Nieuwsflits week 39 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 39

thumb-39Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 39 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 27 september:

Den Haag - De brandweer rukte iets voor zeven uur 's morgens met groot materiaal uit voor een brand in een lijnbus van de HTM. Ter plaatse had de bus motorproblemen, waardoor er rook/stoom vrijkwam uit de motorruimte. De brandweer kon snel weer vertrekken.

Foto: Sander Paardekooper

img_8284

Rijswijk - Even na tien uur moesten de tankautospuit en het hulpverleningsvoertuig van de brandweer Rijswijk richting de Galjoenstraat voor een omgevallen boom. Ter plaatse bleek dat een vuilniswagen tegen een dode boom aan was gereden. Hierdoor was een deel van de boom omgevallen. Na enig zaagwerk is de boom langs de kant van de weggelegd en is de brandweer vertrokken.

jfa_070

jfa_078

Woensdag 30 september:

Haaglanden - Vanmorgen hebben diversen aanrijdingen plaatsgevonden op de A4. Hierbij zijn meerdere personen door de ambulancedienst nagekeken. Of er gewonden vervoerd zijn, is niet bekend.

Foto's: Michel Hollen

aanr_1_a4__3_

aanr_2_a4__3_

Zaterdag 02 oktober:

Leidschendam - De brandweer werd zaterdagmorgen, op verzoek van de politie, ter plaatse gevraagd aan de Prins Johan Willem Frisolaan. Er bleek namelijk een hydraulische hoogwerker van een aannemer op een geparkeerde auto te zijn neergekomen. Vermoedelijk door een lekkage is het apparaat in de nacht ingezakt, wat flink wat schade aan het dak van de auto veroorzaakte.De brandweer heeft met stoere mankracht de hoogwerker opgetild, waardoor de auto vrijkwam en de schade kon worden opgemaakt.

Foto's: Lucien de Vries

wl-foto_2

wl-foto_3

Den Haag - Zaterdagmiddag heeft een klein ongeluk plaatsgevonden op de Leyweg met de Genemuidenstraat. Toen een bus de bussluis wilde verlaten, kwam plotseling de poller omhoog. Hierdoor raakte de bus licht beschadigd, maar kon wel zijn weg richting de remise vervolgen. De poller zal weggehaald moeten worden. Tot die tijd kunnen er geen bussen door de sluis heen.

Foto's: Tim de Kleyn

dsc_9284

dsc_9293

Den Haag - Zaterdagavond kreeg de politie diverse meldingen dat er meerdere malen bijna een aanrijding was gebeurd op de Lozerlaan. Bij aankomst van de politie bleek dat er een grote hoeveelheid water op het wegdek lag, hetgeen voor gevaarlijke situaties zorgde. Zo schoten diverse auto's de berm in. Vanwege de gevaarlijke situatie heeft de politie besloten de Lozerlaan, tussen de Monstersestraat en de Escamplaan, in de richting van de Wippolderlaan af te zetten voor het verkeer. Het verkeer ondervond ook zondag nog hinder van de afsluiting.

Foto's: Tim de Kleyn

dsc_6629

dsc_6634

Zondag 03 oktober:

Pijnacker - Twee olifanten van circus "Belly Wien" hebben zondag aan het begin van de middag voor de nodige commotie gezorgd. De politie ontving meerdere meldingen dat er twee olifanten waren ontsnapt bij het circus, die aan de Sportlaan neergestreken was. Toen de politie poolshoogte ging nemen, bleek dat de verzorgers gewoon een eindje aan het wandelen waren met de olifanten.

Foto’s: Chavez van Leeuwen

dsc_0001

dsc_0003