Nieuwsflits week 34

kop nieuwsflitsthumb-34

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 34 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Maandag 20 augustus:

Zoetermeer – Maandagavond rond de klok van 19.00 uur heeft er op de Edisonstraat ter hoogte van de Bouwhof een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een scooter. De bestuurder van de scooter is hierbij gewond geraakt. Het ambulancepersoneel dat gealarmeerd was, heeft ter plaatse het slachtoffer gecontroleerd op letsel. Na een korte behandeling in de ambulance kon het slachtoffer zijn weg vervolgen. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval; dit omdat de verkeerssituatie met betrekking tot voorrang op deze rotonde onduidelijk is.

Foto's en tekst: Richard Bregman

w-dsc 5896

w-dsc 5898

w-dsc 5900

Donderdag 23 augustus:

Delft - Omstreeks zes uur vanavond vond er op de kruising van de Donker Curtiusstraat met de W.H. van Leeuwenlaan een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Naast een ambulance werd ook de brandweer gealarmeerd in verband met een mogelijke beknelling. Alle inzittenden konden echter zelfstandig hun voertuig verlaten. De brandweer restte slechts wat hand-en-spandiensten. Enkele inzittenden van de auto's werden in de ambulance onderzocht, maar er werd niemand vervoerd.

Foto's: Ruben van Essen

w-img 0800

w-img 0801

w-img 0802

Vrijdag 24 augustus:

Den Haag - Vanmiddag werden even over half één zowel de ambulancedienst als de brandweer met spoed gealarmeerd, omdat er een persoon onder tram 9 zou zijn beland op de kruising van de Nieuwe Parklaan met de Wagenaarweg. Dat bleek gelukkig enigszins mee te vallen; er was weliswaar een fietser aangereden, maar deze was niet onder de tram beland. Hierop is de brandweer retour kazerne gegaan. De gewonde fietser is door het ambulancepersoneel onderzocht en daarna onder A1 naar het ziekenhuis vervoerd met onbekende verwondingen. De politie onderzoekt hoe het tot een aanrijding heeft kunnen komen.

Foto's: Ruben van Essen

w-img 0833

w-img 0835

w-img 0837

w-img 0845

Zoetermeer - In een flatwoning aan het Jagersbos heeft vanavond korte tijd brand gewoed. Even voor half elf werd de brandweer gealarmeerd voor een binnenbrand. Bij aankomst was het vuur reeds door de bewoner gedoofd. De brandweer heeft een korte nacontrole gedaan. Er kwam een ambulance ter plaatse vanwege de brandwonden die de bewoner had opgelopen tijdens zijn bluspogingen. Het slachtoffer is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto's: Willem Pos

w-dsc 1925

w-dsc 1930

w-dsc 1941

Den Haag - Omstreeks tien voor elf vanavond vond er op de Volendamlaan, nabij de Medemblikstraat, een eenzijdig ongeval plaats. De bestuurder van een auto verloor in regenachtig weer de macht over het stuur en botste tegen een geparkeerde auto en een boom. Omdat rekening werd gehouden met een beknelling, werd naast een ambulance ook de brandweer gealarmeerd. De bestuurder zat echter niet bekneld, dus de brandweer kon retour kazerne. De auto in kwestie liep, evenals de geparkeerde auto, veel schade op. Het is onbekend of de bestuurder naar het ziekenhuis moest worden vervoerd.

Foto's: Naomi van der Haar en Eyelogic

w-naomi

w-img 8039

w-img 8040