Nieuwsflits week 23 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 23

kop nieuwsflitsthumb-23

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 23 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Dinsdag 05 juni:

Delft - Op de Kleveringweg werd vanmiddag een fietser aangereden door een auto. De fietser raakte hierbij gewond. Het ambulancepersoneel heeft de fietser op een wervelplank gelegd en hierna is de fietser naar het ziekenhuis vervoerd.

wb-jfa107

wb-jfa0225k

wb-jfa181

Woensdag 06 juni:

Den Haag - Vanmiddag rond 15.30 uur vond er op de kruising van de Groen van Prinstererlaan met de Treublaan een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Er vielen hierbij geen gewonden. Op de Groen van Prinstererlaan stond een file voor het verkeerslicht op de rechter rijstrook om rechtsaf te slaan de De Savornin Lohmanplein op. Op de rijstrook voor linksaf stond geen file. De bestuurder van de auto die uit de Treublaan kwam, kreeg ruimte om tussen de auto's op de rechter rijstrook door te rijden en zag niet dat er van links verkeer de file inhaalde om aan het einde linksaf te slaan. De botsing was het gevolg.

Foto's: Ruud van Aarle en Paul Pronk

wb-foto0342

wb-foto0346

w-012

Donderdag 07 juni:

Den Haag - Een oplettende voorbijganger zag deze morgen rond 09.45 uur een man lopen met een dubbelloops geweer. De voorbijganger twijfelde geen moment en alarmeerde de politie. De man met het geweer stond inmiddels bij de halte 'Buitentuinen' van de Randstadrail. Op het moment dat de politie arriveerde was de man net in Randstadrail 2 gestapt, in de richting van Den Haag-Centrum. De politie kon nog net voorkomen dat de Randstadrail vertrok, waarna de man uit de Randstadrail gehaald kon worden. De man is aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Foto's: Nederlands Persfotobureau

w-mgt1

w-mgt2

w-mgt3

Honselersdijk - Op de kruising Middel Broekweg/Molenlaan ontstond donderdagavond rond 19.00 uur een kop-staart botsing tussen twee personenauto's. Een bestuurder is in de ambulance nagekeken, maar niet vervoerd naar het ziekenhuis. Ook de brandweer kwam ter plaatse, maar zij waren niet nodig. Een berger heeft één van de voertuigen weggesleept.

Foto's: Danny Botman

w-DB-Molenlaan DSC 7106

w-DB-Molenlaan DSC 7109

Vrijdag 08 juni:

Wassenaar - Een ongeruste eigenaresse van een kat schakelde vrijdagmorgen rond 10.15 uur de brandweer in, omdat haar lieftallige huisdier aan de Van Warmondlaan in een boom was geklommen en daar, naar het zich aan liet zien, niet van plan was om uit te komen. Met behulp van de hoogwerker van kazerne Leidschendam-Voorburg, in combinatie met een snelle grijpactie van één van de brandweermensen, kon de kat weer naar lager gelegen gebied gebracht worden, waarna de eigenaresse de kat weer in de armen mocht sluiten.

Foto's: Pascal de Haas

dsc 4909-1

dsc 4913-1

dsc 4917-1

Zaterdag 09 juni:

Honselersdijk - Op de Burgemeester Elsenweg is een motorrijder net voor middernacht omstreeks 23.45 uur onderuit gegaan. De man is door het ambulancepersoneel op de wervelplank gelegd en naar het ziekenhuis vervoerd. Omdat het incident eenzijdig was, is er geen verder onderzoek naar de aard ervan ingesteld. De Burgemeester Elsenweg was rond middernacht tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

Foto's: Maurice Schotman en Danny Botman

motor1

motor2