Nieuwsflits week 52

thumb-52

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 52 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Dinsdag 28 december:

Den Haag - Vanavond rond 21.30 uur vond er op de hoek van de Oudemansstraat met de Isingstraat een kleine aanrijding plaats tussen een tram en een personenauto. Daarbij is de personenauto (vermoedelijk een klein model, grijs of lichtgroen van kleur) doorgereden. De politie is nog op zoek naar de auto. In overleg met de verkeersdienst heeft de tram zijn route weer vervolgd.

Foto's: Nico Keijzer

wnk-img_2973

wnk-img_2980

Woensdag 29 december:

Den Haag - In een portiek aan de Paul Krugerlaan heeft vanavond korte tijd een kleine brand gewoed. Hierbij is niemand gewond geraakt. De bemanning van de tankautospuit heeft de kleine brand snel weten te blussen. Hierna is het portiek geventileerd.

Foto's: Marco Vos

img_3587

img_3599

Den Haag - Woensdagavond rond half tien werd de brandweer van Leidschendam-Voorburg opgeroepen om de ambulancedienst te assisteren aan de Koningin Julianalaan. Mede door het smalle portiek van de woning werd de brandweer gevraagd om het slachtoffer via de hoogwerker uit de woning te halen. Het slachtoffer is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto's: Ruben van Essen

img_0281

img_0283

img_0287

Donderdag 30 december:

Den Haag - Donderdagmorgen rond kwart over tien raakten twee passagiers gewond in een HTM-bus, omdat de chauffeur op de kruising Schalk Burgerstraat/Kempstraat een noodstop moest maken voor een ander voertuig. Meerdere inzittenden van de bus vielen door de noodstop. Het ambulancepersoneel heeft twee passagiers nagekeken; zij hoefden niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Foto's: Marco Vos

img_3678

IMG_3680

IMG_3684

Den Haag - Donderdagavond werd de brandweer gealarmeerd voor een 'Ongeval Gevaarlijke Stoffen' vanwege een pakketje dat aangetroffen was. Dit incident speelde zich af op de Loudonstraat, hoek Van Heutszstraat. Bij aankomst van de brandweer en na het controleren van het pakje bleek het een croftybom te zijn en keerde alle voertuigen terug naar de kazerne.

Foto's: Sven van Beek

w-dsc_3741

w-dsc_3742

Zaterdag 01 januari:

Den Haag - Buurtbewoners hoorden rond 16.05 uur dat in een benedenwoning aan de Tomatenstraat een rookmelder af ging en zij alarmeerden de brandweer. Hierop is een melding 'binnenbrand' aangemaakt en zijn verschillende brandweervoertuigen ter plaatse gegaan. Ondertussen had de politie reeds de voordeur geopend met de 'gemeentesleutel'. Het bleek te gaan om een vergeten kerststukje dat een brandje had veroorzaakt, met nogal veel rook als gevolg. Het nader bericht was 'kleine brand geweest'. De brandweer heeft twee vogels uit de woning gehaald.

Foto's: Mike Boer

wmb-img_6561

wmb-img_6564

Zondag 02 januari:

Honselersdijk - Een deel van Honselersdijk heeft zondagavond iets meer dan een uur zonder stroom gezeten. Om tien voor tien kreeg "Westland Infra" meerdere meldingen dat een deel van Honselersdijk zonder stroom zat. Hierop zijn meerdere monteurs naar Honselersdijk gegaan om de storing te zoeken. Tegen elf uur hadden de monteurs de storing gevonden in een hoogspanningskast aan de Middel Broekweg, waarna zij vrij snel iedereen weer van stroom konden voorzien. De politie heeft tijdens de stroomstoring extra surveillances in het dorp uitgevoerd.

Foto’s: Danny Botman

img_4036

img_4039