Nieuwsflits week 32 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 32

kop nieuwsflitsthumb-32

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 32 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 08 augustus:

Zoetermeer - Een kleine binnenbrand vanmiddag op het Vrouwenhuiswaard. Aldaar brak rond 17.20 uur brand uit in de berging van een wooncomplex. De brandweer was snel ter plaatse en bluste de brand. Nadat de brandweer de boel geventileerd had, is alles weer vertrokken. Wat er precies gebrand heeft, is onbekend.

Foto's: Martijn Roggeveen

DSC_0249

DSC_0260

Naaldwijk - Bij een kop-staart botsing op de Burgemeester Elsenweg raakten maandagmiddag drie voertuigen betrokken. Het ongeluk gebeurde rond 17.45 uur in de richting van Honselersdijk, ter hoogte van de Lange Broekweg. Eén persoon is door het ambulancepersoneel onderzocht op eventuele verwondingen, maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft twee voertuigen weggesleept; de derde kon zijn weg vervolgen. Het verkeer ondervond enige tijd hinder van het ongeval, maar kon via de linker rijstrook langs het ongeval rijden.

Foto's: Danny Botman

w-DB_BurgElsenweg_DSC_5064

w-DB_BurgElsenweg_DSC_5066

w-DB_BurgElsenweg_DSC_5081

Dinsdag 09 augustus:

Rijswijk - Medewerkers van de Immigratie en Naturalisatiedienst (IND) roken rond 12.15 uur in de kelder van het gebouw aan de Dr. H. Colijnlaan een vreemde lucht en voelden zich vervolgens onwel. De bedrijfshulpverlening van de IND heeft hierop het gebouw ontruimd. De hoogwerker en tankautospuit van kazerne Den Haag-Laak, een motorambulance en het nodige politiepersoneel zijn derwaarts gegaan. De brandweer heeft het gebouw doorzocht, doch heeft de oorzaak niet kunnen vinden. Rond 13.00 uur is het gebouw vrijgegeven en konden de ambtenaren weer aan het werk.

W-JFA 258

W-JFA 284

W-JFA293

Woensdag 10 augustus:

Den Haag - 's Ochtends om even over half acht werd er een binnenbrand gemeld in de Rijklof van Goensstraat in het stadsdeel "Bezuidenhout". Voertuigen van kazerne Den Haag-Haagse Hout en Leidschendam-Voorburg zijn hiervoor gealarmeerd. Ter plaatse bleek dat er een matras in de woning in brand stond. Deze werd naar buiten gegooid en aldaar geblust. Hierna werd de woning geventileerd. Het nader bericht was 'kleine brand'.

Foto's: Machiel Janssen

WMJ-IMG_3834

WMJ-IMG_3835

WMJ-IMG_3837

Den Haag - Rond 09.05 uur reed een fietser op het fietspad aan de Prinsegracht, toen deze werd aangereden door een auto die vanuit de Varkenmarkt de Prinsegracht op wilde rijden. De fietser is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet vervoerd te worden. Vrij snel nadat het ambulancepersoneel klaar was met haar onderzoek, werd de kruising weer vrijgegeven.

Foto's: Marco Mattheijer

WMM-prinsegracht 2

WMM-prinsegracht 3

De Lier - De bemanning van de tankautospuit van kazerne De Lier mocht vanmorgen in actie komen voor een paard te water in een sloot aan de Burgemeester van der Goeslaan/N223.Dit maal geen moeilijke klus, aangezien het paard er vrij snel met de welbekende 'brandslang-methode' uit was. Of het paard verwondingen heeft opgelopen, is onbekend.

Foto's: Rienk Boode

rb2

rb3

rb1

Donderdag 11 augustus:

Rijswijk - De brandweer kreeg rond 10.45 uur de melding dat er op de A4 richting Delft, ter hoogte van hectometerpaal 49,3, een bestelbus in brand zou staan. De tankautospuit van kazerne Den Haag-Leidschenveen is hierop met prio 1 gealarmeerd. Eenmaal ter plaatse bleek het allemaal mee te vallen; er was olie op het hete motorblok terechtgekomen en dat had veel rook veroorzaakt. Een en ander was snel geblust en de bestelbus is door een berger afgevoerd.

W-JFA0225

Den Haag - Op de Binckhorstlaan zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Gezien de reclame op één van de twee voertuigen, betreft het een leenauto van een schadeherstelbedrijf.

Foto's: Ron Pietersen

w-CRW_6091

w-CRW_6093

Vrijdag 12 augustus:

Den Haag - Omstreeks 16.00 uur heeft er op de Troelstrakade een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's. Volgens een ooggetuige reed één van de auto's met redelijk hoge snelheid over de Troelstrakade en kon deze een auto die vanuit een zijstraat kwam niet meer ontwijken. Een fikse aanrijding was het gevolg. Eén van de inzittenden is onderzocht door het gealarmeerde ambulancepersoneel, maar hoefde niet te worden vervoerd. Als gevolg van de aanrijding was de Troelstrakade enige tijd in beide richtingen afgesloten tussen de Fruitweg en de Moerweg. Dat leverde veel hinder op voor het verkeer. Nadat de verkeerspolitie een kort onderzoek had gehouden, is de Troelstrakade weer opengesteld.

Foto's: Maurice Schotman

WMS-100_0697

WMS-100_0707

Zoetermeer – In de tunnelbak op de Europaweg heeft aan het eind van de middag een aanrijding plaats gevonden. Twee personenauto’s waren betrokken bij een kop-staart botsing. Twee ambulances zijn ter plaatse gekomen om twee inzittenden te onderzoeken op mogelijk letsel. Beide slachtoffers zijn vervoerd naar een ziekenhuis, waarvan één met nekletsel. De ander is meegenomen voor controle. Omdat de rijbaan richting de wijk "Oosterheem" tijdelijk was afgesloten, ondervond het verkeer veel hinder.

Foto's: Roy Wolters

WRW-IMG_3205 (1280x853)

WRW-IMG_3209 (1280x853)