Nieuwsflits week 5 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 5

kop nieuwsflitsthumb-5

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 5 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 30 januari:

Den Haag - Op de Statenlaan wist de bestuurder van een bestelbus vandaag een aanrijding te veroorzaken met maar liefst vier geparkeerde auto's. Hoe dit kon gebeuren, is niet bij ons bekend. De schade aan de voertuigen was fors. De politie is in elk geval ter plaatse gekomen om de schade op te nemen.

JFA 003

JFA 006k

Rijswijk - Op de kruising Zuiderweg/Rijswijkse Landingslaan zijn vanmiddag rond 12.50 uur twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Alhoewel er in eerste instantie uit gegaan werd van een aanrijding met letsel en derhalve dus naast de politie ook een ambulance ter plaatse is gekomen, bleek er uiteindelijk niemand gewond te zijn geraakt. De schade was dan ook alleen materieel van aard, maar dat maakte het leed er niet minder om. Beide voertuigen moesten weggesleept worden.

JFA 038

JFA 040k

Woensdag 01 februari:

Naaldwijk - Rond 17.00 uur ging het mis in een woning aan het Bizet; door nog onbekende oorzaak ontstond aldaar brand. Mede door snel ingrijpen van de brandweer kon erger worden voorkomen. Hoe groot de schade is en wat er precies gebrand heeft, is onbekend.

Foto: Lucien de Vries

DSC 3291

Donderdag 02 februari:

Bleiswijk - Omstreeks 17.15 uur vond er op de Overbuurtseweg/N209 een kop-staart aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Weliswaar is dit gelegen in de regio Rotterdam-Rijnmond, maar een ambulance uit Haaglanden werd voor dit ongeval gealarmeerd. Eén persoon is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis in Rotterdam. De berger heeft beide auto's afgevoerd.

Foto's: Martijn Roggeveen

WMR 9088

WMR 9103

Zoetermeer - Omstreeks 18.20 uur kwamen door nog onbekende oorzaak een scooter en een personenauto met elkaar in botsing op de kruising Franklinstraat/Wattstraat. Hierbij raakte de bestuurder van de scooter gewond. Het gealarmeerde ambulancepersoneel kwam ter plaatse en heeft het slachtoffer vanwege de kou direct in de ambulance behandeld. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto's en tekst: Richard Bregman

DSC 3249

DSC 3252

Vrijdag 03 februari:

Pijnacker - Onze oplettende fotograaf zag tijdens het uitlaten van zijn hond een slee onder het ijs liggen, met daaromheen een wak. Er kwamen wat luchtbelletjes uit het water en verder was er niemand te zien. Dit was de reden om toch voor alle zekerheid 112 te bellen. Drie politievoertuigen, de tankautospuit van Pijnacker en het duikteam werden opgeroepen. Maar toen de brandweer bijna ter plaatse was kwam het 'slachtoffer' zelf aanlopen. Hij bleek inderdaad met slee en al kopje onder te zijn gegaan en had wel de douche opgezocht, maar was vergeten om het voorval te melden bij de hulpdiensten...

Foto's en tekst: Hans Groenewegen

w-DSC 3538

w-DSC 3539

Zaterdag 04 februari:

Den Haag - In een flatwoning aan de Sportlaan ontstond rond 06.50 uur brand in de keuken. Brandweerlieden van kazernes Den Haag-Archipel en Den Haag-Schevenngen werden gealarmeerd. Uiteindelijk is er één tankautospuit ingezet; het nader bericht was dan ook 'kleine brand'. De bewoonster van de flatwoning, een oudere dame, is na onderzoek in de ambulance vervoerd naar een ziekenhuis; dit in verband met rookinhalatie. De oorzaak van de brand is ons niet bekend.

Foto's: Shane Alders

WSA-IMG 8582

WSA-IMG 8587

WSA-IMG 8627

Zondag 05 februari:

's-Gravenzande - De schaatspret was voor een kind snel voorbij vandaag. Rond 13.20 uur kwam het kind ten val, toen hij aan het schaatsen was op een sloot aan het Minstreelhof. Door de val brak het slachtoffertje zijn been. Omwonenden haalden snel warme dekens, om ervoor te zorgen dat het jongetje tijdens het wachten op een ambulance niet teveel afkoelde. Ambulancepersoneel heeft het kind nagekeken en naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere controle. Zijn moeder is daarbij meegegaan.

Foto's: Fred van der Ende

05012012(foto's minestreelhof) 022

05012012(foto's minestreelhof) 024