Nieuwsflits week 9 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 9

kop nieuwsflitsthumb-6Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 9 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Donderdag 28 februari:

Den Haag - Een jonge automobilist raakte vannacht rond tien voor half drie op de N14 in een bocht de macht over het stuur kwijt, nadat deze de middengeleiding had geraakt. De auto ontwortelde een bom en kwam op z'n zijkant terecht. Wonder boven wonder mankeerde de bestuurder niets. De auto daarentegen mankeerde na de aanrijding het een en ander en moest door de berger naar Bureau Zichtenburg worden afgesleept. In verband met de berging is de weg enige tijd afgesloten geweest. (Foto's:  Dejan Jeremic en Ivar Gieles)

w-IMG 6891

w-IMG 6556

w-IMG 6573

Den Haag - Vanmiddag rond tien voor half drie vond er een aanrijding plaatst  tussen een auto en een scooter. De automobiliste wilde op de Troelstrakade rechtsaf het benzinestation van de Shell oprijden en heeft toen de scooterberijdster aangereden. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Astrid Huegen)

w-Troelstrakade1

w-Troelstrakade2

w-Troelstrakade3

Rijswijk - Op de Sir Winston Churchilllaan is vanmiddag een scooterrijdster eengereden op een oversteekplaats. Mogelijk is zij over het hoofd gezien door een afslaande auto. Zij is door de ambulancedienst nagekeken. Hierna is zij voor verder onderzoek en behandeling onder A2 vervoerd naar het ziekenhuis. De verkeerspolitie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de aanrijding. (Foto's Ferrie van der Geer)
w-Churchilllaan-1

w-Churchilllaan-2

Zaterdag 2 maart:

Den Haag - Op de Laan van Waalhaven verloor even voor vijf uur vanmiddag een automobilist(e) door onbekende oorzaak de macht over het stuur en botste tegen een geparkeerde auto. De bestuurder moest naar het ziekenhuis worden vervoerd. De schade was groot. De Verkeerspolitie verrichtte onderzoek. (Foto's: Ferrie van der Geer)

w-Waalhaven3

w-Waalhaven5

w-Waalhaven7

Rijswijk - De tankautospuit van kazerne Rijswijk werd even voor middernacht voor nacontrole met prio 1 gezonden naar een woning aan de Frederiklaan, alwaar een matras in brand had gestaan. De brandweerlieden hebben de matras naar buiten gegooid en daar verder afgeblust. De nogal verwarde bewoner is door ambulancepersoneel onderzocht en vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

w-IMG 6833

w-IMG 6834

w-IMG 6841

w-IMG 6842

Zondag 3 maart:

Zoetermeer - Rond tien over zeven vanavond gaat het mis aan de Franklinstraat, ter hoogte van een bekend hamburgerrestaurant. Twee auto's botsen daar op elkaar. Brandweer en ambulance rukken uit, maar de brandweer hoeft niet te knippen; iedereen weet zelfstandig het voertuig te verlaten. Er wordt één persoon onderzocht in de ambulance, maar deze hoeft niet te worden vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles en Nick van der Toorn)

w-IMG 8445

w-IMG 6876

w-IMG 6887

Den Haag
- Even over half negen wordt op het Huigenspark een voetgangster aangereden door een fietser. De voetgangster komt ten val en raakt gewond. Zij is door het ambulancepersoneel onderzocht en later onder A2 naar het MCH/Westeinde vervoerd. De Verkeerspolitie heeft het onderzoek verricht. (Foto's: Nick van der Toorn en Ivar Gieles)

w-IMG 6901

w-IMG 6902

w-IMG 8471