Nieuwsflits week 34 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 34

kop nieuwsflitsthumb-33

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 34 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 22 augustus:

Den Haag - Op de kruising van de Goeveneurlaan met de De Genestetlaan heeft vanochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een tram. Ondanks de grote schade aan de personenauto vielen er geen gewonden bij dit ongeval.

tram-1

tram-2

Dinsdag 23 augustus:

Den Haag - Op de kruising Beeklaan/Edisonstraat raakten een tram van lijn 12 en een auto bij een aanrijding betrokken. De schade aan de auto was aanzienlijk, maar er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Foto: Willem Boersma

w-2011-08-23 12.44.49

Den Haag - Op de Diamanthorst/Onyxhorst (Mariahoeve) heeft de politie de buurt afgezocht, waarbij men gekleed was in kogelwerende vesten. Het is niet duidelijk wat er aan de hand was.

Foto: Machiel Janssen

w-IMG_3878

Donderdag 25 augustus:

Rijswijk - Op de Lindelaan, hoek Jozef Israëlslaan vond vandaag een aanrijding plaats, waarbij forse materiële schade ontstond. Bij de aanrijding raakte zover bekend niemand gewond.

Foto's: Ferrie van der Geer

DSCN5127

DSCN5130-2

Zondag 28 augustus:

Den Haag - Rond 00.20 uur kreeg de brandweer een melding van een binnenbrand in openbare basisschool "De Kleine Wereld" aan de Rederijkerstraat. Ter plaatse bleek er een brandje te zijn in een ventilatiekanaal in de luifel voor de ingang van de school. De brandweer heeft zich een toegang verschaft tot het ventilatiekanaal en hierna was het brandje snel gedoofd. Het nader bericht luidde dan ook 'kleine brand'.

Foto's: Marco Mattheijer

WMM-mattheijer-binnenbrand Rederijkerstraat 8

WMM-mattheijer-binnenbrand Rederijkerstraat 1