Nieuwsflits week 31 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 31

kop nieuwsflitsthumb-31

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 31 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Woensdag 03 augustus:

Poeldijk - Medewerkers van "Westland Energie" sloegen alarm, toen zij vanmiddag rond 16.50 uur rook zagen op de eerste verdieping van een pand aan de Nieuweweg. Brandweereenheden van de kazernes Den Haag-Loosduinen en Honselersdijk werden gealarmeerd voor een binnenbrand in deze woning, maar kwamen er ter plaatse al snel achter dat het allemaal wel meeviel. Er was bij een balkon vermoedelijk kortsluiting ontstaan in de bedrading van een lamp. Het brandje was snel geblust. Er is niemand gewond geraakt.

Foto's: Fred van der Ende

w-03082011007

w-03082011011

w-03082011015

Vrijdag 05 augustus:

Den Haag - Op de kruising Koningin Emmakade/Sweelinckplein ontstond vanmiddag rond 16.30 uur een aanrijding tussen twee personenauto's. Een ambulance en een motorambulance zijn ter plaatse geweest. De verpleegkundige van de motorambulance heeft twee kinderen uit één van de auto's onderzocht; zij hoefden niet naar het ziekenhuis. Dat gold niet voor één van de volwassen inzittenden. Deze is namelijk na onderzoek in de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. het verkeer ondervond weinig hinder van de aanrijding.

Foto's: Marco Mattheijer

WMM-IMG_4541

WMM-IMG_4544

WMM-IMG_4546

Den Haag - Vanavond omstreeks half negen kwam er een melding van een binnenbrand bij strandtent "Solbeach" op het strand van Scheveningen. De brandweer heeft met een warmtebeeldcamera gecontroleerd of de brand echt uit was. De brand zelf was namelijk al uit toen zij ter plaatse kwamen.

Foto's: Shane Alders

w-IMG_2001

w-IMG_2008

w-IMG_2014

Zaterdag 06 augustus:

Den Haag - Op de Leyweg werd rond 00.55 uur ontdekt dat er in een aldaar gelegen eetgelegenheid nog een vlam op een gasfornuis stond te branden. Aangezien dit natuurlijk brandgevaarlijk is, werden brandweer en politie ter plaatse gestuurd. Nadat één van de ruiten van het pand aan diggelen geslagen was, heeft de brandweer het gasfornuis uitgedraaid. Een glaszetter heeft voor afdichting van het raam gezorgd.

Foto's: Dejan Jeremic

IMG_5268

IMG_5266

IMG_5296

Den Haag - Omstreeks 12.30 uur ontstond er een kettingbotsing tussen drie voertuigen op de Herman Costerstraat. Twee auto's stonden stil, toen een derde auto achterop botste. De bestuurder uit de middelste auto raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto's: Ruben van Essen

w-img_3383

w-img_3384

w-img_3390

Den Haag - Een aanrijding tussen twee voertuigen met enkel blikschade, op de kruising Meppelweg/Beresteinlaan vanmiddag. Door de aanrijding stond Randstadrail kortstondig gestremd. Aangezien er getwijfeld werd over de snelheid van de Audi, werd op verzoek van de verkeerspolitie de Verkeers Ongevallen Analyse ter plaatse gevraagd om een nader onderzoek in te stellen naar het getrokken remspoor. De weg was dan ook in verband met het onderzoek enige tijd afgesloten.

Foto's: Dejan Jeremic en Tom Lek

IMG_1517-1

IMG_5302

Den Haag - Omstreeks 16.45 uur werd bij café-restaurant "Savanna" aan het Prins Hendrikplein een gaslucht geroken. Hierop werd de brandweer gealarmeerd. Uit veiligheidsoverwegingen werd zowel het restaurant als een bovengelegen woning ontruimd. Ook werd het Prins Hendrikplein afgezet voor alle verkeer. Na ongeveer 40 minuten konden gasten, personeel en bewoners weer terugkeren en werd de afzetting opgeheven. Of er daadwerkelijk een gaslek was, is ons niet bekend.

Foto's: Ron Pietersen

WRP-IMG_0022

WRP-IMG_0023

WRP-IMG_0026

Zondag 07 augustus:

Den Haag - Bij een ongeval op de Mient is zondagavond de opzittende van een scooter gewond geraakt. Het slachtoffer is na stabilisatie door het ambulancepersoneel met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Door het incident is buslijn 21 enige tijd gestremd geweest. De verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding.

Foto's: Mike Boer

w-Mient_IMG_4882

w-Mient_IMG_4897

w-Mient_IMG_4912