twee ambulances was ook de motorambulance ter plaatse gekomen om assistentie te verlenen. Wat er precies gebeurd is, is onbekend.

Foto's: Shane Alders

w-IMG_1585

w-IMG_1614

w-IMG_1633

Vrijdag 22 juli:

Leidschendam - Een automobilist schrok even na acht uur vanochtend zo van een andere automobilist, welke uit parkeerstand weg wilde rijden, dat deze uitweek en pardoes tegen een andere geparkeerde auto aan reed. Het gewaarschuwde ambulancepersoneel heeft één van de bestuurders onderzocht en besloot deze voor verder onderzoek naar het ziekenhuis te vervoeren.

Foto's: René Hendriks

WRH-IMG_1865

WRH-IMG_1867

Den Haag - Aan het begin van de avond moest de brandweer van kazerne Den Haag-Scheveningen in actie komen voor een voertuigbrand op de hoek van de Statenlaan met de Frederik Hendriklaan. De brandweer had de grootste moeite om de motorkap open te krijgen en gebruikte hier uiteindelijk hydraulisch gereedschap voor. Hierna kon men de brandhaard pas echt goed blussen.

Foto's: Shane Alders

w-IMG_1637

w-IMG_1668

w-IMG_1688

Zaterdag 23 juli:

Den Haag - Om iets voor negen uur vanavond is er een klein brandje geweest in een woning op de Allard Piersonlaan. De bewoner was kennelijk een pannetje op het vuur vergeten en daarom ontstond er de nodige rookontwikkeling. Eén persoon is door ambulancemedewerkers onderzocht op rookinhalatie, maar hij hoefde niet vervoerd te worden.

Foto's: Robert John Henderson

w-DSC_0081

w-DSC_0054-Allard

w-DSC_0104

Den Haag - Bijna tegelijkertijd met de brandmelding in de Allard Piersonlaan werd er melding gemaakt van een binnenbrand in de Zegveldstraat. Hier betrof het een schoorsteenbrand. De hoogwerker is opgesteld en enkele brandweerlieden hebben de schoorsteen geramoneurd. Het nader bericht luidde 'kleine brand'.

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Mike Boer en Ruben van Essen

WMB-IMG_4636

WMB-IMG_4640

WRE-IMG_2906

Zoetermeer - Omstreeks 23.40 uur is een motorrijder aangereden door een personenauto, op de rotonde van de kruising Willem Dreeslaan/Aletta Jacobslaan. De motorrijder is onder A1 vervoerd naar het ziekenhuis.

Foto's: Roy Wolters

WRW-IMG_2591 (1280x853)

WRW-IMG_2594 (1280x853)

Den Haag - Omstreeks 23.00 uur heeft zich bij "De Put", het viaduct bij het kruispunt Vaillantlaan/Parallelweg, een aanrijding voorgedaan tussen twee voertuigen. Eén van de voertuigen is na de aanrijding tegen de muur van het viaduct terechtgekomen. Er is niemand gewond geraakt. Er was veel flink wat schade.

Foto's: Marco Mattheijer

WMMput vaillantlaan 1

WMMvaillantlaan 2

WMMvaillantlaan 4

Zondag 24 juli:

Den Haag - Op het Zwarte Pad heeft een automobilist de slagboom eruit gereden. De politie zette vervolgens de achtervolging op het voertuig in. Later bleek dat de auto op de Westduinweg tegen een gevel tot stilstand was gekomen, waarbij de gevel ontzet raakte. Bovendien is een geparkeerde auto zwaar beschadigd geraakt. De politie slaagde erin om drie verdachten aan te houden

Foto's: Shane Alders

w-IMG_1708

w-IMG_1704

w-IMG_1696

Honselersdijk - De Honselersdijkse brandweer heeft vanmiddag aan de Patrijslaan een boom omgezaagd die om dreigde te vallen. Een bewoner van de Patrijslaan alarmeerde zondagmiddag rond 15.00 uur de brandweer, omdat hij zag hoe een boom voor zijn huis steeds schever kwam te staan. De eigenaresse van een Mercedes, die nabij de boom geparkeerd stond, werd ondertussen geadviseerd om haar auto weg te halen. De brandweer heeft een touw vastgemaakt aan de boom en de boom vervolgens met een kettingzaag omgezaagd. De brandweermannen hebben de stukken hout in een nabijgelegen parkje gelegd en vertrokken hierna retour kazerne.

Foto's: Danny Botman

w-DB_Patrijsln_DSC_4215

w-DB_Patrijsln_DSC_4222

w-DB_Patrijsln_DSC_4224

Den Haag - In een woning aan de Laan Copes van Cattenburch woedde omstreeks 22.00 uur een schoorsteenbrandje. De brandweer was snel ter plaatse en heeft de schoorsteen moeten ramoneuren om de brand in de schoorsteen te doven.

Foto's: Shane Alders

w-IMG_1737

w-IMG_1732

w-IMG_1725