Nieuwsflits week 2 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 2

kop nieuwsflitsthumb-2

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 2 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 09 januari:

Den Haag - De tankautospuit van kazerne Den Haag-Laak werd op verzoek van de politie ingezet bij een sloot, nabij een sporthal aan de Schimmelweg. Daar wisten de brandweerlieden een kluis uit het water te halen. Wat daar nog in zat is dezerzijds onbekend. De politiemensen visten zelf gereedschap uit de struiken, waarvan het vermoeden bestond dat het om gestolen goederen ging. Alle goederen zijn meegenomen naar het politiebureau.

W-JFA094jpg

W-JFA 100k

Leidschendam - Het recente drama in Huizen, waarbij twee jonge meisjes om het leven kwamen door koolmonoxide (CO), bewijst maar weer eens dat men met deze gevaarlijke stof geen risico's moet nemen. Toen enkele bewoners van een woning aan de De Tol rond 12.30 uur klaagden over hoofdpijn, is de brandweer dan ook gealarmeerd om een meting te doen. De tankautospuit Leidschendam-Voorburg en de Officier van Dienst zijn ter plaatse gegaan, maar de brandweerlieden hebben geen verhoogde concentratie CO gemeten. De oorzaak van de hoofdpijn zal dus elders hebben gelegen.

W-JFA002

W-JFA008

Woensdag 11 januari:

Den Haag - Even voor zeven uur is een tram in botsing gekomen met een personenauto. Dit gebeurde op kruising Rijnstraat/Bezuidenhoutseweg. Bij dit ongeval heeft er niemand letsel opgelopen.

Foto's: Marco Mattheijer

w-mattheijer-rijnstraat 1

w-mattheijer-rijnstraat 2

Den Haag - Vanavond was er een kleine brand in een woning aan de Paets van Troostwijkstraat. De woning was op dat moment leeg in verband met een verbouwing. Zaagsel dat in de woning lag was vlam gevat. De bovenburen hebben de brandweer gebeld. Na de inzet van een straal hoge druk van de brandweer, was de brand snel geblust.

Foto's: Robert Johnson

DSC 6273

DSC 6270

Donderdag 12 januari:

Den Haag - Op het Willem Witsenplein heeft vanavond een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Mogelijk als gevolg van een te hoge snelheid raakte de bestuurder van een personenauto de macht over het stuur kwijt. De personenauto kwam uiteindelijk, na een opstaande rand te hebben geraakt, op de stoep tot stilstand.

Video: Dejan Jeremic

Foto: Dejan Jeremic

IMG 7313

Vrijdag 13 januari:

Den Haag - Voor twee automobilisten was deze dag echt een pechdag. Op de Binckhorstlaan kwamen zij voor een verkeerslicht met elkaar in botsing. De schade was fors, maar gelukkig viel het met de verwondingen van de inzittenden wel mee. Een motorambulance is ter plaatse geweest en heeft iemand nagekeken. Deze persoon hoefde niet naar een ziekenhuis toe.

Foto's: Ruben van Essen

IMG 1128

IMG 1129

IMG 1130