Nieuwsflits week 17

kop nieuwsflitsthumb-17

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 17 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Maandag 23 april:

Den Haag - Vannacht rond middernacht zag de bestuurster van een personenauto te laat dat ze op de kruising van de Beresteinlaan met de Hengelolaan een rotonde naderde. In plaats van de rotonde op de gebruikelijke wijze op te rijden, reed zij rechtdoor de rotonde op en daarbij nam ze de paal van een verkeersbord mee. De bestuurster was wel geschrokken, maar bleek niet gewond te zijn. Haar auto is door een berger afgesleept en opgeslagen.

Foto's: Paul Pronk

WPP-002

WPP-004

Honselersdijk - Op de kruising Zwetlaan/Middel Broekweg vond aan het eind van de middag een ongeval plaats tussen een scooter en een personenwagen. De bestuurster van de scooter raakte door het ongeval lichtgewond. Zij is ter plaatse aan deze verwondingen geholpen door personeel van de ambulancedienst. Door het ongeval was het enige tijd niet mogelijk om vanaf de Middel Broekweg de Zwetlaan op te gaan.

Foto's: Tim de Kleyn

w-Middelbroekweg TDK 2875

w-Middelbroekweg TDK 2877

w-Middelbroekweg TDK 2881

Bleiswijk - Op de Hoekeindseweg heeft maandagavond een bedrijfsongeval plaatsgevonden. Door het ongeval is er één slachtoffer gevallen, die zich achter een geparkeerde vrachtwagen bevond. Het personeel van de ambulance (uit Zoetermeer) werd naast een motorambulance geassisteerd door het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam. Het slachtoffer werd gestabiliseerd en vervolgens met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Wat er precies gebeurd is, is niet bekend. Wel lijkt het erop dat de vrachtwagen gelost werd.

Foto's: Wendy van Viegen

Tekst: MediaTV

WWV-DSC 0795

WWV-DSC 0823

WWV-DSC 0846

Dinsdag 24 april:

Den Haag - Op de Esperantostraat heeft men vanmiddag omstreeks 13.30 uur een voertuig in het water aangetroffen. Diverse brandweervoertuigen kwamen onder prio 1 ter plaatse, waaronder de duikers en de grote kraan. Al snel bleek echter dat het voertuig niet vlak daarvoor te water was geraakt; het voertuig zat dermate onder de alg, dat met enige zekerheid gesteld kan worden dat deze al een tijdje onder water lag. Nadat duikers het voertuig aangepikt hadden, is deze met behulp van de grote kraan op de kant gezet.

Foto's: Dejan Jeremic

w-IMG 2855

w-IMG 2896

w-IMG 2928

Zoetermeer - In de Dorpsstraat heeft rond 16.00 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een scooter. De bestuurster van de scooter is in de ambulance nagekeken, maar hoefde niet vervoerd te worden. De bestuurder van de auto is na het ongeval doorgereden.

Foto's: Joeri Kors

w-IMG 3173

w-IMG 3180

w-IMG 3188

Den Haag - Omstreeks 17.52 uur zijn er twee auto's met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Paul Krugerlaan met de Schalk Burgerstraat. De toedracht van het ongeval is bij ons niet bekend. Ambulancepersoneel heeft één van de bestuurders onderzocht, maar deze hoefde niet te worden vervoerd.

Video: Marco Mattheijer

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Foto's: Marco Mattheijer

w-mattheijer-paulkrugerlaan 2

w-mattheijer-paulkrugerlaan 3

Den Haag - Op de Vreeswijkstraat kwamen rond 18.30 uur drie auto's met elkaar in botsing. De bestuurder van het middelste voertuig is onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. De toedracht van het ongeval is bij ons niet bekend.

Video: Marco Mattheijer

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Foto's: Marco Mattheijer

w-mattheijer-vreeswijkstraat 1

w-mattheijer-vreeswijkstraat 2

Vrijdag 27 april:

Zoetermeer - In een zonnestudio aan de Dijkmanschans heeft vannacht korte tijd brand gewoed. De brandweer kreeg omstreeks 03.52 uur een melding van een binnenbrand bij de zonnestudio. Bij aankomst van de brandweer stond de salon vol met rook. De brandweer heeft met behulp van een ‘stormram' de ruit geforceerd, waarna men een binnenaanval heeft gestart. Bij het bestrijden van de brand zijn beide tankautospuiten ingezet. Vooralsnog is nog onbekend wat de oorzaak van de brand was. De brandweer heeft met behulp van een warmtebeeldcamera verder onderzoek verricht. Om de nodige hoeveelheid rook te verminderen heeft men de rookverdrijver ingezet.

Foto's: Richard Bregman

WRB-DSC 3865

WRB-DSC 3866

WRB-DSC 3881

Leidschendam - Op de Duinmeierij heeft de politie een kleine hennepkwekerij ontdekt. Het ging hierbij om 2 slaapkamers vol met plantjes. De bewoner was niet thuis; de firma EcoLoss haalde de kwekerij onder het toeziend oog van de politie weg en vernietigde alle toebehoren.

w-PEEN5316

w-PEEN5313

w-PEEN5319

Zaterdag 28 april:

Den Haag - Op de Snijdersstraat viel een auto ten prooi aan wat vermoedelijk een 'gevalletje brandstichting' is. De auto raakte total loss en werd door de politiekraan voor sporenonderzoek meegenomen.

Foto's: Maurice Schotman

w- MG 3655

w- MG 3659

w- MG 3678

Zondag 29 april:

Den Haag - In een portiekwoning aan de Tesselsestraat in Scheveningen/Duindorp ontstond omstreeks 02.25 uur door nog onbekende oorzaak brand. Brandweermensen van kazernes Den Haag-Scheveningen en Den Haag-Archipel zijn uit hun bed gepiept om met prio 1 ter plaatse te gaan. Het is niet bekend wat er gebrand heeft; het nader bericht luidde in elk geval 'kleine brand'.

Foto's: Maurice Schotman

WMS-tesselsestraat (8)

WMS-tesselsestraat (9)