Nieuwsflits week 31

kop nieuwsflitsthumb-31

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 31 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Maandag 30 juli:

Den Haag - Rond 10.10 uur werd er brand gemeld in een kelderbox van een portiekflat aan de Ruijsdaelstraat in de "Schilderswijk". De tankautospuit en hoogwerker van kazerne Den Haag-Centrum, de tankautospuit van kazerne Den Haag-Laak, de brandweermotor en de Officier van Dienst werden gealarmeerd. Ter plaatse bleek er inderdaad brand te zijn in een kelderbox. Dit ging gepaard met veel rook. Mede om die reden is opgeschaald naar 'middelbrand'. De brand, die vermoedelijk door brandstichting was onstaan in een oude niet aangesloten televisie, was redelijk snel onder controle. Er zijn nog twee personen onderzocht in de ambulance in verband met eventuele rookinhalatie. Deze personen hoefden niet te worden vervoerd. De politie onderzoekt de brand.

w-jfa002k

w-jfa005k

w-jfa0015k

Dinsdag 31 juli:

Zoetermeer - Op de kruising van de Juliana van Stolberglaan met de Clauslaan heeft rond 17.25 uur een aanrijding tussen een auto en een fietsster plaatsgevonden. De fietsster is hierbij gewond geraakt. Zij is behandeld door het ambulancepersoneel en zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De verkeerspolitie is ter plaatse gekomen en heeft kort onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De fiets van het slachtoffer is door de politie meegenomen.

Foto's: Martijn Roggeveen

w-dsc 0911

w-dsc 0915

w-dsc 0919

Den Haag - Rond 20.30 uur kwam er een melding bij de politie binnen van een aanrijding met letsel op de Maartensdijklaan. Nadat de politie arriveerde werd het duidelijk dat er geen letsel was en alleen blikschade.

Foto's: Marco Mattheijer

w-mattheijer-maartensdijklaan 1

w-mattheijer-maartensdijklaan 2

w-mattheijer-maartensdijklaan 3

Donderdag 02 augustus:

Den Haag - Even na zeven uur vanochtend kwamen op het kruispunt van de Laan van Nieuw Oost-Indië met de Schenkkade twee personenauto's met elkaar in botsing. Eén van de auto's belandde met z'n achterkant tegen de paal van een verkeerslicht. Omdat er rekening werd gehouden met een mogelijke beknelling van de bestuurster van laatstgenoemde auto, werd naast een ambulance ook de brandweer gealarmeerd. Het bleek echter dat de bestuurster op eigen gelegenheid de auto kon verlaten. Na onderzoek in de ambulance bleek dat zij niet vervoerd hoefde te worden.

Foto's: Machiel Janssen en René Hendriks

w-img 7214

w-img 7213

w-peen0620

Den Haag - Even na half negen werden voertuigen van kazernes Den Haag-Loosduinen en Den Haag-Centrum gealarmeerd voor een binnenbrand aan de Traviatastraat in de wijk "Loosduinen". Het ging om een kleine brand; deze was snel onder controle. Het is onbekend hoe deze is ontstaan. De brandweer heeft de woning geventileerd.

Foto's: Marco Mattheijer

w-img 0223

w-img 0222

w-img 0225

Vrijdag 03 augustus:

Den Haag - Op de Laakkade, ter hoogte van de Noordpolderkade, is even na zeven uur vanavond een auto te water geraakt. Er zaten op dat moment geen inzittenden in de auto. Het is nog onduidelijk hoe de auto te water is geraakt. Het meest waarschijnlijk is dat de bestuurder de handrem is vergeten aan te trekken. Maar volgens omstanders zou er ook sprake van kunnen zijn dat de auto in het water is geduwd. Bergingsbedrijf "Vreugdenhil" heeft de auto uit het water gehaald en afgevoerd.

Foto's: Robert Johnson

w-dsc 7652

w-dsc 7666

w-dsc 7694