Nieuwsflits week 10 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 10

kop nieuwsflitsthumb-10

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 10 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 05 maart:

's-Gravenzande - Omstreeks 17.00 uur is er brand ontstaan in het dak van een serre, behorende bij een woning aan 't Louwtje. In de serre stond een kacheltje met een rookkanaal naar buiten. Mogelijk is er een vlam het rookkanaal ingeslagen, waardoor het dak heeft vlam gevat. De brandweer heeft het dak van de serre gedeeltelijk moeten slopen om bij de brandhaard te kunnen komen. Het nader bericht was 'kleine brand'.

Foto's: Fred van der Ende

Fred-Schoorsteen1

Fred-Schoorsteen2

Dinsdag 06 maart:

Den Haag - Wie vanmiddag rond half drie tussen de haltes 'Nunspeetlaan' en 'Delftselaan' op HTM-tramlijn 6 stond te wachten, kon wel enig 'worteltje schieten'. De tram stond op dit trajectgedeelte in beide richtingen gestremd wegens een aanrijding tussen twee voertuigen, die rond 14.20 uur had plaatsgevonden op het Paul Krugerplein. Door nog onbekende oorzaak waren beide voertuigen met elkaar in botsting gekomen. Voor de bestuurder van één van de voertuigen werd eerst de motorambulance ter plaatse gestuurd. Na onderzoek van het slachtoffer werd ook een gewone ambulance ter plaatse gevraagd. Op een wervelplank en met een nekkraag om zijn nek is het slachtoffer zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Nadat de voertuigen geborgen waren, kon het tramverkeer weer vrijgegeven worden.

Foto's: Dejan Jeremic, Dennis van der Geest en Ashley Evers

w-ashley 20120306 144435

w-dejan pklaan1

w-dennis andereauto

Den Haag - Op de kruising Jan van Beersstraat/Scheppingstraat belandde rond 15.20 uur een bestuurster met haar personenauto tegen een lantaarnpaal. De vrouw kwam vanuit de richting van de De Genestetlaan en gaf geen voorrang aan een ander voertuig. Zij kon slechts een aanrijding voorkomen door een ruk aan het stuur te geven. Hierbij belandde zij echter tegen een lantaarnpaal. Het slachtoffer is nog onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. Haar auto is door een berger afgesleept.

Foto's: Maurice Schotman

WMS-IMG 0219

WMS-IMG 0220

Woensdag 07 maart:

Den Haag - Rond 07.50 uur botste een tramstel van lijn 12, die in de richting van het eindpunt in Duindorp reed, ter hoogte van de Dr. van Welylaan achterop een personenauto. De personenauto raakte hierbij flink beschadigd. Een inzittende moest door het ambulancepersoneel worden onderzocht. Het is niet bekend of het slachtoffer is vervoerd. Het verkeer ondervond veel hinder van de aanrijding en lijn 12 was enige tijd gestremd. De auto is door een bergingsbedrijf afgesleept.

Foto's: Dejan Jeremic

WDJ-IMG 0607

WDJ-IMG 0614

WDJ-IMG 0627

Vrijdag 09 maart:

Den Haag - Vanavond rond de klok van 23.15 uur heeft er een kleine brand gewoed op de 2e etage van een portiek in de Jan Wapstraat. De brandweer heeft het portiek en de woning geventileerd en uit voorzorg was er ook een ambulance meegestuurd, maar deze heeft uiteindelijk niemand vervoerd. Het is onbekend wat de brand heeft veroorzaakt. Het nader bericht was 'kleine brand'.

Foto's: Maurice Schotman

w-IMG 0337

w-IMG 0347

Zaterdag 10 maart:

Wateringen - Vannacht rond 03.15 uur werd er een bewoner in zijn woning aan de Prinses Margrietsingel in Rijswijk overvallen. Inmiddels zijn alle drie de verdachten aangehouden, waarvan twee aan de Klopperman in Wateringen. De tankautospuit van Wateringen is vanochtend even na 08.00 uur opgeroepen om op verzoek van de politie in het water bij de Klopperman te zoeken naar een vuurwapen, dat bij de overval gebruikt zou zijn. Medewerkers van bureau Forensische Opsporing waren hier ook bij aanwezig. Echter, uit eigen veiligheid heeft de brandweer besloten niet te gaan duiken. Duikers van het arrestatieteam hebben in de loop van de dag deze klus afgemaakt.

Foto's: Mark de Kleyn

w-TDK 1707

w-TDK 1708

w-TDK 1709

Zondag 11 maart:

Pijnacker - De brandweer moest zondagavond uitrukken om kat "Socks" van het dak te halen. De zwarte kat met witte sokken bivakkeerde al sinds de middag op de nok van een woning aan het Peizerdiep. Een buurtbewoner belde uiteindelijk de brandweer om de jankende kat van het dak te laten halen. Om de brandweer een handje te helpen klom de eigenaar zelf het dak op. Socks liet zich al snel vangen en kon door de brandweer van het dak worden gehaald.

Foto's: Jonathan de Bruin

WJB-6827339960 e524dba2ea b

WJB-6827340968 979b6f9546 b

WJB-6973456117 84c9ac65d0 b