Nieuwsflits week 52

kop nieuwsflitsthumb-52

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 52 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Maandag 24 december:

Zoetermeer - Vanmiddag is er een aanrijding gebeurd op het Bovenlangs tussen een scooter en een personenauto. De exacte toedracht is onduidelijk. Wel stond vast dat het slachtoffer, liggend tussen twee personenauto's, medische hulp nodig had. In afwachting van de ambulance heeft een politieagent het hoofd van het slachtoffer gefixeerd. Toen duidelijk was dat het slachtoffer geen last had van nek- en/of rugklachten, is deze in de inmiddels gearriveerde ambulance onderzocht. Het slachtoffer heeft mogelijk beenletsel aan het ongeval overgehouden. Descooter is meegenomen naar het politiebureau. (Foto's: Wilbert Tintel)

w-DSC00049

w-DSC00051

w-DSC00055 

Woensdag 26 december:

Zoetermeer - Op Tweede Kerstdag werden beide tankautospuiten en de hoogwerker van de brandweer in Zoetermeer gealarmeerd voor een binnenbrand in een flatwoning aan de Florens van Brederodelaan, in de wijk Palenstein. Het betrof een kleine brand die reeds geblust was bij aankomst van de brandweer. De bewoner had rook ingeademd, er kwam een ambulance ter plaatse om hem te controleren. Hij hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Foto's: Willem Pos en Wilbert Tintel)

w-POS 1449

w-POS 1453

w-3-DSC00502 

Donderdag 27 december:

Den Haag - Op de kruising Frankenslag/Statenlaan werd rond half vier de bovenleiding geraakt door een vrachtwagen met een groot reclamebord erop. De bovenleiding kwam daarop deels naar beneden. Dit leverde gevaar op voor voorbijgangers, dus naast een afzetting van het kruispunt werd ook de brandweer met spoed ter plaatse geznden om de spanning van de bovenleiding te halen. Het tarmverkeer was enige tijd gestremd en voor het overige verkeer gold een omleiding. Nadat de HTM de bovenleiding had gerepareerd, kon al het verkeer weer rijden als normaal (Foto's: Ruben van Essen)

w-IMG 0074

w-IMG 0075

w-IMG 0076

w-IMG 0086

Vrijdag 28 december:

Den Haag - Even voor half twee vrijdagmiddag kreeg de brandweer een melding van een brand in de woning aan de Pieter Langedijkstraat. Bij aankomst van de brandweer stond een van de kamers van de woning flink onder de rook. Door snel ingrijpen is de schade in de woning beperkt gebleven tot deze ruimte. De bewoners zijn ten tijde van het incident opgevangen door buurtbewoners. (Foto's: Tim de Kleyn)

w-Pieterlangedijkstraat TDK 8588

w-Pieterlangedijkstraat TDK 8591

w-Pieterlangedijkstraat TDK 8594

Leidschendam - Vanmiddag vond op de kruising Koningin Julianaweg/Prins Hendriklaan een ongeval plaats. De kruising is berucht vanwege de onoverzichtelijke verkeersituatie. Dit keer was een fietser het slachtoffer nadat hij was geraakt door een afslaand voertuig. Het slachtoffer is met onbekend letsel vervoerd naar MCH Antoniushove. (Foto's/tekst: Lucien de Vries)

w-DSC 4055

w-DSC 4056

w-DSC 4057

Den Haag - Op de Enschedelaan stond vanavond rond negen uur een auto in brand. De brand woedde onder de motorkap. De bemanning van de tankautospuit Laak had het brandje snel onder cntrole. Omdat er een vermoeden bestond van brandstichting is de auto door de politiekraan afgevoerd naar Bureau Zichtenburg. (Foto's: Nick van der Toorn)

w-IMG 4722

w-IMG 4753

w-IMG 4762

Zaterdag 29 december:


Den Haag - Rond kwart voor acht vanmorgen is op de Oude Waalsdorperweg een taxi door nog onbekende oorzaak tegen een lichtmast gebotst. De taxichauffeur is hierbij gewond geraakt en moest naar het ziekenhuis worden vervoerd. De passagiers hebben hun reis met een andere taxi voortgezet. De brandweer was gealarmeerd in verband met een mogelijke beknelling, maar daarvan was geen sprake. (Foto's: Shane Alders)

w-IMG 9177

w-IMG 9188

w-IMG 9199

Delft - Ook op de Vrijenbanselaan botste vanmorgen door nog onbekende oorzaak een auto tegen een lichtmast. Deze viel om door de aanrijding. Gelukkig raakte hierbij niemand gewond. (Foto's: René Hendriks)

w-PEEN4883

w-PEEN4886

w-PEEN4891

Zondag 30 december:

's-Gravenzande - Op de Naaldwijkseweg heeft zondag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Een van de auto's verliet het benzinestation en wilde keren om terug te gaan de Naaldwijkseweg op. Hij zag daarbij een andere over het hoofd, waarna zij in botsing kwamen met elkaar. In eerste instantie was er sprake van een beknelling, maar bij aankomst bleek dat niet zo. Ook bleek er niemand gewond te zijn geraakt. Beide voertuigen zijn door een berger weggesleept. (Foto's: Danny Botman)

w-DB Naaldwijkseweg DSC 6128

w-DB Naaldwijkseweg DSC 6135