Nieuwsflits week 39 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 39

kop nieuwsflitsthumb-39

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 39 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 24 september:

Zoetermeer - Op de Berkelseweg is maandagmiddag een grote boom door de harde wind gescheurd. Naast een tankautospuit kwam ook de grote kraan van de brandweer ter plaatse. Een grote tak dreigde ook te bezwijken en op de weg te vallen; deze is echter door middel van de lier van de kraan losgerukt. De tak is daarna door de kraan op het erf van het aangrenzende huis gelegd. Ten tijde van het incident is de Berkelseweg afgesloten geweest voor al het verkeer.

Foto's en tekst: Martijn Roggeveen

w-dsc 2650

w-dsc 2677

w-dsc 2680

Zoetermeer - Op de kruising van de Lansinghageweg met de Metaalstraat waaide een reclamebord om en deze lag er erg gevaarlijk bij. De bemanning van de tankautospuit heeft het zeildoek verwijderd en de stelling veiliggesteld. Hierop konden ze weer snel retour kazerne.

Foto's en tekst: Martijn Roggeveen

w-dsc 2713

w-dsc 2715

Leidschendam - Een jonge fietser raakte aan het eind van de middag gewond na een aanrijding met een personenvoertuig. Het ongeluk gebeurde op de Heuvelweg, ter hoogte van de Gruttolaan. Vermoedelijk heeft de bestuurster van het voertuig, mede door het slechte weer, de jongen te laat opgemerkt. Het slachtoffer is uiteindelijk met onder meer hoofdletsel vervoerd naar MCH Antoniushove.

Foto's: Lucien de Vries

w-dsc 3873

w-dsc 3886

w-dsc 3895

Zoetermeer - Op de kruising van de Edelgasstraat met de Lansinghageweg is maandagavond een 'berenkoerier' aangereden door een auto. De brommerbestuurder is hierbij gewond geraakt. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeerspolitie is ter plaatse gekomen en heeft de sporen van de aanrijding in kaart gebracht. De schade aan zowel de auto als de brommer is groot.

Foto's: Martijn Roggeveen

w-dsc 2737

w-dsc 2753

w-dsc 2758

w-dsc 2762

Den Haag - Even over half elf verloor een bestuuurster van een personenauto door onbekende reden de macht over het stuur, terwijl zij nabij de Van Alkemadelaan over de Oude Waalsdorperweg reed. Zij kwam tot stilstand tegen een lantaarnpaal, die diep het motorcompartiment in drong. De bestuurster raakte hierbij gewond en is na onderzoek in de ambulance per A2 vervoerd naar het Bronovo-ziekenhuis. De verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan.

Foto's: Eyelogic

w-img 7111

w-img 7132

w-img 7136

Vrijdag 28 september:

Den Haag - Eenheden van de brandweerkazernes Wateringen, Delft en Rijswijk werden rond kwart over twaalf gealarmeerd voor een dakbrand aan de Londensingel, in Wateringse Veld. Ter plaatse bleek het te gaan om een brandje in de spouwmuur van een woning. Het brandje was snel geblust, maar de spouwmuur moest hiervoor wel voor een klein gedeelte worden gesloopt. Het nader bericht was 'kleine brand'.

Foto's: Dejan Jeremic

w-img 0406

w-img 0408

w-img 0413

Zaterdag 29 september:

Den Haag - Rond tien voor half zeven vanavond gingen de pagers af in de kazernes Den Haag-Loosduinen, Den Haag-Scheveningen en Den Haag-Archipel voor een binnenbrand op het Pinksterbloemplein. Ter plaatse bleek het alleszins mee te vallen; kennelijk was er een brandje ontstaan door een pannetje op het vuur. De brandweer heeft niet hoeven blussen en kon snel retour kazerne.

Foto's: Nick van der Toorn

w-img 2937

w-img 2939

Zondag 30 september:

Den Haag - Op de Markensestraat had de bestuurder van een auto vanmiddag vermoedelijk last van zijn suikerspiegel, waardoor deze zijn auto even niet meer volledig onder controle had. De auto kwam daardoor in botsing met een geparkeerde auto. De politie kwam ter plaatse en heeft geholpen met het invullen van de schadeformulieren.

Foto: Pascal de Haas

dsc 5707

Zoetermeer - Op de Edisonstraat werd vanmiddag een scooter door een auto aangereden. Dit gebeurde ter hoogte van de Zegwaartseweg. De scooterbestuurster raakte lichtgewond en werd door een ambulance voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Vermoedelijk heeft de bestuurder van de auto de scooter over het hoofd gezien.

Foto's: Pascal de Haas

dsc 5763-2

dsc 5767-2