Nieuwsflits week 12 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 12

kop nieuwsflitsthumb-12

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 12 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 19 maart:

Zoetermeer - De brandweer werd aan het begin van de avond gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Schinkelweg. Het bleek te gaan om een vuilverbranding in een aldaar gelegen tuin, welke veel rookontwikkeling tot gevolg had. De brandweer trachtte in eerste instantie de brand te blussen met de tuinslang van de bewoner, echter dit lukte niet. Met een straal hogedruk is de buitenbrand uiteindelijk geblust.

Foto's: Joeri Kors

w-IMG 1864

w-IMG 1868

w-IMG 1874

Dinsdag 20 maart:

Wassenaar - Op de Rozenweg werd vanavond even na half zeven een fietser aangereden door een automobilist. Een toevallig passerende militair verleende hand-en-spandiensten. Een ambulance is ter plaatse geweest en het personeel daarvan heeft het slachtoffer onderzocht. Aangezien de man onderbeenletsel had, vonden zij het verstandig om de man onder A2 naar het ziekenhuis te brengen. Vermoedelijk is één van de partijen door rood licht gereden.

Foto's: Arthur van Wezel

DSC 1497

DSC 1498

DSC 1501

Woensdag 21 maart:

Voorschoten - Vanmiddag omstreeks 17.00 uur vond op de A4 Links richting Amsterdam, even na Leidschendam, een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Een vrouwelijke inzittende van één van de auto's raakte hierbij gewond en moest naar het ziekenhuis worden vervoerd. Het vermoeden bestaat dat één van beide voertuigen niet verzekerd was. De aanrijding veroorzaakte midden in de spits veel verkeersoverlast.

Foto's: Paul Pronk

WPP-009

WPP-012

WPP-013

Den Haag - Vanavond rond 18.50 uur vond er een kop-staart aanrijding plaats op de Laan van Wateringse Veld, ter hoogte van de Noordweg. Bij de aanrijding waren drie voertuigen betrokken. Naar verluidt was het achterste voertuig te laat met remmen. De bestuurder van dit voertuig is door de politie aangehouden als verdachte voor het rijden onder invloed. De bestuurder van het middelste voertuig is op eigen gelegenheid naar een arts gegaan.

Foto's: Tim de Kleyn

w-Laanvanwateringseveld TDK 1912

w-Laanvanwateringseveld TDK 1914

w-Laanvanwateringseveld TDK 1916

Donderdag 22 maart:

Den Haag - Rond 13.00 uur vond er bij de verkeerslichten op de kruising Zoetermeerse Rijweg/Oude Middenweg een kop-staart aanrijding plaats. Er is een ambulance ter plaatse gekomen om één van de inzittenden te onderzoeken op eventueel nekletsel. Dat bleek niet het geval, dus wat restte was het invullen der schadeformulieren.

WJFA070k

WJFA073k

Den Haag - In de Walnootstraat waren vanavond enkele jongetjes aan het spelen bij een slooppand en daarbij testten zij uit hoe vuurvast het bouwsel wel niet was. Oftewel; zij probeerden er fikkie te stoken. Gelukkig stak de politie hier een stokje voor. Twee jongetjes werden meegenomen naar het bureau.

Foto's: Maurice Schotman

WMS-IMG 2077

WMS-IMG 2084

Vrijdag 23 maart:

Voorburg - Op de Prins Bernhardlaan werd een fietsster op de oversteekplaats aangereden. De automobilist reed door en wordt derhalve gezocht. De onfortuinlijke vrouw is naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto's: René Hendriks

w-IMG 4604

w-IMG 4610

Delft - Ook op de Brahmslaan vond een aanrijding met doorrijding plaats. Ook hier was een fietser het slachtoffer.

Foto's: Carmen van den Berg

w-Aor86ZZCAAEeBgH.jpg large

w-Aor9T0 CMAIZJzr.jpg large

Rijswijk- Op de Burgemeester Elsenlaan verloor een bestuurster de macht over het stuur en reed daardoor vier betonblokken uit de grond. Ondanks de grote schade zijn er geen gewonden gevallen. De auto is afgevoerd door bergingsbedrijf "Vogelaar".

Foto's: Paul Pronk

001

002

003

Den Haag - Ter hoogte van de Zonnebloemstraat zijn een auto en een Randstadrail-voertuig met elkaar in botsing gekomen. Er was gelukkig alleen sprake van materiele schade.

Foto's: Dejan Jeremic

w-IMG 1104

w-IMG 1108

Wassenaar - Een balletje...uhm vrachtwagen....kan soms raar rollen; of soms helemaal niet. Dat overkwam een vrachtwagenchauffeur deze avond op de rotonde die de Van Oldenbarneveltweg met de Lange Kerkdam en de Prinsenweg verbindt. Door een defecte luchtslang sloegen de remmen van zijn aanhanger vast en kon de vrachtwagencombinatie met geen mogelijkheid meer voor- en/of achteruit. De politie is ter plaatse gekomen om het verkeer in goede banen te leiden. Na de komst van een monteur is een tijdelijke oplossing bedacht, waardoor in elk geval de combinatie van de rotonde af kon komen. Hierna is het mankement elders verholpen.

Foto's: Pascal de Haas

DSC 3988-1

DSC 3992-1

Zaterdag 24 maart:

Wateringen - Aan het Waterpark is vanmiddag een pakketbezorger van TNT beroofd. Het is onduidelijk wat de daders buit hebben gemaakt. De politie heeft met meerdere eenheden in de omgeving gezocht, maar heeft de daders niet meer aangetroffen. De recherche van bureau Westland heeft de zaak in onderzoek.

Foto's: Tim de Kleyn

w-Waterpark TDK 2064

w-Waterpark TDK 2068

w-Waterpark TDK 2069

Zondag 25 maart:

Den Haag - Op de Oude Haagweg is rond 00.30 uur een personenauto grotendeels uitgebrand. Aangezien er mogelijk sprake is geweest van brandstichting, hebben agenten zaken in veiligheid gesteld en is het voertuig voor verder onderzoek meegenomen naar bureau Zichtenburg.

Foto's: Shane Alders

w-IMG 0190

w-IMG 0228

w-IMG 0248

Wassenaar - Om één minuut over acht vanavond werden brandweerlieden van de kazernes Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Den Haag-Haagse Hout en Maasland gealarmeerd voor een binnenbrand in een woning aan de Eikenhorstlaan. Normaliter rijden er voor een binnenbrand niet zoveel eenheden, echter nu dit pand van een rietenkap voorzien is, werd uit voorzorg ook gelijk het rietendakspecialisme meegealarmeerd. De korpsen Wassenaar en Maasland hebben dat specialisme. Ter plaatse bleek het gelukkig allemaal mee te vallen; er zou sprake zijn van een brandje in de schoorsteen. Voor de zekerheid is de schoorsteen van bovenaf geramoneurd. De brandweer hield het op 'kleine brand'. De schoorsteen was overigens recentelijk nog schoongemaakt.

Video: Pascal de Haas

Foto's: Pascal de Haas

DSC 4012-1

DSC 4019-1