Nieuwsflits week 38 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 38

thumb-38

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 38 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Dinsdag 21 september:

Den Haag - Even voor zeven uur 's avonds ontstond er door een 'vlam in de pan' brand in een woning aan de Gedempte Sloot. De brand was snel geblust en de brandweer controleerde de keuken. Een ambulance is ter plaatse gekomen voor een persoon die rook ingeademd had.

Foto's: Sander Paardekooper

img_7941

img_7949

Den Haag - Rond half acht 's avonds ging de Officier van Dienst (van de brandweer) naar het spoorviaduct bij de Laan van Nieuw Oost-Indië. Samen met de politie controleerde hij een tas, welke onbeheerd onder het spoor stond. Het bleek een plastic tas met (lege?) flessen.

Foto's: Sander Paardekooper

img_7957

img_7960

Zaterdag 25 september:

Den Haag - Even voor elf uur vond op de Weimarstraat een vernieling plaats. Hierbij heeft een persoon meerdere ramen van een personenauto vernield. Dit naar aanleiding van een ruzie. Eén persoon is vervoerd naar het ziekenhuis met diversen verwondingen. De vernielde auto is afgesleept door de politiekraan.

Foto's: Mikey

img_1658

img_1685

Zondag 26 september:

Honselersdijk - Even na vijf uur kreeg de brandweer een melding van een binnenbrand aan de Endeldijk. Ter plaatse aangekomen bleek het te gaan om een inbraakalarm, waarbij een rookgenerator was afgegaan. Voor de brandweer was er niet veel te doen en daarom keerden zij vrij snel weer terug naar de kazerne. Een beveiligingsbeamte heeft alle ramen van het pand opengezet, waardoor de rook het pand kon verlaten.

Foto's: Tim en Cees de Kleyn

dsc_9151

dsc_9161

Den Haag - Om 22.05 uur werden brandweer en politie gealarmeerd voor een binnenbrand aan de Barentszstraat. Ter plaatse bleek er een kleine brand te woeden in een woning aan de Piet Heinstraat. De bewoonster bleek ter plaatse een reiskoffer bij zich te hebben, alwaar een kat in zat. De kat ademde volgens haar niet meer. Politie en later ter plaatse gekomen personeel van de dierenambulance stelden alles in het werk om de kat te redden, maar tevergeefs. De kat bleek al overleden te zijn.

Foto's: Mikey

img_1768

img_1769