Nieuwsflits week 11 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 11

kop nieuwsflitsthumb-10

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 11 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 12 maart:

Den Hoorn - Op de kruising van de Lotsweg met de Veenakkerweg is vanmiddag een fietser onwel geworden. Door het onwel worden kwam deze samen met de persoon waarmee hij fietste ten val. Een traumahelikopter verleende assistentie aan het personeel van de ambulancedienst. De fietser is met spoed vervoerd naar het Reiner de Graaf Ziekenhuis in Delft.

Foto's: Cees de Kleyn, Marvin Hake en Ricardo Bonsang

w-TDK 1725

DSC 0079

IMG 3534

Dinsdag 13 maart:

Den Haag - Omstreeks 12.45 uur is op de kruising Wegastraat/Pegasusstraat, op het bedrijventerrein "Binckhorst", een fietsster aangereden door een auto. Studenten van de politieacademie verleenden eerste hulp, in afwachting van de ambulance. Het slachtoffer is vervolgens op de wervelplank gelegd en naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan naar de aanrijding.

WJFA 034k

WJFA 037k

WJFA041k

Wateringen - De politie heeft vanavond een hennepkwekerij ontmanteld aan het Vliethof. Er werd een henneplucht geroken bij de flessenautomaat van een aldaar gevestigde supermarkt. De politie kwam al snel uit bij een woning op de 2 verdieping boven de supermarkt. De planten waren net geknipt en lagen te drogen. De politie heeft geen aanhoudingen verricht en zal een onderzoek instellen naar de huurder van de woning.

Foto's: Mark de Kleyn

w-Vliethof TDK 1753

w-Vliethof TDK 1757

w-Vliethof TDK 1764

Den Haag - Een flinke klapper vanavond rond 21.10 uur op de kruising van de Laan van Nieuw Oost-Indië met de Schenkkade. Een personenauto boorde zich op dat kruispunt in de flank van een andere auto. Gezien de klap werden op voorhand twee ambulances en een motorambulance gealarmeerd. Wonderwel bleef een ieder ongedeerd en bleef het bij schrik in de benen en veel blikschade.

Foto's: Machiel Janssen

WMJ-IMG 6005

WMJ-IMG 6021

Woensdag 14 maart:

Den Haag - Rond 16.20 uur ontstond op de kruising van de Melis Stokelaan met de Moerweg een kop-staart aanrijding tussen twee auto's. De motor van de voorste auto sloeg bij het verkeerslicht af. De bestuurder van de auto erachter had dit niet tijdig in de gaten en botste op zijn voorganger. De bestuurders hebben hun auto's naar de ventweg van de Moerweg gereden en daar bleek dat de bestuurster van de voorste auto wat klachten had overgehouden aan de botsing. Hierop is een ambulance ter plaatse geklomen. Nadat de bestuurster op de wervelplank was gelegd, is zij per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto's: Sander Paardekooper

WSP-IMG 3768

WSP-IMG 3779

WSP-IMG 3784

Zoetermeer - De hulpdiensten kregen vanavond even na 22.30 uur de melding dat er op de Boerhaavelaan een aanrijding met letsel zou hebben plaatsgevonden; een wagen van een beveiligingsbedijf was door onbekende oorzaak tegen een boom gebotst. Een ambulance werd daarom op voorhand gealarmeerd. Na aankomst van de hulpdiensten bleek het gelukkig mee te vallen. De bestuurder van de auto is onderzocht in de ambulance, maar werd niet vervoerd. Met zijn dienstvoertuig liep het wat minder goed af.

Foto's: Martijn Roggeveen

WMR 1090

WMR 1095

Donderdag 15 maart:

Den Haag - Vanmorgen heeft omstreeks 08.35 uur op de Laan van Hoornwijck een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fietser. De fietser is hierbij gewond geraakt en onder A2 (zonder spoed) naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeerspolitie is ter plaatse geweest om een kort onderzoek in te stellen naar de oorzaak van het incident.

Foto's: Maurice Schotman

IMG 1889

IMG 1864

Den Haag - Even voor 16.00 uur vond er een kop-staart aanrijding plaats op de Calandkade ter hoogte van de 1e Van der Kunstraat. De bestuurder van een taxi klaagde over pijn in de nek, nadat hij door een bestelbusje van achter was aangereden. Na controle in de ambulance bleek alles mee te vallen; hij hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Foto's: Sander Paardekooper

w-Sanbar Calland IMG 3816

w-Sanbar Calland IMG 3823

Den Haag - Kleine oorzaak, grote gevolgen. Dat bleek vanavond maar weer in de Van Musschenbroekstraat in het stadsdeel "Laak". Een meisje die rond 20.30 uur uit een geparkeerde auto stapte, gooide het portier open zonder te letten op het overige verkeer. Een passerende scooterbestuurster kwam hierop ten val en raakte vermoedelijk gewond aan been en pols. Zij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto's: Sander Paardekooper

w-Sanbar Musschenbroek IMG 3825

w-Sanbar Musschenbroek IMG 3833

w-Sanbar Musschenbroek IMG 3836

Den Haag - Op de Juliana van Stolberglaan vond er deze avond een aanrijding plaats tussen een auto en een scooter. Dit gebeurde op het zebrapad ter hoogte van de Laan van Nieuw Oost-Indië. De scooterberstuurder raakte hierbij lichtgewond.

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Ferrie van der Geer

2012-03-15 Jul van Stolberglaan 4

2012-03-15 Jul van Stolberglaan 5

Zaterdag 17 maart:

Den Haag - Op dezelfde locatie als bij het vorige incident, kruising Laan van Nieuw Oost-Indië/Juliana van Stolberglaan, reed vanochtend een auto tegen de afscheiding van de bushalte. Dit mogelijk na een onwelwording van de bestuurder. De auto raakte zwaar beschadigd en de bestuurder moest naar het ziekenhuis worden vervoerd. Het verkeer richting Scheveningen was tijdelijk gestremd.

Foto's: Machiel Janssen

WMJ-IMG 6099

WMJ-IMG 6100

WMJ-IMG 6108

Zoetermeer - Omstreeks 17.00 uur raakte de bestuurder van een auto op de Madame Curiesingel de macht over het stuur kwijt en reed daarbij tegen een boom. De schade aan de auto is aanzienlijk, maar er vielen bij dit ongeval geen gewonden. De auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Foto's: Rick Juffermans

WRJ-DSCN3164

WRJ-DSCN3168

Zoetermeer - In een flat aan de Londenstraat heeft zaterdagavond korte tijd brand gewoed. De brandweer van Zoetermeer kreeg rond 21.40 uur een melding van een brand in de flat aan deze straat. Bij aankomst van de brandweer bleek het te gaan om een brandende plantenbak in het portiek. De vrijgekomen rook was een liftschacht ingetrokken. Het vuur was snel onder controle; de oorzaak van de brand is nog niet bekend. De brandweer heeft met behulp van de hoogwerker nog een controle op het dak uitgevoerd.

Foto's: Richard Bregman en Martijn Roggeveen

WRB-DSC 3418

W2MR 1321

W2MR 1325

Zondag 18 maart:

Pijnacker - Op de Wilhelminasingel ontstond omstreeks 04.20 uur door nog onbekende oorzaak brand in een geparkeerde Fiat Panda. De tankautospuit van Pijnacker-Nootdorp is uitgerukt om de brand te blussen. De auto heeft veel schade opgelopen.

Foto's: Hans Groenewegen

WHG-DSC 4379

WHG-DSC 4387

Zondag 18 maart:

Leidschendam - Op de Damlaan heeft volgens omstanders in de nacht van zaterdag op zondag een steekpartij plaatsgevonden, waarvan de aanleiding nog onbekend is. Bij de steekpartij zouden twee personen gewond zijn geraakt. Eén persoon kon ter plekke worden nagekeken door ambulancepersoneel; het andere slachtoffer moest wel naar het ziekenhuis vervoerd worden. Naar verluidt sloeg een verdachte op de vlucht, maar kon deze op de Schoorlaan aangehouden worden.

Foto's: Oscar van Schijndel

w-image-3

w-image

Den Haag - Rond half zes vanavond vond er een vermoedelijke aanrijding met letsel plaats op de kruising Laan van Meerdervoort/Lijsterbesplein. Twee personenauto's kwamen aldaar met elkaar in botsing. De politie, een ambulance en de motorambulance werden met spoed ter plaatse gestuurd, maar uiteindelijk bleek er alleen sprake van materiële schade. Beide bestuurders moesten wel even een blaastest ondergaan, maar van het rijden onder invloed was geen sprake. Eén voertuig is door een berger weggesleept.

Foto's: Nick van der Toorn

w-IMG 4112

w-IMG 4120

w-IMG 4125