Nieuwsflits week 46

kop nieuwsflitsthumb-46

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 46 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Dinsdag 13 november:

Poeldijk - Een lichtmast die langs de Nieuweweg stond moest het vanochtend rond tien voor twaalf afleggen tegen de zwaartekracht. Dat gebeurde uiteraard niet uit zichzelf. Nee, hierbij was de 'hulp' van een automobiliste nodig. Deze reed in de rchting van de Escamplaan en botste namelijk door nog onbekende oorzaak tegen de lichtmast, die hierop gestrekt ging. Voor de vrouw is nog een motorambulance ter plaatse gekomen; zij had echter geen verwondingen. De lichtmast was er iets slechter aan toe. Die is later dan ook afgevoerd door Westland Infra. De auto is door een berger afgevoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

w-img 3431

w-img 3432

w-img 3439

Zoetermeer - Vanavond omstreeks half tien zaten van het een op het andere moment zo'n 2000 huishoudens in Rokkeveen zonder stroom. Het betrof woningen in de Houtbuurt, de Zomenbuurt en het wijkje rond het Agaat. Behalve dat de betreffende huizen in het donker gehuld waren, viel ook de straatverlichting uit. Monteurs van Stedin zijn er op uit getrokken en ontdekten na enige tijd dat de storing was ontstaan door een defecte kabel. Deze werd hierop gerepareerd. Rond elf uur hadden de meeste huishoudens weer stroom. (Foto's: Martijn Roggeveen)

w-dsc 3816

w-dsc 3818

w-dsc 3822

w-dsc 3824

Woensdag 14 november:

Rijswijk - Een dame reed vanochtend even voor acht uur in haar auto over de Prinses Beatrixlaan richting Delft. Waarschijnlijk door een stuurfout raakte zij de macht over het stuur kwijt, raakte de trottoirband en kwam met haar auto op de zijkant terecht. Meteen werden ambulance en motorambulance gealarmeerd, maar mevrouw kon zelf uit de auto komen en mankeerde niets. Politiemensen hebben haar auto weer op vier wielen gezet. (Foto's: o.a. Kacper Keller)

w-kacper1

w-jfa003

w-jfa005

w-jfa011

Den Haag - Op de rotonde op de kruising Groen van Prinstererlaan/Albardastraat werd vanmiddag rond kwart over drie (niet voor het eerst overigens) een fietsster aangereden door een auto. Omstanders verleende eerste hulp aan de vrouw. Zij werd na aankomst van de ambulance onderzocht door het ambulancepersoneel, maar hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. Hierna konden de verzekeringspapieren worden ingevuld met behulp van de politie. De vrouw is door de politie thuis gebracht; haar fiets is door een kennis vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

w-img 3442

w-img 3456

w-img 3461

Den Haag - Ook op de kruising van de Escamplaan met de Houtwijklaan kwam een fietser onzacht in aanraking met een auto. De bestuurder van de auto wilde vanaf de Houtwijklaan rechtsaf de Escamplaan in slaan, maar zag de fietser over het hoofd. Deze kwam ten val en moest door de bemanning van een ambulance worden onderzocht. Uiteindelijk is de gewonde fietser onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. Agenten hebben de fiets op slot gezet en hebben samen met de bestuurder van de auto de formulieren ingevuld. (Foto's: Nick van der Toorn)

w-img 3463

w-img 3466

w-img 3470

Zaterdag 17 november

Rijswijk - Op de Prinses Beatrixlaan raken 2 auto's bij een kop-staart aanrijding betrokken. De ambulancebemanning vervoert één inzittende naar het ziekenhuis (foto's: Ferrie van der Geer)
w-20121117-Beatrixlaan 2

w-20121117-Beatrixlaan 3 

Leidschendam - Op de kruising Noordsingel/Prinsensingel raken 2 auto's bij een aanrijding betrokken. Mogelijk heeft het feit dat de verkeerslichten op de kruising niet werken daaraan bijgedragen. De brandweer wordt gealarmeerd voor een beknelling, maar daarvan blijkt geen sprake. Er wordt uiteindelijk zelfs niemand naar het ziekenhuis vervoerd. (foto's: Rene Hendriks)
w-PEEN5088

w-PEEN5083