Nieuwsflits week 51

kop nieuwsflitsthumb-51

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 51 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Maandag 17 december:

Rijswijk - Op de Generaal Spoorlaan, ter hoogte van de Steenvoordelaan is vanmiddag een aanrijding geweest tussen twee personenauto's. Deze botsten vlak voor de verkeerslichten op elkaar. De bestuurder van de voorste is voorzichtig uit zijn voertuig gehaald en daarna op de wervelplank naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeerspolitie heeft kort onderzoek naar de aanrijding gedaan.

w-JFA066

w-JFA89

w-JFA095

Zoetermeer - Vananovond even na acht uur werden beide tankautospuiten en de hoogwerker van de brandweer in Zoetermeer naar de Waarderstraat gestuurd voor een binnenbrand. In een woning werd een sterke brandlucht geroken, maar van brand bleek uiteindelijk geen sprake te zijn. Het brandweerpersoneel heeft enkele ramen geopend om de woning te ventileren. (Foto's: Willem Pos)

w-POS 1241

w-POS 1242

w-POS 1244

Woensdag 19 december 

Leidschendam - Op de Veursestraatweg ziet een automobilist een vrachtwagen over het hoofd op het moment dat hij het parkeerterrein van een tuincentrum verlaat. Een forse aanrijding is het gevolg; beide auto's komen zelfs aan de overkant van de weg tot stilstand. De chauffeur van de personenauto heeft het spreekwoordelijke engeltje op de schouder; er raakt uiteindelijk niemand gewond (foto's: Rene Hendriks)
w-PEEN4413

w-PEEN4420

Den Haag - Op de Bankastraat breekt door onbekende oorzaak brand uit in een woning. De brandweer is snel ter plaatse en voorkomt erger. Het nader bericht is "kleine brand" (foto's: Ruben van Essen)

w-IMG 0044

w-IMG 0048

Leidschendam - In een woning aan het Weikamp breekt rond half elf vanavond brand uit in een woning. De vermoedelijke oorzaak is een brandende kaars. De brandweer is snel ter plaatse en blust de brand met een straal hoge druk. De woning loopt echter veel schade op door rook en roet. De woning wordt door de brandweer nog geventileerd. Een medewerker komt namens Stichting Salvage ter plaatse om de bewoners bij te staan bij het regelen en beperken van de schade. (Foto's: Eyelogic)

w-IMG 0001

w-IMG 0024

w-IMG 0027

Vrijdag 21 december:

Den Haag - Vanncht rond twee uur vind er een eenzijdig ongeval plaats in het Forepark. De bestuurder van een auto nam op dde kruising van de Donau met de Rijn de bocht waarschijnlijk te ruim, ramde twee bomen en een verkeersbord en kwam op zijn dak tot stilstand. De bestuurder kon zelf het voertuig verlaten en had geen schrammetje. De brandweer heeft het wegdek gereinigd.

w-foto1

w-foto2

Den Haag - Op de kruising van de Loosduinsekade met de Paul Krugerlaan sloeg een automobilist af en zag daarbij een fietsster over het hoofd. Dat leidde tot een botsing, waarbij de fietsster gewond raakte. Een ambulance kwam ter plaatse en het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer op een wervelplank gelegd. Hierna is zij per ambulance onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Naomi van der Haar)

w-DSC 0779

w-DSC 0783

w-DSC 0788