Nieuwsflits week 36

kop nieuwsflitsthumb-36

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 36 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Maandag 03 september:

Pijnacker - Omstreeks tien voor half één vanmiddag verloor een automobiliste op de Vlielandseweg de macht over het stuur en kwam daarbij met haar voertuig via een muurtje in een tuintje tot stilstand. Brandweer en ambulance werden met spoed gealarmeerd. Ter plaatse gekomen bleek het allemaal mee te vallen. De bestuurster bleef ongedeerd; uit voorzorg werd ze door het ambulancepersoneel gecontroleerd op mogelijke verwondingen, maar ze werd niet vervoerd. Het voertuig was na dit ongeval total loss. De berger heeft de auto, met nog maar drie wielen, geborgen.

Foto's: Chavez van Leeuwen, Jonathan de Bruin en Martijn Roggeveen

w-imag0423

w-dsc 0021

w-dsc 2068

w-dsc 2084

Woensdag 05 september:

Leidschendam - Op de Ambachtsstraat viel een bouwvakker ongeveer 10 meter naar beneden. De traumahelikopter werd gealarmeerd, maar hoefde uiteindelijk niet ter plaatse te komen. De bouwvakker werd met een spoedtransport naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto's: René Hendriks

w-jfa008

w-peen1925

w-peen1934

Den Haag - Op de Platostraat hoorden buren een brandalarm afgaan. Met de sleutel gingen zij naar binnen om poolshoogte te nemen en daarbij troffen ze een in werking zijnde broodrooster aan, alwaar een plastic bordje in gesmolten was. Door snel ingrijpen werd een brand voorkomen. De brandweer haalde het rooster naar buiten en verrichte een nacontrole.

Foto's: Nick van der Toorn

w-fy6br

w-jfa440

Donderdag 06 september:

Benthuizen - Een motoragent van politie Hollands-Midden was donderdagavond rond tien voor tien betrokken bij een aanrijding op de Hoogeveenseweg. Bij de rotonde waar de N209 en de N455 elkaar kruisen werd de motorrijder geraakt door een personenauto en kwam ten val. Het ambulancepersoneel heeft de motoragent ter plaatse nagekeken op eventuele verwondingen, maar hij hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De Verkeers Ongevallen Analyse van politie Haaglanden heeft beeldmateriaal verzameld, ter bevordering van het ongevalsonderzoek. Tijdens het ongevalsonderzoek was de rotonde in de richting van de N455 enige tijd afgesloten.

Foto's: Willem Pos

w-pos 9548

w-pos 9549

w-pos 9555

w-pos 9562

Zaterdag 08 september:

Den Haag - Op het fietspad aan het eind van de Machiel Vrijenhoeklaan, ter hoogte van het Kijkduinpark, vond zaterdagmiddag een ongeval plaats tussen een tweetal fietsers. Eén van de fietsers is hierbij gewond geraakt. De ambulancedienst heeft het slachtoffer op de wervelplank gelegd en per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis voor een verdere behandeling aan haar verwondingen. De verkeerspolitie is ter plaatse geweest, maar heeft geen onderzoek ingesteld naar de aanrijding.

Foto's: Tim de Kleyn

w-machielvrijhoeklaan tdk 6244

w-machielvrijhoeklaan tdk 6247

w-machielvrijhoeklaan tdk 6251

Zondag 09 september:

Leidschendam - Vanmiddag is er een man gewond geraakt na een val van hoogte op de Westvlietweg. De man was even over half één op een steiger bezig met werkzaamheden aan een huis, toen hij door nog onbekende oorzaak naar beneden viel. Gezien de alarmering 'val van hoogte' is naast een ambulance en motorambulance volgens protocol ook het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter gealarmeerd. Nog tijdens de landing is de inzet van de traumahelikopter gecanceld. Het slachtoffer is op een wervelplank gelegd en met onbekende verwondingen met spoed naar een ziekenhuis vervoerd.

Foto's: René Hendriks

w-peen2260

w-peen2261

w-peen2271