Nieuwsflits week 50

kop nieuwsflitsthumb-50

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 50 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Maandag 10 december:

Den Haag
- Op de kruising van de Anna Bijnslaan en de Erasmusweg vond maandag aan het einde van de middag een ongeval plaats tussen een personenauto en een motorrijder. De ambulancedienst kwam ter plaatse en heeft het slachtoffer gestabiliseerd, waarna het slachtoffer met spoed is vervoerd naar een ziekenhuis voor verdere behandeling.De politie heeft een onderzoek gehouden naar het onderzoek. Het verkeer had door het ongeval enige tijd korte vertraging daar er in beide richtingen een rijstrook was afgesloten. (Foto's: Tim de Kleyn)

w-AnnaBijnslaan TDK 8255

w-AnnaBijnslaan TDK 8256

w-AnnaBijnslaan TDK 8259

Dinsdag 11 december:

Den Haag - In een zorginstelling aan de Monsterseweg heeft op dinsdagavond brand gewoed. De brandweer werd in eerste instantie met één tankautospuit voor een automatische brandmelding gealarmeerd. Nog voordat er uitgerukt was, werd er geconstateerd dat er daadwerkelijk brand was geweest, waarop het `binnenbrand`protocol werd geactiveerd. Hierop zijn de hoogwerker Den Haag/Loosduinen, de tankautospuit van Monster alsmede de Officier van Dienst-Zuid gealarmeerd. De brandweer heeft met hulp van de overdrukventilator de rook uit het pand `geblazen.`De tweede tankautospuit is niet ter plaatse geweest. Wat er precies heeft gebrand en wat de oorzaak er van was, is ons niet bekend. (Foto's: Nick van der Toorn)

w-IMG 4137

w-IMG 4138

w-IMG 4141

Woensdag 12 december:

Zoetermeer - Vanavond even over half zes ontving de brandweer een melding van een binnenbrand aan de Industrieweg. Ter plaatse gekomen bleek dit een brand in een schoorsteenkanaal te zijn in een woning aan de Rokkeveenseweg. De brandweer heeft met behulp van de hoogwerker de schoorsteen 'geramoneurd' en de brandende resten geblust. Ook hebben ze verdere controle gedaan over mogelijke doorslag van de brand naar andere delen van de woning. (Foto's: Martijn Roggeveen)

w-DSC 4504

w-DSC 4512

w-DSC 4556

w-DSC 4565

Den Haag - Op de Maartensdijklaan zijn een personenauto en een fietser met elkaar in botsing gekomen. De personenauto kwam vanuit de Maartensdijklaan en schepte hierbij de fietser die van rechts, over het fietspad naderde. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen onder A2 (geen spoed) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

w-IMG 4173 Maartensdijklaan1

w-IMG 4173 Maartensdijklaan5

Donderdag 13 december

Op de kruising van de Thorbeckelaan met de Volendamlaan is vanmiddag een aanrijding geweest tussen een fietser en een vrachtwagen. De fietser is vervoerd naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De verkeerpolitie is ter plaatse gekomen voor onderzoek naar het ongeval. Deze heeft besloten dat hier de expertise van de Verkeers Ongevallen Analyse nodig was. Zij zijn daarom ter plaatse gekomen en hebben onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval. (Foto's: Dejan Jeremic)w-IMG 5466

w-IMG 5469

w-IMG 5471

Zoetermeer - Op de Zuidweg heeft donderdagavond omstreeks vijf voor half zeven een kop-staartaanrijding tussen twee personenauto's plaatsgevonden. Hierbij is één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen liepen redelijk wat schade op. Afslag van de Zuidweg richting de Moeder Theresasingel was afgesloten tijdens het incident. (Foto's: Martijn Roggeveen)

w-DSC 4576

w-DSC 4579

Vrijdaf 14 december 

Op de Dijkweg in Honselersdijk komt een agent op een politie motor ten val. Vermoedlijk is er wat fout gegaan tijdens het inhalen van een personenauto. Hij wordt nagekeken in de ambulance, maar de verwondingen vallen mee (Foto: Cees de Kleyn)

w-DSC 0410

Zaterdag 15 december:

Leidschendam - Vanmorgen rond tien over half elf maakte een brommobiel slagzij op de Noordsingel. Het voertuig belandde vervolgens op z´n kant. Een oudere dame werd met inzet van politiemensen en medewerkers
van de ambulancedienst uit haar onfortuinlijke positie bevrijd. Zij werd ter plaatse in de ambulance nagekeken. Hoe het voertuig kon omkantelen is nog onduidelijk. (Foto's: Lucien de Vries)

w-DSC 4010

w-DSC 4015

w-DSC 4021

Den Haag - Omstreeks kwart voor elf is brand ontstaan in een studentenwoning aan de van Limburg Stirumstraat. De gebruikelijke twee tankautospuiten en een hoogwerker werden op de melding binnenbrand gealarmeerd. De brand ging gepaard met de nodige rook; na het sein 'brand meester' moest de woning dan ook grondig worden geventileerd door de brandweer. Het nader bericht luidde 'kleine brand'. De van Limburg Stirumstraat was enige tijd afgesloten. (Foto's: Danny Botman/Robert Johnson/Video: Danny Botman)

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

w-DB Limburg DSC 5898

w-ABC 1236

w-ABC 1247