Nieuwsflits week 41 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 41

kop nieuwsflitsthumb-41

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 41 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 08 oktober:

Den Haag - Aan de Stuwstraat is omstreeks 07.30 uur een oudere man ten val gekomen in het portiek. De ambulance is ter plaatse gekomen en ook het Mobiel Medisch Team is gealarmeerd. De man is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden naar het Westeinde ziekenhuis en is daar door de traumahelikopter weer opgepikt.

Foto's: Robert Johnson

w-DSC 3285

w-DSC 3291

w-IMG 3836

Honselersdijk - Op de Dijkweg heeft maandagmiddag rond vijf uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een automobilist en een scooterrijder. De scooterrijder is door het ambulancepersoneel behandeld en vervoerd naar HagaZiekenhuis, locatie Leyweg in Den Haag.

Foto's: Danny Botman

w-DB-Dijkweg DSCN7281

w-DB-Dijkweg DSCN7282

w-DB-Dijkweg DSCN7283

Dinsdag 09 oktober:

Delft - Op de Van Foreestweg heeft vanochtend rond de klok van negen uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een jeugdige fietsster. Hierbij raakte de fietsster (licht)gewond. Het personeel van de ambulance heeft het slachtoffer gestabiliseerd, waarna deze met onbekende verwondingen onder A2 naar het ziekenhuis is vervoerd. De verkeerspolitie is kort ter plaatse geweest, maar heeft verder geen onderzoek verricht. Volgens getuigen kwam de fietsster van links en heeft zij mogelijk de personenauto over het hoofd gezien.

Foto's: Nick van der Toorn

w-IMG 3194

w-IMG 3197

w-IMG 3198

Woensdag 10 oktober:

Den Haag - Op de Valkenboslaan kwamen vandaag een auto en een scooter door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. De scooterbestuurster raakte door de aanrijding gewond en derhalve kwam er naast de politie ook een ambulance ter plaatse. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel onderzocht en voor een verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Foto's: Marco Mattheijer

w-img 0645

w-img 0648

w-img 0654

Donderdag 11 oktober:

Den Haag - In de Grote Marktstraat loopt dwars door de winkelstraat een fietspad. Snorfietsers mogen hier ook rijden. Een overstekende mevrouw zag de scooterrijdster over het hoofd en kwamen daardoor met elkaar in botsing. De vrouw is onder A2 (zonder spoed) naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto's: Marco Mattheijer

w-mattheijer-grotemarkt1

w-mattheijer-grotemarkt2

w-mattheijer-grotemarkt3

Den Haag - Op de kruising van de Conradkade met de Laan van Meerdervoort kwamen een personenauto en een motor met elkaar in botsing. De bestuurder van de motor werd nagezien in de ambulance.

Foto's: Marco Mattheijer

w-mattheijer-conradkade1

w-mattheijer-conradkade2

w-mattheijer-conradkade3

Vrijdag 12 oktober:

Den Haag - Op de kruising van de Bouwlustlaan met de Marterrade heeft vanmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's. In eerste instantie werd er uitgegaan van een beknelling; hiervan bleek ter plaatse geen sprake. Het personeel van de ambulancedienst heeft de bestuurster van één van de auto's in de ambulance nagekeken. Het is niet bekend of zij vervoerd is naar het ziekenhuis.

Video: Ricardo Bonsang

Foto's: Ricardo Bonsang

dsc 4331

dsc 4336

Zoetermeer - Vanmiddag omstreeks half drie kwam er een melding bij de brandweer binnen van een binnenbrand aan het Barietgeel. Ter plaatse gekomen bleek het te gaan om een keukenbrand. De bewoonster van de woning heeft het vuur zelf uit weten te maken door middel van een blusactie. Hierbij heeft zij een onbekende hoeveelheid rook geïnhaleerd. Medewerkers van de ambulancedienst hebben de vrouw voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer heeft verscheidene dieren uit de woning gehaald. Een coördinator van stichting Salvage is ter plaatse gekomen voor het beperken van de schade en nazorg te verlenen aan de bewoners.

Foto's: Martijn Roggeveen

w-dsc 3351

w-dsc 3356

w-dsc 3367

Den Haag - Op de kruising van de Waldorpstraat met het Leeghwaterplein werd rond kwart voor vier een scooter aangereden door een personenauto. De scooterbestuurder raakte daarbij gewond en daarom werd een ambulance ter plaatse gevraagd. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer op een wervelplank gefixeerd en daarna is het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd. De man reed met zijn scooter overigens op het fietspad. De verkeerspolitie heeft geen onderzoek gedaan.

Foto's: Maurice Schotman

w- mg 3784

w- mg 3794

w- mg 3804

w- mg 3808

Zoetermeer - Omstreeks vijf voor vijf reed de bestuurder van een bestelbus over de Europaweg, in de richting van de Afrikaweg, toen tot zijn schrik het motorcompartiment van zijn bus in de brand vloog. De brandweer werd gebeld en hierop is de tankautospuit van de nabijgelegen kazerne Zoetermeer-Stadshart uitgerukt. De bemanning hiervan had de brand snel onder controle.

Foto's: Marja Rombouts

w-brandbus001

w-brandbus002

w-brandbus003

Zaterdag 13 oktober:

Leidschendam - Omstreeks kwart voor drie botsten op de Burgemeester Banninglaan, ter hoogte van de Dobbelaan, drie personenauto's achter op elkaar. De schade was niet groot, maar omdat enkele inzittenden nekklachten hadden werden er maar liefst drie ambulances en een motorambulance gealarmeerd. Het ambulancepersoneel heeft twee kinderen en een volwassene onderzocht. De twee kinderen hoefden niet naar het ziekenhuis; de volwassene is daarentegen op de wervelplank gelegd en naar een ziekenhuis vervoerd.

Foto's: Eyelogic en Lucien de Vries

w-dsc 3959

w-img 9417

w-img 9423

Den Haag - Voor de tweede maal binnen een etmaal vloog op de kruising van de Loosduinse Hoofdstraat met de Bram Frosstraat een auto uit de bocht en belandde tegen een HTM-paal. De oorzaak zal vermoedelijk onder andere gelegen zijn in de tramrails, in combinatie met een nat wegdek. De bestuurder van de auto liep een hoofdwond op, maar hoefde na behandeling in de ambulance niet te worden vervoerd. De Loosduinse Hoofdstraat was enige tijd afgesloten in de richting van de Oude Haagweg.

Foto's: Nick van der Toorn

w-img 3239

w-img 3241

w-img 3242

w-img 3245