Nieuwsflits week 32

kop nieuwsflitsthumb-32

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 32 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Dinsdag 07 augustus:

Leidschendam - Deze Deense vrachtwagenchauffeur vertrouwde volledig op zijn TömTöm, toen hij er op weg naar Wassenaar rond twee uur vanmiddag achter kwam dat de Vliettunnel richting Wassenaar afgesloten was. En dus belandde hij, dankzij zijn navigatiesysteem, op de smalle Oostvlietweg. Hij besloot dat terugrijden en een andere route nemen de beste optie was. Echter.... dan moest hij zijn combinatie wel zien te keren en dat leverde nu juist problemen op. Keren via een bruggetje ging niet lukken. Ondertussen versperde hij de weg voor het overige verkeer. De politie moest uitkomst brengen. Deze liet hem zo'n kilometer achteruit rijden, om uiteindelijk via het erf van een bedrijf alsnog te keren. De politie heeft de man nog uitgelegd hoe hij het beste naar de A4 kon rijden. Al met al duurde deze hele exercitie zo'n 50 minuten.

Foto's: Remco Meiners

w-img 7311

w-img 7324

w-img 7325

Woensdag 08 augustus:

Delft - Op een rotonde op de Nassaulaan kwamen rond tien over vijf vanmiddag een wielrenner en een scooterbestuurder met elkaar in botsing. De wielrenner raakte als gevolg hiervan gewond en moest naar het ziekenhuis worden vervoerd. De oorzaak is ons onbekend.

Foto's: Ruben van Essen

w-img 0071

w-img 0072

w-img 0073

Donderdag 10 augustus:

Voorburg - Vanmiddag even voor twee uur kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de kruising van de Rodelaan met de Tulpentuin. Beide auto's raakten zwaar beschadigd en één bestuurder moest naar het ziekenhuis worden vervoerd. De Rodelaan was enige tijd afgesloten.

Foto's: René Hendriks

w-peen0860

w-peen0864

w-peen0867

Vrijdag 10 augustus:

Nootdorp - Op de Olmendreef zagen buren rook uit een woning komen. De gewaarschuwde brandweer wist de voordeur open te breken en vond een aangebrand pannetje op het vuur. De woning liep stank- en rookschade op.

Foto: Ruben van Essen

w-img 0079

Zondag 12 augustus:

Den Haag - Zondag omstreeks elf uur moesten voertuigen van de kazernes Den Haag-Loosduinen en Wateringen uitrukken voor een binnenbrand aan de Beresteinlaan. Aldaar aangekomen bleek er niets aan de hand. De "brand" bleek echter te woeden op een balkon van een woning aan de Erasmusweg. Na onderzoek bleek het te gaan om een barbecue op het balkon. Hierop is de brandweer weer vertrokken. De politie zal vermoedelijk de woningcorporatie op de hoogte stellen van de schade die door de barbecue is ontstaan aan de woning.

Foto's: Mark de Kleyn

w-erasmusweg tdk 5621

w-erasmusweg tdk 5626

w-erasmusweg tdk 5627